Ik geef om natuurlijke producten en Hauschka heeft al jaren lang een goede reputatie. Het intensieve regeneratiegamma lijkt mij zeer interessant en bekommert zich om de meeste ouderdomskwaaltjes. D... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Goede prijs, uitstekende kwaliteit. Dankjewel, ik was al klant en ga nog bestellen in de toekomst.
ticket#2025080217002796 -- 76773343 beschadigd pakket tegengehouden en teruggestuurd door Bpost - melding door Bpost dat pakket is verloren gegaan - tot 2 x toe gemeld aan Uw diensten die beweren dat... Ver mais
Steeds een correcte levering. Groot aanbod en concurrentiële prijzen. Ook nog steeds een kleine attentie bij iedere bestelling, iets wat bij meerdere webshops ondertussen is weggevallen. Blij Basler B... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Gansäcker 20, 74321, Bietigheim-Bissingen, Alemanha
- 0800 / 10041
- info@basler-beauty.be
- basler-beauty.be
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Geen gratis geschenken bij bestelling ondanks vermelding op website
Ik deed 2 bestellingen op 1 week tijjd. Ondanks het feit dat de website vermeldt dat er bij elke bestelling een geschenk bij zit, kreeg ik tweemaal niets. Voorlopig ook nog geen antwoord op mijn mails. Producten zelf wel ok en snelle verzending

Resposta da baslerbeauty BE
Graag gratis staatjes bij bestelling en…
Graag gratis staatjes bij bestelling en vaste klanten
Bedrog
Ik heb na een week mijn bestelling nog niet ontvangen. Zogezegd foutief adres. Ondanks mijn adres correct was. Het wordt volgens de apps teruggestuurd naar de leverancier. Kunnen zij ook zien en toch krijg ik mijn geld niet terug! Terwijl het volgens de app dat ik zie klaar ligt in het afhaalpunt van de verzender. Laatste keer een bestelling gedaan via jullie

Resposta da baslerbeauty BE
Dat is gekomen wat ik heb gekocht en…
Dat is gekomen wat ik heb gekocht en juist op tijd.
Natuurlijke producten, dierproefvrij
De aanbiedingen bij Basler Beauty waren zeer interessant; daarom heb ik een dag- en nachtcrème/serum/olie gekozen. Daarbij kan ik nog een klein geschenkje kiezen.
Ik gebruik de producten nog maar pas en ze bevallen me zeer.
Alles bio, natuurlijk én dierproefvrij!!!
Levering Alpecine Forte Medicinal
Een van de weinige aanbieders van het product in België aan een schappelijke prijs, vlugge en correcte levering. Aan te bevelen!
Ive order3d and due to my own mistake…
Ive order3d and due to my own mistake my address wasnt complete.
Ive contacted an post and they said theyll return my order to basler but in the meantime I emailed Basler regarding my order and have had no response at all!!
Im really disappointed as im due a refund for the item that will never be shipped to me

Heel tevreden klant
Snelle levering, scherpe prijzen, eenvoudig via een overzichtelijke website te bestellen.
Ik kan niks negatief opmerken !
Doe zo verder 👍
Haarverf goedkoper dan elders en…
Haarverf goedkoper dan elders en levering binnen enkele dagen ontvangen
Livraison rapide et fournitures bien…
Livraison rapide et fournitures bien emballé
Le tout fonctionne parfaitement et en parfaite état
Heel bedankt
Heel bedankt , goede producten voor mooi prijs
Zéér voordelige prijzen
Zéér voordelige prijzen, vele promoties daarbovenop en ook een snelle levering ! ***** sterren dus !
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Breed assortiment, competitieve prijzen en correcte levering. Mooi🙏
Snelle levering en geweldige…
Snelle levering en geweldige klantenservice
Super winkel en snelle levering
Snelle levering en geweldige…
Snelle levering en geweldige klantenservice