Beddenscout24 Opiniões 253

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bed werd precies op de afgesproken datum geleverd en professioneel geplaatst. Het matras is ongelooflijk comfortabel — ik slaap nu veel beter dan vroeger en merk dat ik ’s ochtends fitter wakker... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb onlangs een bed gekocht bij Beddenscout24 en mijn ervaring is ronduit uitstekend. De service verdient wat mij betreft een 10/10: vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professionee... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

HET IS 1 GROTE SCHANDE vervolg doorgezakt matras. Als wij de reviews zouden weghalen van de vorige keer zou mijn dochter nieuwe matrassen krijgen met een harde kern (door een servicemonteur was vas... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Het 2-persoonsbed met opbergruimte is van mooie kwaliteit en precies zoals beschreven. De opbergruimte onder het bed is erg praktisch en biedt veel extra plaats.... Ver mais

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

253 opiniões

Respondeu a 58% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne winkel en werd er op de juiste…

Fijne winkel en werd er op de juiste manier behandeld ook de eerlijkheid kon ik waarderend !! Zal hier zeker vaker een bed kopen

19 de setembro de 2025

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Beddenscout24 en uw positieve feedback. Het doet ons plezier te horen dat onze service en productkwaliteit u bevallen 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste beddenwinkel van heel Nederland!

Beste beddenwinkel van heel Nederland!, Service en kwaliteit top !

16 de setembro de 2025

Online beddenshop

De website is heel duidelijk en bestellen ging makkelijk. Ik kreeg meteen een mailtje met de bevestiging en de levering was snel. Het bed was goed en het ligt super lekker! Ik ben heel blij met mijn aankoop en zou hier zeker weer bestellen. Echt een aanrader !!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prijs, Kwaliteit goed en snelle aardige klantenservice

Prijs is goed.
Kwaliteit is goed.
Klantenservice is goed. Het traject van de topper was een ramp dankzij onze TNT post tegenwoordig. Klantenservice was behulpzaam.

11 de setembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat heb ik vannacht lekker geslapen

Wat heb ik vannacht lekker geslapen. Ben zo blij met mijn nieuwe bed Kaona die ik heb gekocht bij beddenscout24. Na lang zoeken was beddenscout24 de goedkoopste met dit bed. Heb bested en binnen een week heb ik het geleverd gekregen en hij is netjes in elkaar gezet. Vriendelijke bedrijf en ook de jongens van de levering waren heel behulpzaam.

13 de setembro de 2025

Classificada 4 em 5 estrelas

Wauw…

Wauw, ik ben zó ontzettend blij met mijn nieuwe bed! Echt topkwaliteit en de service was van begin tot eind geweldig. Alles verliep super professioneel én vriendelijk. Je merkt dat hier echt vakmensen aan het werk zijn. Ik kan niet anders dan een dikke dankjewel zeggen – wat een fantastische ervaring!

31 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met mijn nieuwe bed van…

Super blij met mijn nieuwe bed van Beddenscout24! Bestellen ging makkelijk, levering netjes op tijd en het bed ligt heerlijk. Ik voel echt dat er aandacht en kwaliteit achter zit. Heel tevreden, zeker een aanrader!

Classificada 5 em 5 estrelas

De beste beddenwinkel die er bestaat

De beste beddenwinkel die er bestaat, ik ben zo blij met mijn bed en lig mega mega lekker!!

Top service!

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende online beddenwinkel met topkwaliteit en service!

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn nieuwe bed via deze online beddenwinkel heb besteld. De website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor vergelijken en bestellen heel makkelijk ging. De levering was snel en zorgvuldig en het bed zelf is van topkwaliteit. Het is stevig, comfortabel en precies zoals omschreven. Sinds ik dit bed heb, slaap ik veel beter en word ik uitgerust wakker. Ook de klantenservice verdient vijf sterren: vriendelijk, behulpzaam en altijd goed bereikbaar. Als je op zoek bent naar een betrouwbare online beddenwinkel met uitstekende service en kwalitatieve bedden, dan kan ik deze winkel absoluut aanraden!

11 de setembro de 2025

Top ! Aanrader

4 de setembro de 2025

Goeie service

Goeie service , top kwaliteit 👍🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden met dit bed

Ik ben ontzettend tevreden met dit bed! Het is veruit het beste bed dat ik tot nu toe heb gehad. Het ligt heerlijk comfortabel, de kwaliteit voelt stevig en duurzaam aan, en ik slaap eindelijk weer écht goed door. Het design ziet er ook nog eens mooi uit en past perfect in mijn slaapkamer. Kortom: dit bed overtreft al mijn verwachtingen en ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een goede nachtrust!

De Amalia boxspring bevalt goed

De Amalia boxspring bevalt goed. Hij slaapt comfortabel en heeft een mooie uitstraling. Fijn ook dat er genoeg ruimte onder zit om dingen op te bergen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de Kaona besteld en ben er blij…

Ik heb de Kaona besteld en ben er blij mee. Het ziet er mooi uit en slaapt goed. De opbergruimte is ook handig.

Classificada 5 em 5 estrelas

De bedrijf is heel eerlijk

De bedrijf is heel eerlijk, zijn behulpzaam en helpen mee met het waarmaken van mijn droom meubels.

1 de agosto de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Vertrouwelijk bedrijf komt 100%…

Vertrouwelijk bedrijf komt 100% afspraken na👍

29 de agosto de 2025

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring! Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Gedreven vriendelijke medewerkers plus super kwalitatief product.

12 de fevereiro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs een bed aangeschaft van…

Onlangs een bed aangeschaft van 180x200. Goed geïnformeerd over matras en topper keuze. Een aanrader!

Jullie zijn geweldig

Team Beddenscout24

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.