Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Maten smakade gammalt
Maten smakade gammalt. Fick nya pommes när jag bad om det dock. Dyrt. Lökringarna var inte fräscha. Milkshaken var typ vatten blandat med glass. Vi betalade 500 kr för 2 menyer med dip till. Andra gången jag äter där och vi var lika besvikna sist. Inte värt att åka dit.
En i personalen peka finger åt oss
En i personalen peka finger åt oss. Hon lär ha trott att vi kastat en mugg på parkeringen vilket vi inte gjort.
Den låg 20 meter ifrån oss.
Otroligt oprofessionellt!
//ungt umgänge.
Grymma Burgare
Grymma Burgare, men varför ostädat och snuskigt i restaurangen?
Undrar hur det är med hygienen i köket?
Dålig kvalitet på materialet som maten/drickan serveras i.
Hämtade mat som jag beställt på hemsidan (i Skövde) men fick inte hämta i drive in-luckan utan gå in och hämta. När jag lyfte ena muggen med drickan för att ställa ner den i påsen åkte locket av så det åkte ut en del dricka över mina två påsar med maten i. Påsarna gick sönder väldigt lätt av vätan. Hade beställt en spicy norrloumi utan jalapeños men det var med ändå så kunde inte äta brödet på den sidan dessa låg emot. Till råga på allt så hade drickan läckt när vi kom hem trots att jag var väldigt noga med att locket satt på ordentligt. Verkar vara väldigt dålig kvalitet på både påsar och muggar. Dessutom var personalen väldigt stressade :(
Jureskoga på Arlanda
Jureskoga på Arlanda,
Skräp på golvet, flottigt golv, matrester på flera bord.
Riktigt skitigt.
Kommer inte gå dit igen, kändes som att äta på en soptipp.
Undvik detta ställe – Fruktansvärd mat och obefintlig ledning
Jag rekommenderar starkt att du sparar pengar och hoppar över Jureskogs i Borås helt och hållet.Maten var en enorm besvikelse. För ett ställe som positionerar sig som en premium hamburgerrestaurang var det vi fick helt oacceptabelt – dåligt tillagad, saknade kvalitet och definitivt inte värt priset.
Men det som gör detta ställe verkligt hemskt är den fullständiga bristen på kundservice. När en restaurang serverar dålig mat hoppas man åtminstone att ledningen vill rätta till det. Inte här. Jag kontaktade dem via e-post och lämnade feedback, men både restaurangchefen och områdeschefen ignorerar helt kundernas e-postmeddelanden och recensioner. De bryr sig helt enkelt inte om sina gäster när de väl har fått dina pengar.
Noll ansvarsskyldighet, fruktansvärd mat och en slarvig ledning. Rekommenderas inte alls
Bortslängda pengar
Mjuk rinnig , geggig och flotting ostburgare och brödet påminde om en blöt wettextrasa.
Besökte deras hak på Arlanda och de var…
Besökte deras hak på Arlanda och de var bland det sämsta jag ätit i snabbmatsväg möjligen att BK är sämre. Kall mat, lite pommes och halvfylld dressing bägare, inte helt gratis heller.
Jag får säga - aldrig mer
Hemsk upplevelse
Hemsk upplevelse. Dålig kvalité på maten och kartong muggar, kartong sugrör, kartong burkar.
Hade köpt en mycket dyr välhängd…
Hade köpt en mycket dyr välhängd ryggbiff som jag stekte till perfektion. Öppnade en burk av Jureskogs bea som jag täckte med Bea.
TVI!
Invasiva främmande smaker. Var det en imitation av sauce café d paris som jag fått. Nej det stod Bearnaise.
Vill du ha dyrt kött kidnappat av en helt främmande kryddblandning så är detta såsen för dig. Givetvis hamnade den i den biologiska soppåsen och får jäsas till något som inte förstör en middag. Att kalla denna sås för Bearnaise är vilseledande och bäddar för besvikelser. Byt namn nu eller dra in produkten
Jureskogs köttfärs = Totalbotten!!
Köpte Jureskogs köttfärs, i en sån där plastkorvsförp. ..
- I pannan simmade (!) sedan färsen i ett rikligt fettbad..!!!
Totalt superäckligt!
Jag kontaktar sedan dem, alltså firman, och blir där av en medägare tilltalad som en påse kattlort. "Way to go, burgerman!"
Birsta, Sundsvall. Aldrig mer!!!!
Var på restaurangen i Birsta, Sundsvall. Bytte bröd mot det som kallades "salladsbröd". Väntade mig ett wrap som går hålla i handen men allt var nedtryckt i en pappburk och fick mödosamt fiskas upp med kniv och gaffel av trä. Restaurangen hade en behållare med tabasco sås vid ketchupen men den var tom. Påtalade detta för personal som sa -jag ska fylla på. Detta skedde inte under vårt besök men den gäspande anställda stod och stirrade på en skärm i väntan på nästa order i den nästan tomma restaurangen istället för att serva dom gäster som fanns. Aldrig mer kommer jag slösa bort mina pengar på detta totalt undermåliga etablissemang. Om mitt namn var associerat med denna restaurang skulle jag byta namn. Uruselt och inte ens värt den enda stjärnan som här lämnas.
Totalt bedrövligt av en stjärnkock som…
Totalt bedrövligt av en stjärnkock som åkt runt i hela USA för att hitta den perfekta burgaren. Att äta en burgare som dryper av fett och brödet har konsistensen av en Karl-Johan svamp.
Detta var första och sista gången…✅
Rått fläsk
Beställde en bacon burgare, burgare var klar på 2min fick rått fläskkött, baconet var alltså totalt rått. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju inte att det är tillagat. Usch o fy första och sista gången.
Beställde hemleverans
Beställde hemleverans. Maten lite kall men det får man ju räkna med. Nästan brända kycklingvingar. Det glutenfria ris brödet var riktigt torrt
Ok mat
Ok mat, inte jättegod, konstig sammansättning i smaker. Va där innan lunchtid, alla bord var smuliga. Kändes som det var en smutsiga hinna överallt, känns inte rent alls där inne. Bananflugor runt drickastationen i början på april. En gäst hade med sig hund in. Ingen sa till.
Detta va restaurangen i Mjölby.
Maten lika dålig som Jureskog i Shaolin…
Maten lika dålig som Jureskog i Shaolin heroes
Vi åt på jureskogs i Skövde
Vi åt på jureskogs i Skövde. Hamburgarna var väldigt flottiga och baconet på min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick städa för att kunna sitta där. När jag gick på toaletten så var det överfullt i papperskorgen och toalettstolen och golvet nedanför var nedkissade och förmodligen annat också. Jag kommer aldrig mer äta där.
Jureskog borde åka dit o kolla läget.
Vi var i Motala
Vi var i Motala , i januari . Köpte en burgare för 99 kr. Sämsta någonsin. Vad fick man för 100 spänn.. ett tort bröd .. köttbiten den var god. Tillbehören , minns fa inga .. å detta för 99 kr . ????? Hutlöst , var ju värt 20 spänn högst. Dit åker aldrig vi igen. Va ju inget folk där heller . Bara snor ungar som stog å glodde. Fy fy fa vilket s ställe !!!!!
Helt smaklösa burgare
Helt smaklösa burgare, kryddburken hade visst flugit iväg. Majonnäsen smakade noll. Trevlig kille som jobbade(Jönköping igår), kommudock aldrig äta på Jureskogs igen.