Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeansene levede i den grad op til min forventning. Fantastisk lækker mørk farve og dejligt tung kvalitet, ja tak👌 Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt ru... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Til Flyttesalg på Kigkurren blev garderoben fyldt op med lækre materialer i klassisk design med et twist i skønne farver og design. Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Grossista de vestuário
  3. Designer de moda

Escrito pela empresa

Verden har ikke brug for mere tøj, den har brug for bedre tøj. Vi brænder for tidløst og miljøvenligt tøj, der altid ligger øverst i garderoben. Tøj som du vil have på igen og igen. Vi brænder for low impact fashion som holder længere, end bare en enkelt sæson. Dette har været idéen bag Basic Apparel siden 2013 og det er det stadig i dag. Hos Basic Apparel drømmer vi om at tegne og designe hver eneste lille detalje, med passion og målrettethed. Vi er et lille team, som elsker tidsløst design og er inspireret af naturen - næsten ligeså meget, som vi elsker naturen selv. Vores passion er at dyrke original og miljøvenligt mode, som får dig til, at føle dig godt tilpas. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre modeindustrien til et bedre sted. Vi lægger stor vægt på, hvordan vi producerer vores tøj og hvem vi producerer det med. For at minimere vores CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet, producerer vi hovedparten af vores tøj på familieejede fabrikker i Tyrkiet. Fabrikken har dokumentation for deres sikre og fair arbejdsforhold, hvorfor vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet. Ingen kan nemlig føle sig godt tilpas i tøj, der produceres under umenneskelige arbejdsforhold.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fungerede perfekt ved onlinekøb…

Alt fungerede perfekt ved onlinekøb samt en superdejlig åbningsdag på Gl. Kongevej sodste torsdag

12 de março de 2026

Kære Ann 🤍
Hvor gør det os glade at læse, at du har haft en god oplevelse ved dit online køb hos os, og at du var på besøg ved vores åbningsdag på Gammel Kongevej ♥️ Vi sætter stor pris på, at du ville komme forbi samt at du ville dele din super fine anmeldelse her. Du må endelig komme forbi butikken igen en dag 🥰

Altid hurtig ekspedition

Altid hurtig ekspedition.
Super god kvalitet og holdbarhed på det tøj jeg har købt

9 de março de 2026

Resposta da Basic apparel

Tusind tak for de søde ord og de flotte fem stjerner, Annette 🤍 Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med kvaliteten og holdbarheden på tøjet fra os. Tusind tak for at dele ♥️

God oplevelse

Det er en god oplevelse at handle hos Basic apparel. Webshoppen er let at finde rundt i. Tøjet er pænt og af god kvalitet. Levering smooth.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da Basic apparel

Tusind tak for den super flotte anmeldelse, Dorte 🤍 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores webshop, tøjet og leveringen og vi sætter stor pris på, at du ville dele din oplevelse her 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Det fineste tøj i den bedste kvalitet

Det fineste tøj i den bedste kvalitet. Fantastisk pasform. Altid søde personer i kundeservice. De bedste anbefalinger herfra❤️

26 de fevereiro de 2026

Kære Anja 🤍
Ejj, vi smiler her på kontoret! Tusind tak for de sødeste ord og den flotte anbefaling. Det betyder så meget for os, og vi sætter virkelig stor pris på, at du ville dele din oplevelse her ♥️

Super lækker kvalitet

Har fornylig købt et par basic langærmede her og er blevet positivt overrasket over den lækre kvalitet. Så jeg forstår godt den noget højere pris. Kunne dog godt tænke mig, at her var ensfarvede i intense farver. Her er utroligt mange stribede modeller og det synes jeg ser alt for rodet ud under tøjet. Så håber på nogle flere ensfarvede, så ville jeg købe nogle flere:-)

13 de fevereiro de 2026

Kære Sidsel 🤍
Hvor er det skønt at høre, at kvaliteten af de langærmede bluser overraskede positivt 🙏 Vi takker mange gange for din feedback og ønsket om flere ensfarvede bluser - det sender vi straks videre til vores designafdeling. Tusind tak for at dele med os og for den flotte anmeldelse ♥️

Super tilfreds!

Jeg er virkelig altid en meget tilfreds og glad kunde: skønne varer, som holder i evigheder og er slidstærke, men bestemt også af en kvalitet, der er til UG+. Jeg har ikke altid råd til at investere i de varer, jeg gerne vil have, lige når kollektionerne bliver tilgængelige, men så sparer jeg op til det, jeg brændende ønsker mig og ved, jeg vil bruge i flere år.
Det eneste, jeg kan have svært ved, er størrelserne på bukser, men så ved jeg, at jeg altid kan række ud til kundeservice og få den hjælp, jeg har behov for.
Så alt i alt som sagt meget tilfreds og glad for at støtte et brand, der er sig sit ansvar bevidst.

