Batteriservice havde en oplader til mit el løbehjul og det var billigere og nemmere at købe end online butikkerne. Oplader virkede. Jeg fik mit elcykel batteri til eftersyn og de udskiftede no... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Det var nemt at bestille, og batteriet ankom nogenlunde på det tidspunkt, jeg havde forventet. Jeg har brugt det uden problemer, og det fungerer præcis, som det skal. Alt i alt er jeg godt tilfreds me... Ver mais
Tack för ett gott genomförts arbete med mitt batteri till min Biltema citybike. Då detta inte gick att göra i Sverige. Trevligt bemötande och saklig information om reperation. Tusen tack. Allt fungera... Ver mais
A empresa respondeu
De kontrollerede batteriet og gav besked om standen var fin og at problemet formentligt ligger andetsteds. Meget troværdigt og reelt!
Informações sobre a empresa
Sobre Batteriservice
Escrito pela empresa
Velkommen til Batteriservice i Køge
Vi er et elektronik værksted beliggende i Køge, hvor vi med stor passion bruger det meste af vores tid på at renovere, reparere og producere batterier / batteripakker til blandt andet elcykler, el-løbehjul og segboards.
Hos Batteriservice Køge går vi meget op i at levere en god oplevelse til dig som kunde, og gør vores bedste for at kunne levere en god service og en pris der er til at have med at gøre.
På online shoppen finder du et stort udvalg af e-mobilitet og batterier, både helt nyt men også brugt, da vi syntes at genbrug er vejen frem! I en verden fuld af forbrug, ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være i at give nyt liv til f.eks dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljøet og din pengepung for mange penge.
Med over 10 års erfaring inden for elektronik og batterier kan vi sikre dig, at dine batterier er i gode og trygge hænder. Vi anvender kun dele fra anerkendte producenter såsom Samsung, Panasonic og LG, da vi er sikre på, at de kan leve op til vores egne kvalitetskrav.
Vi er elektronik nørder og elsker det vi laver, hvilket også afspejles i den service vi leverer.
Informações de contacto
Tangmosevej 87G, 4600, Køge, Dinamarca
- +4561104600
- admin@batteriservice.dk
- batteriservice.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super service og hjælpsomme
Super service og hjælpsomme. God information om brug m.m.

En virkelig god virksomhed
En virkelig god virksomhed. Super god kundepleje hvor medarbejderne tog sig tid til en snak selv om de havde travlt. Fik renoveret mit batteri till att give 4 gange den tidligere rækkevidde trods at den kun burt give det dobbelte!! Kan varmt anbefale virksomheden. Du ska være klar till et par ugers ventetid, men det er det værd og priserne er overkommelige.

Renovering af Powakaddy Lithium batteri
Hej Patrick
Mit Powakaddy batteri er blevet bedre end nogensinde - 2 runder - uden problemer og ingen problemer med opladning. Fint med frem og tilbage transport.
Takker mange gange.
Mvh Henning Pedersen

Anbefalelsesværdigt
Her fik jeg en yderst venlig og professionel assistance både med hensyn til køb og renovering af ældre batteri, så hvad mere kan man forlange, når samtidig prisen er konkurrence dygtig😀
Desuden må nævnes at både tid og forsendelse var gnidningsfri👏

Resposta da Batteriservice
Fik det game cykel batteri opgraderet…
Fik det game cykel batteri opgraderet til max nemt at sende pakken da labels og alt kunne ordnes fra deres hjemmeside, så det bare skulle pakkes i en kasse og sendes afsted, da jeg ikke har akut behov, skrev jeg at dette ikke hastede, men fik alligevel batteriet retur inden for 10 hverdage. Batteri som nyt. der erintet at bekymrer sig om.

God service og kvalitetsarbejde
Mit batteri for montage i stellet på min elcykel var defekt, kunne ikke oplades.
Efter en tur til Batteri Service er det som nyt, ja endda bedre end nyt, da det er blevet opgraderet, alt til en fornuftig pris.
Kan varmt anbefale Batteri Service, God service og kvalitetsarbejde.

Super professionelt
Super professionelt. Reparerede mit batteri, som ingen andre ville kigge efter. Endda særdeles fornuftig pris. God service og meget informerende om problemerne.

Resposta da Batteriservice
"nyt" batteri til god pris
Jeg har haft mit batteri til renovering med et godt resultat.
Det tog godt nok sin tid ( ca 1 mdr.) - men var til en rigtig god pris. Prisen var ca 20 % billigere end andre batteri renoverings forretninger.
Så jeg er rigtig godt tilfreds

Resposta da Batteriservice
nu her de haft min el cykel batteri i…
nu her de haft min el cykel batteri i 20 dage og der ikke sket en skid så jeg forstå ikke de kan få 4 stjerner ved jer

2600-2800 mAh 2. sortering – 18650 Lithium batteri
Hurtigt levering, fik batterierne dagen efter bestilling. Købte 30 stk. 18650 Lithium batteri. Samlede et 3 S 10 P, oplader til 12,8 uden nogen batterier bliver varme, godt kvalitet.

Elcykelbatteri
Bestilte batteri kl. 3. Blev leveret næste dag kl 2. Er ovenud tilfreds med kvalitet af batteri.👍

Bare super
Skulle bruge 5 18650 batterier til et forsøg på at redde mit batteri til robot plæneklipper. Hvor ingen andre kunne levere et nyt batteri, så kontaktede jeg BatteriService.dk
Batteriet kom dagen efter, fint punktsvejset som aftalt. Og prisen/fragt yderst rimelig.
Så må vi se om jeg kan finde ud af at forbinde det rigtigt igen. Ellers er jeg sikker på BatteriService også kan hjælpe der.. :-)
Det er i hvertfald slut med købe nye batterier - Det er både billigere og mere miljø-rigtigt med batteri-service.

Resposta da Batteriservice
Simpelhen så fantastisk service og…
Simpelhen så fantastisk service og hurtighed med rep. af batteriet. God mulighed for hurtig telefonisk kontakt ved spørgsmål.
Vil klart anbefale stedet til andre.

Meget tilfreds
Meget tilfreds
Lidt lang ventetid, ellers fin service

Resposta da Batteriservice
Super service findes stadig.
Efter behagelig samtale med firmaet må jeg sige sikke en service alle aftaler overholdt så tak for hjælpen vender helt sikkert tilbage en anden gang og vil gerne fremhæve firmaet til mine bekendte.

Resposta da Batteriservice
Super god oplevelse og service
Super god oplevelse og service. Ikke en finger at sætte

Resposta da Batteriservice
Hurtigt og til aftalt fornuftig pris.
Havde problemer grundet kortslutning af ladeindgang til batteri.
Kontaktede firmaet og fik hurtigt svar at de kunne hjælpe.
Sendte batteriet onsdag og fik det, i repareret stand, retur lørdag, alt OK til aftalt og meget rimelig pris.
Vil til enhver tid anbefale firmaet.

Resposta da Batteriservice
Hej hedder peter møller rigtig god service
Hej hedder peter møller, Nu har jeg fået lavet to ting mere i dette firma, et stort nyt batteri på 48v, en fejl på støm stik , blev lavet på 2 dage, så havede jeg det tilbage, købte en større lader, forkert stik, fik det skiftet hos dem De fik det d.17-12 fik det retur d. 19-12 og prisen uhørt lav med porto. Jeg laver ikke reklame, har intet med firma at gøre, Mener bare ikke folk skal snydes, der findes mange der bare tage kassen for alt for lidt hjælp, til deres problem, ringg og snak med dem . håber det kan hjælpe nogle. Mvh. Peter

Resposta da Batteriservice
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.