Bastard Burgers Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde fyra burgare varav tre dubbel. Två av en sort och den tredje en annan. När jag påpekade att bara en var märkt med klisterlapp och alla tre såg likadana ut så medgav inte personalen att de g... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ej genomstekt, rosa i mitten.. Vid olika tillfällen och olika resturanger har jag råkat ut för rosa hamburgare och trott att det ska vara så... Men nu har jag slutat äta på Bastard Burgers.

Classificada 2 em 5 estrelas

Väldigt överreklamerat företag i alla fall i Malmö, den enda stad där jag ätit deras hamburgare. Väldigt simpla och smaklösa hamburgare till ett väldigt högt pris. Servicen var slö, slarvig och oprofe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa stället är den vid guldmarsplan, Areon där är en grym grab. Alla andra ställen neckade en när man skulle på muggen, och ville inte äns ta betalt för det. Medans Areon lätt en gå in utan att prö... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hamburgueria
  2. Restaurante
  3. Serviço de take away

Informação fornecida por diversas fontes externas

Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare. Välkommen!

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

187 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Grymt goda Burgare som smakar som…

Grymt goda Burgare som smakar som riktigt kött och som inte är dränkt i sås så att man måste sprayas med högtryckstvätt efter man ätit. Utan allt är precis lagom! Det är i min åsikt en av min favorit plats för hamburgare! Synd dem inte är mer kända än vad dem är!
På Väla i Helsingborg, vid ingång nr 3 hittar ni Bastard Burgers!

13 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Väldigt synd att ni bytt från Beyond…

Väldigt synd att ni bytt från Beyond burger. Bastard har varit mitt absoluta favoritställe pga så otroligt god hamburgare men den nya är tyvärr vare sig god i smak eller konsistens. Även väldigt tråkigt att ni inte längre har Animal friendly fries. Åt ofta hos er men inte längre.

8 de março de 2024

Ingen rolig matupplevelse

Ingen rolig matupplevelse. Lunch på BB på S:t Paulsgatan i Sthlm. Lååång väntetid trots att det inte var så mycket folk i lokalen. Verkade bara vara en i köket och en i kassan, mao underbemannat. Hamburgaren, deras klassiker, var ingen höjdare. Liten och mager och toppad med dillsås! Hamburgare och dillsås, en ganska ruggig kombo, måste jag säga. Pommes friten var sådär. Hård på utsidan, räfflad och mosig inuti. Typ som den billigaste djupfrysta pommesen du kan hitta i en lågprisbutik. Och dyrt var det, 165 kr för snusket.

2 de abril de 2024

Veganskt fiasko

Beyond burger har varit en stor favorit för min del i några år nu. Jag har sett fram emot att åtnjuta veganska mål på Bastard Burgers, deras hamburgare var verkligen goda. I februari byttes beyond burger ut mot ett annat veganskt alternativ som verkligen inte smakar bra. Nu går jag inte längre dit, jag får lov att leta efter en annan kedja som fortfarande serverar beyond burger.

22 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa restaurangen i Uddevalla!

Helt kanon upplevelse på Bastard Burgers på Torp Köpcentrum i Uddevalla.
Även fast det kan vara mycket folk, så möts man alltid med ett leende och trevligt bemötande av personalen! Snabb och bra service.
Burgarna är kanon, kan inte förbättras!

3 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Uppenbara problem med att läsa beställningar

Bastard på Mobilia i Malmö är nog den sämsta jä*la Bastard-restaurangen som existerar!
Var där idag med mitt barn som lider av Selektiv Ätstörning, han äter endast hamburgare från ett ställe med endast en typ av hamburgare (barnburgare med endast kött och ketchup). Då vi skulle med bussen tog vi med oss maten, när han sen skulle äta var där hamburgerdressing och sallad! Tack Bastard för att ni kan ha förstört en av de få saker han äter!

Detta är inte första gången som just personalen på Bastard Mobilia klantar till det. Sist jag var där blev jag serverad en hamburgare med kött trots att jag är vegetarian och beställde ett vegetariskt meal!

Om det är så jä*la svårt att laga rätt beställning till kunderna kanske personalen skulle se sig om efter andra jobb, för flippa burgare än tydligen alldeles för avancerat!

5 de fevereiro de 2024

Poor poor

Poor poor
Poor off food on sale and nothing like in the pictures = poor food quality = poor value = poor seevice. I popped into the Brim colchester paid a masive £12:99p for a awful burger with one chilli which was dry and old and a 10cm by 5cm off brown lettuce slice and 5cm by 5cm piece of cheese. Don’t trust me trust the In store pictures I took see the Google reviews this is one horrific place to avoid.

13 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde glutenfri burgare som inte…

Beställde glutenfri burgare som inte var glutenfri… då jag är glutenintolerant och blir väldigt sjuk av gluten så är detta allvarligt! Jag hann ta en tugga och upptäckte att det inte smakade som vanligt. Spottade ut och fick springa till bilen och borsta tänderna (vi var på väg hem från resa). Fick pengarna tillbaks, men det känns inte som en riktig kompensation; hade jag inte ätit där förut hade jag trott att det var glutenfritt och fått hela julen och kommande månader förstörda. Nu håller jag tummarna för att jag inte hann svälja gluten och blir sjuk ändå. Kommer aldrig lita på att deras allergimat är vad dom säger. Kommer aldrig äta där igen. Jag skriver aldrig negativa recensioner men tycker detta är allvarligt för alla som har en allergi! Hade jag kunnat ge minusomdöme hade jag gjort det. Detta skedde i Åkersberga.

23 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en plan kid hamburger meal.

Beställde en plan kid hamburger meal.
Burgeren var aldes svart, förstår inte hur den kunde hänga samman, den var som galler med hål. Jag vill inte ens ge min hund det.
Ringed dom, först ville de ge mig en refund, men sen sa de att manager ville kontakta mig. Har inte hänt även om jag har skickat bilder på mail.

6 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Väldigt snålt när det handlar om maten

Väldigt snålt när det handlar om maten. Min vän köpte en 2 gånger dyrare hamburgare och jag tog den billigaste. Jämförelsen med hans om min var att hans var väldigt likt min hamburgare. Otroligt lite fyllning i hamburgaren och väldigt mycket olja.

3 de dezembro de 2023

Good food

We ate here and everything was great.
Burgers delicious and very tasty, the staff was friendly and fast, we waited only a short time.
I would 100% reccomend, really really good

2 de dezembro de 2023