Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We kochten een gasbecue, gingen aan de slag om deze in elkaar te zetten, maar stuitten al snel op een probleem met de gasbrander. Al snel hadden we plezierig contact en het onderdeel zou kunnen worde... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Onlangs een Char Griller traditional aangekocht bij BBQtime.nl. Service was op zich goed. Alleen werd de grill niet geleverd zoals in de beschrijving. In de beschrijving stond dat de grill voorzien z... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een bbq besteld en deze werd geleverd met de verkeerde poten waardoor wij deze niet in elkaar konden zetten. Gelijk contact opgenomen met bbqtime, eerst via de whatsapplijn waar ons werd verteld om ee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn zeer te spreken over BBQtime.nl Onze sfeer kachel van 1 jaar oud werkte niet meer. Na het melden via mail van dit probleem in het weekend hadden we maandag al een reactie dat de kachel gerep... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de churrasqueiras

Wij zijn BBQtime.nl 7 jaar begonnen uit een passie voor gezelligheid en lopen warm voor alles wat heet wordt! Wij bieden een handmatig gecureerd en uniek assortiment op het gebied van BBQ, outdoor cooking en verwarming. En bieden altijd persoonlijke service en advies uit eigen ervaring. Zo onderscheiden wij ons van de meute, want ook een barbecue kopen moet gewoon gezellig zijn, daar geloven we heilig in. Toffe artikelen om elke dag herinneringen voor het leven te maken. Because everyday it’s time to BBQ!

Informações de contacto

3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

29 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

EEN VETTE SERVICE CHAPEAU

EEN VETTE SERVICE CHAPEAU! We hadden via bol.com een schitterende Taino Compact 2.0 BBQ gekocht. Tijdens de eerste BBQ hadden we een probleem met één van de bakroosters. Één mailtje was voldoende om binnen 48 uur een nieuwe geleverd te krijgen. Dat noemen wij nog een service! Ga zo door!

23 de julho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Heel erg tevreden over dit bedrijf

Heel erg tevreden over dit bedrijf. Recent een bbq gekocht. Er ontbraken een paar schroefjes en een magneet contact. Zaten blijkbaar samen in een zakje. Even een mailtje gestuurd en kreeg binnen 1 uur al reactie. Binnen 2 dagen had ik het binnen. Ook voor uitleg en vragen kun je ze altijd bellen. En worden je vragen netjes beantwoord.mvg Jakko Vervlossen

25 de junho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Het fijne van dit bedrijf vind ik de…

Het fijne van dit bedrijf vind ik de service. Ik heb mij tot 2x toe tot het bedrijf gewend met vragen over een gekocht product, en allebei de keren werd ik snel en vakkundig geholpen.
Bij de 2e keer was dat s`avonds laat.

9 de junho de 2020

Alles was prima

Alles was prima, bbq volledig compleet. Goede beschrijving. Leuk klusje. Kortom top ervaring

9 de junho de 2020

Paneel 720 W motief bloemen/stenen

Paneel 720 W motief bloemen/stenen is zeer mooi om te zien. Moet wel bij het interieur passen, maar dat doet het paneel al snel! Gemakkelijk aan de muur te bevestigen door bijgeleverde mal.
Fijne- en directe warmte, welke goed instelbaar is door bijgeleverde thermostaat.
Effect op stroom- en verminderend gasverbruik over 'n langere periode is mij nog niet bekend, maar ik denk dat van een flinke kostenbesparing (op met name gasverbruik) sprake kan zijn. Instelling thermostaat daarbij zeker belangrijk.
Enkele verschillende panelen van BBQTime aangeschaft. Snelle- en correcte levering.
Ik had wel wat pech met een van de panelen. Dit werd zeer snel en heel attent binnen al 3 dagen naar grote tevredenheid door BBQTime opgelost. Perfekt!
Kortom: een aanrader...!

3 de novembro de 2019

Prima service

Prima service, snelle reactie op vragen. Eerste levering voldeed niet door fabrieksfout, bij navraag supersnel een nieuwe levering ontvangen. Montage BBQ ook fluitje van een cent

21 de outubro de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.