12 de fevereiro de 2026

Kære Karen 🤍
Vi er simpelthen så glade for at høre, at du er glad og tilfreds for dine varer fra os. Det betyder enormt meget for os, og vi sætter kæmpe pris på dine søde ord og de flotte 5 stjerner 🥰

Hvis du har mulighed for det, er du meget velkommen til at komme forbi vores butik, når den åbner lige om lidt. Vi vil meget gerne hjælpe dig med størrelserne på vores bukser - men det er også skønt, at du ved, at du altid kan række ud til os for hjælp 💌

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeansene levede i den grad op til min…

Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt rummelige, sidder de rigtigt pænt og på ingen måde stramt om numsen 😁

16 de fevereiro de 2026

Kære Marlene ♥️
Ejj, hvor er vi dog glade for at høre, at dine Ea Rinse Wash levede op til forventningerne 🤩
Jeg sørger for at sende den skønne feedback videre til vores designafdeling 🫶🏻

Tusind tak for, at du ville dele din oplevelse her - det betyder meget for os 🥰

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig dårlig service

Jeg har returneret et par bukser for snart fire uger siden og endnu ikke modtaget mine penge trods flere henvendelser til kundeservice.

22 de janeiro de 2026

Kære Tina

Tak for din anmeldelse 🤍
Vi beklager virkelig, at du har haft denne oplevelse. Det er langt fra den standard, vi ønsker at leve op til, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få løst dette hurtigst muligt, men da vi ikke kan identificere dig ud fra Trustpilot alene, vil vi bede dig om at række ud til os direkte på info@basicapparel.dk, så vi kan finde din sag og sørge for, at den bliver håndteret korrekt.

Vi takker mange gange for din feedback. Vi er i gang med at undersøge forbedringsmuligheder i vores returproces, og din feedback er vigtig for os og vi sørger for at tage det til efterretning.

Skønt tøj

Skønt tøj - bliver altid glad for mine køb hos Basicapparel.

14 de fevereiro de 2026

Kære Helle 🤍
Vi smiler på kontoret! Tusind tak for de søde ord og flotte fem stjerner. Hvor er det dog dejligt at høre, at du altid er glad for dine styles fra os ♥️ Det betyder meget for os, at du ville dele din oplevelse her 🙏

Classificada 2 em 5 estrelas

Returnerings processen

Jeg fik et par jeans hjem i en størrelse der ikke svarede til den rigtige størrelse. Jeg returnerede dem og måtte vente op til 10 hverdage på at få mine penge retur. Jeg var i mail korrespondance med kundeservice hver og hver anden dag, der var gode til at svare hurtigt tilbage, men jeg blev hele tiden holdt hen og fik besked på at de ville give beskeden videre til retur teamet. Jeg savnede mail updates undervejs og måtte til sidst rykke på det igen igen og fik tilsidst mine penge retur. Elsker jeres brand og materialer, men retur processen kalder på markant forbedring.

12 de fevereiro de 2026

Kære Ann-Sophie

Tak for din anmeldelse 🤍
Vi er kede af at høre, at din returproces har været langsommelig og besværlig. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, at du har måttet rykke flere gange for at få dine penge retur, og vi beklager den manglende kommunikation undervejs. Vi sætter stor pris på din feedback om behovet for automatiske statusopdateringer - det er noget vi tager til efterretning og arbejder aktivt på at forbedre.

Vi er glade for at høre, at vores kundeservice var hurtige til at svare, men vi forstår godt din frustration over, at det ikke førte til en hurtigere løsning. Din tilbagemelding er vigtig for os, og vi har delt den med vores returteam, så vi kan blive bedre.

Det glæder os, at du elsker vores brand og materialer. Vi håber, du vil give os en chance til at vise dig en bedre oplevelse næste gang. Du er altid velkommen til at skrive til info@basicapparel.dk hvis du har yderligere spørgsmål.

Classificada 3 em 5 estrelas

Feedback på retur og fragt ved onlinekøb

Jeg er glad for jeres styles og har flere items købt i fysiske butikker. Det her var mit første køb via jeres webshop.
Jeg bestilte for nylig en rød striktrøje på tilbud (50 % / 400 kr.), som jeg desværre må returnere, da pasformen ikke sad som forventet.
Det undrer mig, at jeg både skal betale fragt ved levering og ved retur. Samlet set har jeg brugt ca. 100 kr. alene på fragt, hvilket er en relativt stor udgift og desværre gør, at jeg tøver med at handle online hos jer igen.

Jeg har stor forståelse for – og sympati med – jeres fokus på miljøet, og det deler jeg som forbruger. Samtidig håber jeg, at I fremadrettet vil overveje, om der kan findes fragt- eller returløsninger, som både tager hensyn til miljøet og samtidig opleves som attraktive og rimelige for kunden. En nem og overskuelig returproces betyder meget, når man handler online.

