Båtførerappen Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig gode forklaringer, forståelig språk og ein får moglegheiten til å læra i eiga tempo. Spørsmål undervegs, som understøtter at ein er på rett veg og bidrar til å kartlegge kva ein ikkje har fors... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig bra lagt opp med videoer og oppgaver. Savnet litt flere forskjellige kartoppgaver. Super løsning å kunne sitte hjemme og øve i egen stue når man har problemer med å sitte lenge pga kronisk sykd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hør meg ut. Når jeg hadde båt føre prøven så fikk vi 2 uker på og øve. Men jeg bruke boka i over 12 dager. Så tok jeg en test på nettet og fikk 10/50 riktig. Så sa min søster at jeg burde kjøpe appen.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk app. Appen gjør det morsomt/interessant å lære. Båtførerappen er grunnen til at jeg bestod eksamen/båtførerprøven på første forsøk. Anbefales på det sterkeste. Viktig: hvis du kjøper B... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Instrutor de pilotagem de barcos
  2. Empresa de software
  3. Instituto de treino em software

Escrito pela empresa

Norges mest populære båtførerkurs er en app - øv hvor og når du vil! Korte, enkle videoer lærer deg hele pensum. Øv på oppgaver lik den ekte båtførerprøven. Og forresten, vi har beståttgaranti – pengene tilbake om du stryker (noe som neppe vil skje)

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

40 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Båtføreprøveappen

Det var korte og enkle videoer om teamet med en god quiz etterpå.
Supre spørsmål og oppga er

3 de janeiro de 2024

Resposta da Båtførerappen

Det er godt å høre. Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse! Vi setter stor pris på det ☺️

Veldig bra app

Veldig bra app, som lærer deg på en god og enkel måte. Og i tillegg har de beståttgaranti som er veldig fornuftig. Parallelforskyveren og kartet er av skikkelig kvalitet

29 de dezembro de 2023

Resposta da Båtførerappen

Helt nydelig å høre! Vi legger mye innsats i appen og produktene, så det er stas å vite at det er til hjelp for folk.

Og tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse! ☺️

Godt forklart og gode…

Godt forklart og gode instruksjonsvideoer med gode animasjoner og forklaringer relevante til bilder

12 de dezembro de 2023

Resposta da Båtførerappen

Godt å høre at appen er til hjelp for deg. Vi legger mye innsats i dette, så det varmer med slik feedback! Tusen takk for anmeldelsen! 😍

Fantastisk hjelpemiddel

Enkel bestilling, enkel navigering og godt oppsett av læringen i appen. Gikk gjennom pensum på en fornuftig måte. Brukte appen i 2 uker før eksamen, bestod med glans.

1 de setembro de 2023

Nydelig! Gratulerer så mye med båtførerbeviset! 😁

Og tusen takk for anmeldelsen. Vi setter stor pris på det.

Classificada 5 em 5 estrelas

For oss med litt lese og skrivevansker

For oss med litt lese og skrivevansker, er dette helt perfekt måte å lære på. Veldig gode forklaringer på de forskjellige oppgavene. Har en god opplevelse av denne læringen.

5 de outubro de 2023

Resposta da Båtførerappen

Herlig! Vi prøver virkelig å gjøre alt så enkelt å forstå som mulig, så dette varmer å høre. Tusen takk for tilbakemeldingen. ☺️

Enkel og grei

God app som setter deg i en veldig god posisjon til båtførerprøven. Anbefales.

10 de maio de 2023

Resposta da Båtførerappen

Flott å høre at appen har hjulpet deg! Og tusen takk for anmeldelsen - vi setter stor pris på det. 🤩

Rask levering.Gode kart.

6 de dezembro de 2023

Resposta da Båtførerappen

Tusen takk for anmeldelsen - vi setter virkelig pris på det! Håper appen hjelper deg masse. Og masse lykke til med båtførerprøven (om du ikke allerede har tatt den). ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en fantastisk app man kan bruke…

Det er en fantastisk app man kan bruke for å lære seg så mye nøyaktige prinsipper både om trafikk på havet og om båter.
Når man bruker Båtførerappen. Da man har et tilgjengelig kurs på tlf. I hele livet. Rett og slett veldig lærerik å nyte appen.

8 de dezembro de 2023

Resposta da Båtførerappen

Vi elsker slike tilbakemeldinger! Helt nydelig å høre at appen er til god hjelp for deg! Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig pedagogisk og god APP :)

Veldig pedagogisk og god APP :)
Eksamen går som en lek !

11 de agosto de 2023

Resposta da Båtførerappen

Høres ut som at vi kan gratulere deg med båtførerbeviset(?) 🤩 Vi elsker å kunne være til hjelp, det er virkelig stas! Takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse.

- Kristian

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais