Goede hulp ontvangen bij het uitzoeken van het juiste laminaat. De service was vriendelijk en de medewerker had haar best gedaan met regelen van een mooie deal en nette prijs. Helaas bleken niet a... Ver mais
De service was zeer professioneel en prettig. Vooral de dame achter de bar! Wat een geweldig lief en klantvriendelijke dame. Ze heet Lianne :-). Deze vloer was voor mijn vader. Wij hebben zelf ook al... Ver mais
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Beble Vloeren! Vanaf het eerste moment werden we ontzettend vriendelijk ontvangen en nam het personeel alle tijd voor ons. Omdat dit ons ee... Ver mais
Meer dan 100 soorten PVC Vloeren in ons assortiment. U bent ook welkom in onze showroom! Bekijk onze vloeren, bereken het aantal m2 en vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bovenlandweg 10, 7671BE, Vriezenveen, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Super vriendelijk en fijn geholpen!

Resposta da bebovloeren.nl
Competitive prices. Many choices. When you ask questions not everyone has a good knowledge of the products they sell.
Let see when the floor is installed to make final judgment!

Resposta da bebovloeren.nl
Mooi bedrijf aardige werknemers, perfecte service en mooie prijzen

Resposta da bebovloeren.nl
Super goed geholpen, goede kwaliteit vloeren en heel behulpzaam! Zeker een aanrader.

Resposta da bebovloeren.nl
Ruime keuze met mooie prijzen. Zeer vriendelijk personeel welke ons vakkundig te woord stond met goede adviezen.
Zeker een asnrader!

Resposta da bebovloeren.nl
We werden ontzettend snel geholpen! Vriendelijke mensen. En een super mooie vloer gevonden!
Echt een aanrader

Resposta da bebovloeren.nl
Omdat dit ons eerste huis is, hadden we weinig kennis van vloeren en wisten we niet goed waar we op moesten letten. Gelukkig werden we hier geweldig in begeleid. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, we kregen eerlijk advies en ze hebben ons enorm geholpen bij het kiezen van de juiste vloer.
Daarnaast hebben ze alle berekeningen voor ons gemaakt, zodat we precies wisten hoeveel we nodig hadden. Dat gaf ons veel rust en vertrouwen. Geen vraag was te veel en alles werd geduldig en duidelijk uitgelegd.
De service was echt top en we voelden ons gedurende het hele proces welkom en serieus genomen. Dankzij hun deskundigheid en vriendelijke hulp zijn we met een heel goed gevoel de deur uitgegaan.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie vloer én uitstekende service. Bedankt voor alle hulp!

Resposta da bebovloeren.nl
Zeer gastvriendelijk, echt vanuit de klant meegedacht.

Resposta da bebovloeren.nl
Super geholpen door perta heel vriendelijk niet opdringerig, wij komen zeker terug.

Resposta da bebovloeren.nl
Mooi laminaat voor een mooie prijs.
Wij zijn goed geholpen door de mevrouw met de donkey kong tattoo.
Goed adres

Resposta da bebovloeren.nl
Service was top ben goed geholpen prijzen zijn ook zeer goed, en wordt goed meegedacht

Resposta da bebovloeren.nl
3 jaar geleden ook al een fijne vloer gehaald bij Bebo. Maar voor ons nieuwe huis nu op zoek naar een nieuwe vloer. Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen met een drankje naar keuze van het huis. Je kan er zelfs ook gratis wat eten. Je wordt niet overvallen door verkopers maar kan rustig rondlopen. Wanneer je dan tot een keuze bent gekomen kun je een van de vriendelijke verkopers aanspreken. Zij maken dan een berekening en denken goed mee met wat je nodig hebt.
En het is natuurlijk een hele fijne prijs voor een vloer waar je ook de ondervloer en plinten bij krijgt. Kortom wederom een geslaagde ervaring.

Resposta da bebovloeren.nl
Superblij met mijn nieuwe laminaat! Mooie kwaliteit, ziet er echt strak uit en was makkelijk te leggen. Het resultaat is nog mooier dan ik had verwacht. Ook prettig geholpen en alles verliep soepel.

Resposta da bebovloeren.nl
We hebben een mooie vloer gekocht en hebben hier hele goede service gehad.

Resposta da bebovloeren.nl
Vlotte en vriendelijke bediening. Super prijzen en een goed overzicht van de producten.

Heel vriendelijk personeel! Mooie vloeren

Resposta da bebovloeren.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.