baslerbeauty BE Opiniões 48

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Mijn colis zou bij BPOST geleverd moeten worden. Aangezien de staking, ik heb geen idee van wanneer. Andere bedrijven hebben dit voorzien en via een andere operateur gestuurd. Dit is wel snel opgelost... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

ticket#2025080217002796 -- 76773343 beschadigd pakket tegengehouden en teruggestuurd door Bpost - melding door Bpost dat pakket is verloren gegaan - tot 2 x toe gemeld aan Uw diensten die beweren dat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik geef om natuurlijke producten en Hauschka heeft al jaren lang een goede reputatie. Het intensieve regeneratiegamma lijkt mij zeer interessant en bekommert zich om de meeste ouderdomskwaaltjes. D... Ver mais

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

48 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Blij Basler Beauty ontdekt te hebben

Steeds een correcte levering. Groot aanbod en concurrentiële prijzen. Ook nog steeds een kleine attentie bij iedere bestelling, iets wat bij meerdere webshops ondertussen is weggevallen. Blij Basler Beauty ontdekt te hebben.

20 de maio de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Mijn colis zou bij BPOST geleverd…

Mijn colis zou bij BPOST geleverd moeten worden. Aangezien de staking, ik heb geen idee van wanneer. Andere bedrijven hebben dit voorzien en via een andere operateur gestuurd. Dit is wel snel opgelost geweest.

2 de maio de 2026

Resposta da baslerbeauty BE

Hartelijk dank voor het verstrekken van uw bestelgegevens. Onze klantenservice heeft zojuist per e-mail contact met u opgenomen. Uw basler-beauty-team

Vlotte bestelling, vlotte levering

Van bestelling tot levering, alles vlot verlopen. Correcte info track & trace. De 10% korting op de volgende aankoop is meegenomen, al zijn de prijzen van baslerbeauty.be al heel scherp.

23 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

J’ai passé une commande il y a presque…

J’ai passé une commande il y a presque un mois,je ne l’ai pas reçue.
Chaque fois que je réclame ma commande, ils vont faire le nécessaire......
Mais toujours rien......
Si vous avez le choix,faîtes vos achats ailleurs.

4 de março de 2026

Cher client,
Merci beaucoup pour votre avis. Nos clients sont au cœur de nos préoccupations et votre satisfaction est notre priorité absolue. Nous serons ravis de vous aider dans les plus brefs délais ; merci de bien vouloir répondre à notre demande concernant vos coordonnées. Merci beaucoup. L'équipe baslerbeauty

Nooit terugbetaalt

Ik heb 1 bestelling betaald en nooit gekregen en 1 2de 2x betaald door probleem op de website.
2 mails gestuurd naar basler-beauty.be, met bewijst van mijn rekening, nooit antwoord gekregen, niks ! Puur diefstal!

18 de dezembro de 2025

Resposta da baslerbeauty BE

Geachte klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze klantenservice heeft al contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, uw baslerbeauty-team

Classificada 3 em 5 estrelas

Geen gratis geschenken bij bestelling ondanks vermelding op website

Ik deed 2 bestellingen op 1 week tijjd. Ondanks het feit dat de website vermeldt dat er bij elke bestelling een geschenk bij zit, kreeg ik tweemaal niets. Voorlopig ook nog geen antwoord op mijn mails. Producten zelf wel ok en snelle verzending

1 de dezembro de 2025

Resposta da baslerbeauty BE

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. Helaas kunnen we uw bestelgegevens niet inzien op basis van uw beoordeling.

Neem rechtstreeks contact met ons op via service-team@basler-beauty.de met uw bestelnummer, zodat we het probleem snel kunnen onderzoeken en samen een oplossing kunnen vinden. We willen ervoor zorgen dat uw probleem wordt opgelost.

Productmonsters worden weergegeven in de winkelwagen en moeten actief worden geselecteerd door op "Toevoegen" te klikken.

We hopen dat uw volgende bestelling naar wens verloopt. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar. basler-beauty team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.