1 de fevereiro de 2026

Kære Mira

Tak for din anmeldelse og feedback 🤍
Vi sætter virkelig stor pris på, at du er en loyal kunde, og det betyder meget for os, at du vil dele dine tanker om vores fragt- og retur.

Vi tilbyder fri fragt ved køb over 799,- og prisen for fragt afspejler den faktiske fragtpris, som vi får fra vores leverandør. Selvom vi hjertens gerne ville, er det ikke muligt for os at tilbyde fri fragt på alle ordre og retur. Vi forstår dog godt, at det kan føles som en stor udgift, og vi vil bestemt tage din feedback til efterretning, så vi forhåbentligt kan imødekomme ønsket om en mere attraktiv returproces.

Vi åbner også snart butik på Gammel Kongevej, hvor det vil være muligt at finde inspiration og prøve tøjet på, så man kan blive mere sikker på pasformen inden køb. Vi vil elske at se dig i butikken, når vi åbner.

Tak igen for at du deler din feedback. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@basicapparel.dk hvis du har spørgsmål.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg giver 1 stjerne pga jeg blev snydt

Jeg giver 1 stjerne pga jeg blev snydt.
Jeg har bestilt en vare, som skulle være produceret i Italien( det står på hjemmesiden), men varen var lavet i Kina( det stod på varen).
Jeg skulle betale 49 kr for retur for at jeg blev snydt.
Hvis jeg viste at varen var produceret i Kina ville jeg aldrig bestille den og kunne spare både tid og 49 kroner.

29 de janeiro de 2026

Kære Rasa

Tak for din anmeldelse 🤍
Vi er så kede af at høre om din oplevelse. Det lyder til, at du ved en fejl har modtaget en vare fra en gammel produktion, hvilket selvfølgelig ikke er acceptabelt. Vi har nemlig rykket produktionen, og kan forsikre dig om, at varen bliver produceret i Italien - og det skal selvfølgelig stå i mærkatet.

Vi vil rigtig gerne finde en god løsning for dig. Vil du sende en mail til info@basicapparel.dk med ordrenummer, så kigger vi på det med det samme.

Super hurtigt levering

Super hurtigt levering og lækkert produkt!

22 de janeiro de 2026

Kære Amalie 🤍
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at alt gik godt med leveringen, og at du er glad for din ordre 🥰

Dejlige varer

Jeg er vild med jeres produkter og går nærmest ikke i andet😍😍😍

25 de dezembro de 2025

Kære Charlotte 🤍
Sikke en skøn anmeldelse! 😍 Tusind tak for de søde ord - det varmer vores hjerter, at vi er dit go-to brand! Vi er så glade for at have dig som kunde 😍

Second to none 🌟

Super skønne varer - og en helt igennem super kundeservice ‼️

6 de janeiro de 2026

Kære Sanne 🤍
Sikke en skøn anmeldelse! Tusind tak for de søde ord og 5 stjerner 🤩 Det gør os så glade, at du er glad for dine varer fra os og har haft en god oplevelse med vores kundeservice - vi sørger for at sende de søde ord videre. 🤍

Køber jeans et sted

Køber jeans et sted, og det er hos Basic Apparal! Perfect fit👌👌

5 de janeiro de 2026

Kære Mette ♥️
Ejj, det varmer vores hjerter her på kontoret, at vi er din faste jeans-leverandør 🤭🥰 Sikke en ære. Jeg sørger for at sende din skønne feedback videre til vores designafdeling. Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder så meget for os 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering og service

Super hurtig levering og service, hvis der skal returneres noget.

5 de janeiro de 2026

Resposta da Basic apparel

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord, Janni ♥️ Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores levering og returnering. Tusind tak for at du havde lyst til at dele det med os 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Mine varer kom hurtigt og er fuldt…

Mine varer kom hurtigt og er fuldt tilfredsstillende.

27 de dezembro de 2025

Kære Vibeke 🤍
Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Hvor er vi glade for, at alt gik godt 🤩 Tak for de flotte 5 stjerner - det betyder meget for os ♥️

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og rigtig god service hele vejen…

Hurtig og rigtig god service hele vejen igennem.

1 de dezembro de 2025

Kære Ida 🤍
Tusind tak for de flotte 5 stjerner og pæne ord 🥰 Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os hele vejen igennem. Vi sætter kæmpe stor pris på, at du ville dele din oplevelse - det betyder meget for os ♥️

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt langtidsholdbart design i gode materialer

Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på det langtidsholdbare og miljøvenlige.
Jeg er topglad!
Vi ses på Gl. Kongevej næste gang....God flytning.

PS: Min søn er glad for kontorstolen.

10 de dezembro de 2025

Kære Hanne ♥️
Hvor gør det os bare glade at høre! Tusind tak for den flotte anmeldelse og de søde ord om vores flyttesalg, design og materialevalg 🥰 Tusind tak for at du kom forbi! Vi vil glæde os til at se dig på vores nye adresse ♥️
De bedste hilsner Team Basic Apparel

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais