Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,8

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Hvor er standerne???

Basiskortet fungerer. Men der er jo , ingen standere at checke ind på!!
Har lige skullet løbe fra den ene ende af perron 9, kbh h, til den anden ende og derfra febrilsk fundet placeringen for en næsten usynlig stander. Måtte banke på s-togchaufførens rude og få ham til at vente, fordi jeg ikke kunne finde standeren.
Det er virkelig under enhver standard at der ikke er en meget synlig stander, i begge ender og midtpå, når det er en lang perron, hvor man ofte skifter tog, eller kommer ind på perronen fra 2 ender eller midtpå fra tunnellen. Samme gælder Helleup st, hvor man ofte hurtigt skal skifte fra det ene s-tog til det andet.
Hvordan kan det være at det tager jer så lang tid at rette op på, hvis det da ikke bare drejer sig om bevidst harassment af de brugere der ikke kan eller vil bruge jeres app-løsning.

20 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kørte en tur Frederiksberg Alle til…

Kørte en tur Frederiksberg Alle til Forum og senere tilbage igen. Jeg nåede at blive irriteret over at maskinen ikke viser saldo og at der ikke er en maskine til tjek ud, når man kommer med elevatoren på og ned på Frederiksberg Alle. Derfor ned igen og tjekke ud. Bum ikke flere penge på kortet. Da de 2 maskiner ikke har registreret at jeg har tjekket ud. Så i stedet for 19kr kostede 70 kr pr tur. Super smart salgsteknik af rejsekortet. Kort er lukket nu, og damen i DSB kiosken, forslog at jeg gik igen og ringede til rejsekortet. Det er mit liv for kort til.

1 de setembro de 2026

Jeg bruger basiskort i…

Jeg bruger basiskort i Hovedstadsområdet og forholder mig til, hvordan forholdende er her.

Der er slet, slet ikke nok standere, og de er meget små. Jeg hørte DSB svare på kritikken offentligt og det svar skreg til himlen.

Mange gange har jeg måttet opgive at finde en stander og så må man bare betale ekstra. Der er nødt til at skulle være 3-4 gange så mange basiskort standere her i Hovedstadsområdet og de skal være langt større end de nuværende. Det fungerer ikke.

4 de setembro de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais