Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

The banner at the top of batteryclerk.com reads as "BatteryClerk Prime FAST 1-2 day shipping to most of the USA" (what does "Prime" have to do with anything other than set an Amazon experience ex... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ordered replacement batteries for our UPS. After only 42 days(!) the UPS reports that the batteries already failed the self-test. Only 6 weeks is a bit short IMHO. Tried contacting BatteryClerk v... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Battery was received and was perfect fit and performs well so far, too cold 🥶 to ride. Reason for 4 rating was I wanted to take advantage of free shipping by buying another battery for other bike an... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ordered a very expensive battery. after 4 weeks I still did not receive a shipping notification or tracking number. I reached out they said they'd ship it asap. Another week goes by, I asked for anoth... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja especializada em baterias
  2. Loja de dispositivos electrónicos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Shop Online With BatteryClerk For Your Wholesale Batteries and Replacement Battery Store. Browse Our Huge Range Of Low Cost Batteries For Your Home Or Business.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Got 2 defect Batteries- worst service ever!

Got 2 defect Batteries. Sending back is a nightmare- no feedback since weeks; no reaction on my contact-trials; Email adress does not work ("fatal error for Email....."; I am frustrated and angry- what a bad support an service
!!!!

24 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

incroyable je crois bien que les escros…

incroyable je crois bien que les escros ca existe

BATTERYCLERK Voleurs

decompte de mon remboursement de 2 batterie pour 42€97 par batteryclerk

Calcul : 42,97 (montant payé par le client) - 4,197 (frais de restockage) - 29,98 (14,99 x 2 frais de port) = 8,793

Remboursement de 8.73€ sur 42.97€
et j'ai renvoyer les batteries donc on me vole les batteries et en plus je les payes.

Fumiers !!

19 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Pas de remboursement de mon colis

Apres un achat chez BAtteryclerck, retour pour un probleme de format, malgré plusieurs mel aucune reponse de leur part, pourtant le colis a bien ete livré chez eu car j'ai la preuve du collissimo

2 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

3 batteries, arrived quickly, no issues, great!!!

I ordered 3 batteries, mighty max 12v12ah- kids toy battery, STA-J45C09 -stanley 450amp jump box battery, honda vt1300cxa- 2014 honda fury battery. All arrived within 3 days of order - extremely fast shipping. All were individually packaged cushion from side to side to avoid damage and movement but nothing on top or bottom. Nothing damaged all, batteries came arrive in great condition. I also tested all batteries and were above 12.75 volts. This is a great place to buy batteries and will definitely buy again, already referred friends. Thank you for quick delivery, good packaging and batteries are in great condition.

2 de setembro de 2021

Service client nul !

Service client nul !
j'ai commandé mes batteries fin juillet. quelques jours après ma commande j'ai reçu un avis d'expédition. super nouvelle ! c'est après que ça se gâte: le transporteur a détruit le colis. J'en ai été informé tout de suite par le transporteur. EN revanche, cela fait 3 semaines que mon colis est détruit et malgrès mes nombreux échanges avec Batterie Clerk, ils attendent toujours une confirmation de l'entrepot pour réagir. 3 SEMAINES pour avoir une info que j'ai eu en 5 minutes en appelant le transporteur. De qui se moque t on ?

23 de agosto de 2021

Battery Resource

Perfect replacement for a battery in my Sena Handlebar Remote that had stopped taking a charge. Included the plug end so that I did not have to solder anything. Great supplier.

30 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

C'est de la pourriture !!!!

La batterie est arrivée rapidement mais elle ne fonctionne plus après seulement 2 mois d'utilisation. La qualité est vraiment mauvaise. J'ai créé un compte lorsque j'ai passé ma commande mais comme par hasard il est impossible de se reconnecter pour laisser un avis. A éviter à tout prix !!!!!!! A oui j'oubliai de préciser que la garantie est de 30 jours, de qui se moque-t-on ?

17 de junho de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais