A empresa respondeu
Jeg har haft en god oplevelse med at bruge studiebobler/boblberg. Den app har hjulpet mig med at finde nye venskaber og møde en masse nye mennesker, efter at jeg flyttede til en ny by med henblik... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Boblberg.dk og vil varmt anbefale platformen til alle, der ønsker at møde nye mennesker eller finde fællesskaber. Det er utrolig nemt at oprette en profil... Ver mais
A empresa respondeu
Boblberg er en online platform, hvor du trygt og sikkert kan skabe nye fællesskaber. På Boblberg oprettes der ”bobler”, hvor der blandt over 650.000 brugere inviteres til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Det kan være alt fra, at man søger nye venner/veninder, en ny løbe- eller træningsmakker, en læse- eller strikkeklub, en ekstra spiller til fodboldholdet, ligesindede til mere sårbare emner, et sted at være frivillig eller noget helt andet – det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for nye bekendtskaber på Boblberg.
Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Det er en troværdig og nem side at gøre sig brug af, og en god måde at møde nye mennesker på. Jeg vil sige kort, spring ud i det og prøv.

Resposta da Boblberg
Jeg har haft en god oplevelse med at bruge studiebobler/boblberg.
Den app har hjulpet mig med at finde nye venskaber og møde en masse nye mennesker, efter at jeg flyttede til en ny by med henblik på at starte på studie.
Mange af de mennesker har jeg nu enten som bekendte eller som mine bedste venner. Appen hjalp med med at gøre det nemmere at flytte til en ny by

Resposta da Boblberg
Jeg anbefaler virkelig Boblberg til alle der søger efter mere fællesskab eller flere relationer i deres liv. Det er en seriøs side som tager opgaven alvorligt.

Resposta da Boblberg
Det er en supergod måde at lære andre mennesker at kende, hvor det vi mødes om, er det fælles tredje. Ingen ‘se mig-profiler’ og bare helt almindelige mennesker, der deler en interesse. Nem at bruge og fuld af inspiration.

Resposta da Boblberg
Jeg har ledt efter en nytårsfest på Bolberg. Den mand jeg skrev med foreslog som det første en sexuel aktivitet, og da jeg melde ham til administration var de sløve og upræcise ift at stoppe hans chikane. Som kvinde oplever jeg det bare som en anden online platform hvor jeg kan blive chikaneret, så jeg kommer ikke igen.

Resposta da Boblberg
Det er utrolig nemt at oprette en profil, og siden er meget brugervenlig. Atmosfæren på platformen er både tryg og imødekommende, og man mærker tydeligt, at det handler om ægte relationer frem for overfladiske forbindelser.
Det, jeg især sætter pris på, er, hvor inkluderende Boblberg er – uanset alder, baggrund eller interesser er der plads til alle. Det gør det meget lettere at tage det første skridt og række ud.
Alt i alt en fantastisk platform, som gør en reel forskel for mennesker, der ønsker mere socialt samvær i hverdagen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Resposta da Boblberg
Jeg har været rigtig glad for Boblberg. Jeg har mødt min yræningsmakker her og kommet i gang med Fitness. Vi skal også være frivillige på festivaller sammen. Tusind tak for det.

Resposta da Boblberg
Jeg har fundet den SØDESTE veninde igennem denne fantastiske platform. Jeg er så lykkelig og dybt taknemmelig for at have mødt hende. Vi har en masse til fælles, og vi inspirerer hinanden rigtig meget. Vi har dybe, sårbare samtaler, og føler en stolthed når vi lykkedes med noget, hver især. Alle burde have en S i deres liv! 💖

Resposta da Boblberg
Jeg hørte om bobblberg på Facebook som en reklame og gik ind på den da jeg manglede noget at give mig til så læste jeg om nogen der var en del af frititds aktivisterne som er under aalborg aktiv/fridtid som jeg efterfølgende kontakt og blev en del af dem og til sidst vil jeg gerne anbefale at hvis der er andre der hører om boblberg og mangler noget i der fridtid eller bare nogen ar være sammen med så vil jeg anbefale at gå ind på boblberg og se om der er noget for dem

Resposta da Boblberg
Et super godt sted at møde nye mennesker og evt få venner👍

Resposta da Boblberg
Vil helt klar anbefale Boblberg til andre. Jeg er kommet i en gruppe på 7 personer, hvor vi mødes til hygge sociale ting mm

Resposta da Boblberg
Julevenner gennem røde kors har været et hit.
Og så kan man søge efter hvem som helst der matcher interesserer.

