Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goeie ervaring, zeer professioneel en vriendelijk zowel telefonisch, als met de technieker Gaultier hier ter plaatse. Kregen de nodige info en onderhoud. Firma om aan te raden 👌

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag een waterontharder (Lucida 14L) geplaatst door technieker Wahid, zeer tevreden van zijn werk! Bekeek samen met ons hoe en wat en werkte heel netjes!! Niets op aan te merken. Ook een zeer... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Installations impécable, mais le service après-vente laisse à désirer .Il y a du sel qui sort , et qui colle sur l'appareil . Déjà signaler , mais ont me répond par téléphone que c'est à cause du chau... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento para amaciamento da água

Investeer in een Bayard waterontharder en geniet van zacht, kalkvrij water in jouw hele huis. Wij zijn water experts. En als water experts streven we naar niets minder dan het beste water voor jou. Bayard biedt een oplossing voor elk waterprobleem. Zo helpen we je ook met de behandeling van je leidingwater, regen- én putwater. Thuis of op het werk. Puur &; kwaliteitsvol water: dat is onze drijfveer!

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

175 opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Heel goeie ervaring

Kregen de nodige info en onderhoud.
Firma om aan te raden 👌

6 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk en correcte service van de…

Vriendelijk en correcte service van de technieker Gaultier.

30 de abril de 2026

Dag Douwe,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service van Gaultier. We geven je compliment met plezier aan hem door. Graag tot een volgende keer!

Classificada 4 em 5 estrelas

Op tijd
Vriendelijke bediening en uitleg door Gaultier

29 de abril de 2026

Dag Sophie,

Classificada 4 em 5 estrelas

Vriendelijke technieker Gauthier

Vriendelijke technieker Gauthier
Alles werd heel goed toegelicht!

29 de abril de 2026

Dag Vicky,

Zeer professioneel en vriendelijk

Zeer professioneel en vriendelijk. Prima service.

28 de abril de 2026

Dag Johan,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service. Graag tot een volgende keer!

Jari was vriendelijk

Jari was vriendelijk, behulpzaam en snel.

24 de abril de 2026

Dag Sara,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service van Jari. We geven je compliment met plezier aan hem door. Graag tot een volgende keer!

Alles in orde

Alles in orde, prima werk van Walid

Dag William,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service van Wahid. We geven je compliment met plezier aan hem door. Graag tot een volgende keer!

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt. Zeer vriendelijke technieker Gaultier.

Dag Sabine,

Alles netjes uitgelegd door Gauthier

Alles netjes uitgelegd door Gauthier. Zoals het hoort!

Dag Thomas,

Een topservice van Gaultier

Een topservice van Gaultier. Zeer vriendelijke kerel. Alles perfect.
Top 👍

20 de abril de 2026

Dag Jan,

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden van het hele proces

Zeer tevreden van het hele proces, begin tot einde! Louis is een zeer toegankelijke verkopers,zonder druk te leggen en staat bij met raad en daad. Mathias, de technieker, zeer aimabel persoon. Er was de dag van installatie een ander bedrijf aan het werk,wat de werkplek wat moeilijker manoeuvreren betekende..echter was het met de glimlach gedaan. Zeer toffe kerel, proper en snel gewerkt. Ik raadt dit bedrijf 100% aan, eveneens omdat ze na vergelijking van verschillende offertes er alsnog als goedkoopste uitkwamen.

17 de abril de 2026

Dag Dieter,
Hartelijk dank voor deze uitgebreide en positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat je het hele traject, van begin tot einde, zo goed hebt ervaren. We geven je mooie woorden met plezier door aan Louis en Mathias. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling!

Zeer goede en vlotte service

Zeer goede en vlotte service
Aanrader Gaultier mag nog meer komen

17 de abril de 2026

Dag Bart,
Hartelijk dank voor je positieve feedback!
We zijn blij dat alles zo vlot is verlopen door Gautier. Hopelijk mogen we je snel opnieuw verwelkomen!

Onderhoud waterverzachter

Heden 15/04/26 werd het onderhoud van onze waterverzachter uitgevoerd. We zijn zeer tevreden over Gaultier die dit perfect en met zorg heeft uitgevoerd en achteraf een zeer duidelijke uitleg gaf. Voor Gaultier puntenscore 10 !

Dag Yolande,
Dank je wel voor je fijne reactie! 😊
Leuk om te lezen dat je de service van Gautier als duidelijk, vriendelijk en met zorg hebt ervaren. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te mogen helpen!

Super snel service van Gautier

Super snel service van Gautier. Vriendelijk, beleefd. Alles zeer vlot verlopen.
Top! Mag nog komen.

Dag Elsje,
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle service van Gaultier en dat alles vlot verlopen is. We geven je compliment zeker aan hem door. Graag tot binnenkort!

Jari est très pro

Bonjour Mathieu,
Merci beaucoup pour votre superbe avis ! 😊
Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes très satisfait de Jari. Nous ne manquerons pas de lui transmettre votre compliment. Au plaisir de vous accueillir à nouveau prochainement !

Klantvriendelijkheid en uitleg

Klantvriendelijkheid en duidelijke uitleg

30 de março de 2026

Dag Greet,

Bedankt voor je positieve review!

Het doet ons deugd dat je tevreden bent over onze service en producten.

Met vriendelijke groeten,
Team Bayard Water Experts 💧

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.