Kontaktede firmaet dagen før vi skulle bruge levering af 108 krus med logo. De blev lavet straks (med flere forslag pr. mail fra firmaet samme aften til grafiske justeringer) og vi havde de færdige... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Stod pludselig med trænings dragter der skulle have sponsortryk til prisoverrækkelse på rådhuset mandag eftermiddag kl. 17. Indleverede dragterne hos Baze Horsens mandag morgen. Baze sørgede selv... Ver mais
Det kan ikke blive meget bedre! købte 2000 kuglepenne med vores firma logo, og det er en meget god kvalitet til prisen, ca 7dkk per stk. Igennem hele forløbet oplevede jeg fremragende kommunikatio... Ver mais
Jeg bestilte varerne 2 måneder før ønsket levering (uge 48) Mandag i uge 48 blev jeg ringet op og informeret om at fragtmanden ville komme i tidsrummet 10.00 - 12.00, og om jeg ville have det nogen sp... Ver mais
Escrito pela empresa
Vi sætter turbo på kreativiteten, og sammen med vores kunder finder vi de produkter, der skal være med til at synliggøre virksomheden udadtil. Den vigtigste opgave er, at få skabt præcist det signal, som virksomheden ønsker at sende.
Gaver til kunder og medarbejdere ved særlige lejligheder fylder rigtig meget i vores hverdag, særligt julegaverne, som skal bringe glæde hos kundernes medarbejdere, når året går på hæld. Gaver der gives med glæde har høj prioritet, og vores store showroom viser et bredt udvalg af kendte og efterspurgte designervarer.
Inden for firma- og arbejdstøj klæder vi kunderne på til enhver tænkelig arbejdssituation.
Vi har et bredt sortiment, og det er muligt at specialfremstille beklædning efter de ønsker og behov, I må have hos jer. Baze blev grundlagt i 1995 i Horsens, og har gen- nem tiden udviklet fire kerneområder (Reklamegaver, Firmagaver, Firmatøj og Arbejdstøj) i takt med at efterspørgslen voksede.
Baze har salgsafdeling i Farum og hovedsæde i Horsens. Vi er 19 dedikerede medarbejdere, som i tæt samarbejde – hver dag – løser alle opgaver inden for vores fire kerneområder.
Vi vil gennem adfærd og handlinger kontinuerligt tilstræbe fuld kundetilfredshed. Uanset hvem du henvender dig til hos Baze, møder du engagement og involvering.
Vi arbejder alle ud fra devisen:
“Hvad du ønsker, skal du få”.
Dorte Frandsen
Founder
Islandsvej 28, 8700, Horsens, Dinamarca
Rigtig god til at lykke og identificere behovet
Meget kundevenlige og god til at følge op
Jeg mailede til dem, og fik hurtigt et svar retur, og fik en god behandling på mailen.. og efter 14 dage var varen leveret.. Dejlgt.
Vi fik lavet t-shirts til en konference vi skulle afholde. Vi er meget tilfredse med resultatet, prisen var god og t-shirtsne kom hurtigt.
Har fået en super service, de var nemme at tale med, da der skulle laves lidt om
Vi i Grønlands Selvstyre ved Human Ressource er meget tilfredse med den gode og hurtige service vi har fået ifm. køb af vanddunke. Det er ikke sidste gang vi handler med steka.dk
Tusind tak
Laila Møller-Josefsen
Grønlands Selvstyre

Resposta da Baze A/S
Bruger helt sikker Steka igen. Skulle rykke lidt for en pris på en ekstrabestilling, men alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med Steka
Venlig ekspedition og hjælpsomhed var vores oplevelse og meget hurtig levering. Vi har købt revisorposer med tryk og de er af god kvalitet.

Som en ALTID en fornøjelse
alle aftaler overholdes og alt klapper bare.
Ud af et meget stort sortiment, blev vi kyndigt vejledt til at afgøre hvilke varer, vi skulle have. Alt stemmer og de broderier, vi skulle have udført, var rigtigt pæne. Jeg kan helt sikkert anbefale steka.dk
Jeg har oplevet fantastisk hurtig og behagelig service hos Steka. Jeg vil varmt anbefale Steka til andre, og vil også handle her i fremtiden.
Mine bedste anbefalinger!
Fik en super god service, og leveringen kom dagen efter.
Min aftale med Steen og Kirsten Høgfeldt har fungeret perfekt. Vi har fået fint modspil til vores idéer om materiale, d.v.s. mulepose med vores logo trykt på forsiden, samt notesbog og kuglepenne. Så vi vender tilbage, når vi igen får brug for hjælp.
Der er for mange der sidder med een sag og derfor fik jeg flere proformafaktura og mails jeg skulle besvare på forskelig måde. Det bør gøres mere simpelt så jeg som kunde ikke føler ingen har tråd i min ordre.
Jeg har modtaget ordren i forsvarlig stand og ingen bemærkninger om det.
Jeg vil gerne anbefale Stekas produkter og vil benytte dem i fremtiden.

Resposta da Baze A/S
God og hurtig service! Ingen grund til klage overhovedet.
God service og hurtig levering, og det endda på trods af, at de ikke selv lå inden med den ønskede vare på lageret
T-shirts til projekt Camp Copenhagen blev effektueret blot få dage efter bestillingen.
Faktura kom umiddelbart efter varen var leveret uden problemer og uden fragt omkostninger.
Designet var flot
Meget fin service som skal anbefales !
Altid hurtig, god og professionel betjening
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.