Resposta da Boblberg
Godt koncept hvor mennesker kan møde hinanden, i et fællesskab med fælles interesser/ behov for nye venskaber.
Jeg selv er i to grupper gennem ca 2 år, som jeg har meget glæde af.
Min bedste anbefaling fra mig.

Resposta da Boblberg
Ingen skal sidde alene Nytårs-aften -og derfor kiggede jeg på Boblberg og fandt en nytårsmiddag der straks føltes rigtig for mig. Det blev da også en rigtig god oplevelse med hyggelige folk på min alder og super-lækker mad. Det er 2. gang jeg finder nytårsfest på Boblberg. Jeg vil anbefale enhver at finde godt selskab til Nytår på Boblberg 🥳💓🎆🥂

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kom i kontakt med Julevenner gennem Boblberg på en lidt særlig måde. Sidste år var faktisk første gang i mit liv, hvor jeg hverken havde mine børn hjemme juleaften eller skulle på arbejde. Tanken om at skulle sidde helt alene den aften gjorde mig meget ked af det.
Derfor spurgte jeg faktisk ChatGPT, om der fandtes et sted, hvor man kunne komme hen og være sammen med andre mennesker – måske være frivillig eller bare holde jul sammen med nogen, så man ikke sad alene. Her blev jeg gjort opmærksom på Julevenner på Boblberg, og det blev starten på en virkelig fin oplevelse.
Boblberg matchede mig med en familie ved Tjele nær Viborg. Jeg vidste faktisk ikke ret meget om dem på forhånd – kun at det var en sammenbragt familie, og jeg havde kun skrevet lidt med værtinden inden.
Da jeg kom frem, viste det sig, at der slet ikke var børn hjemme den aften. I stedet var værtinden og hendes mand, hendes svigermor, to andre gæster – og så mig. Vi var seks i alt. Jeg kan godt blive lidt nervøs i nye situationer, men det viste sig hurtigt at være en rigtig tryg og hyggelig aften.
Stemningen var varm, der var masser af grin og virkelig lækker julemad – jeg gik derfra med en meget mæt mave. Jeg blev også en del af traditionerne og fik både mandelgaven og et par pakker, hvilket jeg slet ikke havde forventet.
Der var også en lille hund, som jeg blev helt forelsket i – den var simpelthen så sød.
På et tidspunkt så jeg en strikket julemus, som mindede mig om min mor. I det øjeblik kom julestemningen tilbage til mig for første gang i mange år. Jeg kørte derfra meget rørt – og med min juleglæde genfundet.
Jeg har siden fortalt om oplevelsen til både kolleger, venner og veninder, som slet ikke kendte til Julevenner før. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg gør det – måske bliver jeg endda selv julevært en dag.
Tak for en virkelig smuk oplevelse.
– Henriette

Resposta da Boblberg
Rigtig hyggeligt og super fed oplevelse at være juleværter gør det helt klart igen og kan varm anbefale det til andre som evt. mangler et sted at være juleaften eller bare at melde dig som juleværter.

Resposta da Boblberg
Søgte et sted at holde jul og fandt det igennem Bobleberg. Kan varmt anbefale andre at bruge det også

Resposta da Boblberg
Jeg var julevært i 2025 hos Boblberg og jeg synes platformen fungerede upåklageligt. Og jeg fik en super god oplevelse.

Resposta da Boblberg
Jeg synes, Boblberg er en rigtig god app, hvis man mangler nogen at være sammen med, som har samme interesser som en selv. Jeg er medlem af en strikkegruppe med 10 medlemmer, som har fundet hinanden på Boblberg for to år siden og vi ses stadig en gang om måneden.
Så jeg kan klart anbefale app'en.
Jeg synes dog, at der skulle være dato på opslagene, da der er mange opslag, som er gamle, og hvor folk ikke læser beskederne. Endvidere ville det være rart, at man kan se, hvor folk kommer fra. Jeg ved godt, at jeg ser de nærmeste først, men jeg ved jo ikke, hvor langt jeg skal ned i rækken, før folk bor for langt væk.

Resposta da Boblberg
Jeg har fået en virkelig sød veninde igennem Boblberg. Vi ses engang om ugen til en dejlig gåtur. Til sommer skal vi rejse på ferie sammen. Jeg synes det har været dejligt at se forskellige profiler på Boblberg. Og så derigennem finde en person, som har samme interesser som ens selv. Og så dejligt overraskende at finde ud af at man har endnu mere tilfælles end man lige troede. Jeg vil helt klart anbefale Boblberg til at udvide dit netværk. Giv det en chance og se hvad der sker. Hvis du intet gør,sker der jo ingenting.

Resposta da Boblberg
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.