Jag beställde ett batteri härom månaden, blev knasigt pga jag skrivit in fel lägenhetsnummer på hemsidan (står tydligt att man bör vara noga med detta på deras hemsida). Men efter mycket om och men... Ver mais

A empresa respondeu

Leverans av ett nytt batteri till min gamla Samsung video kamera. Det var rätt produkt till ett bra pris. Dessutom kom batteriet till min postlåda efter bara några dagar. Jag är supernöjd

A empresa respondeu

Jag använde aldrig de batterier jag fick från dem så jag har inte så mycket att säga men de ville ha ett omdöme.

Batteriet jag köpte av Er var precis som orginalet till min Ericsson T39M och det håller laddningen lia bra som orginalet,så vad kan vara bättre,så helt nöjd är jag med köpet. Mvh/Curt Svensson Falk... Ver mais

1. Grossista de baterias
  2. Loja especializada em baterias
  3. Loja de acessórios para telemóveis
  4. Loja de dispositivos electrónicos
  5. Internet Shop
  6. Loja de artigos para desportos ao ar livre

Escrito pela empresa

Batterix säljer batterier, laddare, elektronik och tillbehör. Snabbt, enkelt och billigt. Vårt fokus är elektronik för dig som är i rörelse; mobiltillbehör, ficklampor och pannlampor, powerbanks, elektronik till bilen, motorcykeln, och förstås inte minst batterier. Vi packar och skickar ordrar från vårt lager i Gävle varje vardag, med leverans via Postnord och DHL direkt till brevlådan eller till närmaste ombud. Ordinarie leveranstid för lagerhållna varor är en till tre vardagar, när du beställer innan klockan 16.

4,6

Excelente

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Perfekt

Perfekt! Mycket snabb leverans! Tack! (Panasonic CR2016 batteri)

11 de agosto de 2022

Resposta da Batterix

Kul att höra! :) Och tack för din beställning!

Batteri till gps var DOA

Batteri till gps var DOA, tar ej emot laddning. Har mejlat på två olika sätt för att få besked om nytt batteri kommer att skickas. Inget svar av er.
Med vänlig hälsning, Fredrik, Västerås.

31 de julho de 2022

Resposta da Batterix

Jag beklagar att batteriet inte fungerade som det skulle! Det ska vi försöka lösa. Vi har tyvärr legat lite efter pga. semester den senaste veckan, men nu har vi svarat via mail.

Som lovat

Som lovat. Fick vad jag sökte.

29 de julho de 2022

Resposta da Batterix

Stort tack, och välkommen åter!

Utmärkt service

Utmärkt service
Skickade snabbt ett nytt batteri utan att fråga när det första inte fungerade.

16 de junho de 2022

Resposta da Batterix

Stort tack för det, och fint att vi kunde lösa problemet! :)