Het bed werd precies op de afgesproken datum geleverd en professioneel geplaatst. Het matras is ongelooflijk comfortabel — ik slaap nu veel beter dan vroeger en merk dat ik ’s ochtends fitter wakker... Ver mais
Ik heb onlangs een bed gekocht bij Beddenscout24 en mijn ervaring is ronduit uitstekend. De service verdient wat mij betreft een 10/10: vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professionee... Ver mais
HET IS 1 GROTE SCHANDE vervolg doorgezakt matras. Als wij de reviews zouden weghalen van de vorige keer zou mijn dochter nieuwe matrassen krijgen met een harde kern (door een servicemonteur was vas... Ver mais
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Het 2-persoonsbed met opbergruimte is van mooie kwaliteit en precies zoals beschreven. De opbergruimte onder het bed is erg praktisch en biedt veel extra plaats.... Ver mais
Respondeu a 58% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Ons bed gisteren ontvangen en we slapen nu al als rozen! Super snelle levering en echt topkwaliteit. Beddenscout24, jullie hebben er een fan bij!”

Resposta da Beddenscout24
Vandaag mijn Kaona 160 ontvangen en ik ben echt superblij! Alles netjes op tijd geleverd, perfect verpakt en de kwaliteit is top. Het bed ziet er prachtig uit en ligt heerlijk. bedankt voor de geweldige service!

Resposta da Beddenscout24
Ik heb vandaag het bed amalia binnengekregen en Super service ontvangen.

Resposta da Beddenscout24
Vandaag heb ik mijn bed ontvangen en ben zeer tevreden over de kwaliteit en service👍

Resposta da Beddenscout24
Ik heb vandaag mijn nieuwe bed ontvangen. Model kaona, de service die ze boden was erg goed en heb alles netjes ontvangen.

Resposta da Beddenscout24
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst maar door Beddenscout24 de belofte datum niet nagekomen. Het geld terugstorten duurt te lang. Kortom slechte service.

Resposta da Beddenscout24
Ik heb onlangs een geweldige ervaring gehad met BeddenScout24. De levering was precies op tijd, wat altijd een pluspunt is. De service was echt fantastisch; het team was super vriendelijk en behulpzaam. We hadden wat moeite om het bed zelf in elkaar te zetten, maar gelukkig kwam de monteur later bij ons thuis om het voor ons te doen. Dit maakte het proces een stuk gemakkelijker en aangenamer. Al met al een uitstekende service en ik kan BeddenScout24 van harte aanbevelen!

Resposta da Beddenscout24
In december 2024 hebben we een bed gekocht. Hoewel het er mooi uitziet, is slapen bijna onmogelijk. Het kraakt en bonkt bij elke beweging. Er is meerdere keren iemand langsgekomen om de onderkant te vervangen, maar dit loste het probleem niet op. Later bleken de poten verkeerd te zijn, die zijn ook vervangen, maar het geluid bleef. Sterker nog, het werd alleen maar erger. Helaas krijgen we geen ander bed en ook ons geld niet terug. We hebben uiteindelijk juridische stappen moeten ondernemen.
Koop hier alsjeblieft geen bed!

Resposta da Beddenscout24
I ordered the bed and it was delivered in 4 weeks, very fast!
Service was good, the man who brought it where friendly…
I have to say, the bed was better then I could imagine…
I looks so pretty with such good quality!
I sleep so good now! I recommend it to everyone!

Resposta da Beddenscout24
Bed was snel geleverd en vakkundig in elkaar gezet zeer fijn contact

Resposta da Beddenscout24
Ik heb twee dagen geleden een teddy bed besteld voor mijn dochter, vandaag ontvangen ben heel erg blij met de service. Ben goed geholpen door de bezorger (Samir) ik heb niet gekozen voor de montage en Samir heeft mij zelfs geholpen met het bed optillen want de lift is te klein dus moest met de trap en hij was heel aardig om mij te helpen. Het bed is heel mooi goede kwaliteit ben heel erg tevreden.

Resposta da Beddenscout24
Ik heb in mijn hele leven niet zo asociaal behandeld en totaal genegeerd door de klantenservice ze moeten zich gewoon schamen ik zou niemand adviseren om wat bij hun te kopen

Resposta da Beddenscout24
Me bed gister geleverd en in elkaar gezet goede en snelle service supertop erg tevreden
Highly recommend.
Fast delivery, ordered on Friday and received on Monday.

Resposta da Beddenscout24
Heb vorige week mijn bed besteld heb het binnen een week geleverd gekregen. Bed staat supermooi in mijn slaapkamer ben er echt heel gelukkig mee. Jongens van de afdeling verkoop wil jullie bedanken voor de service en de klantvriendelijkheid
Ben super blij met mijn bed. Wil jullie ook bedanken voor de snelle service. Bed slaapt heerlijk.
Wat een fijn bedrijf is dit. Was echt sceptisch om een bed via internet te bestellen. Maar ze denken goed met je mee. De levering was goed. Netjes alles in elkaar gezet. Super blij mee. En het bed slaapt geweldig.
Rene en Connie van Vliet
Goede service!
We hadden wat problemen met het bed, eerst dacht ik dat dit niet opgelost zou worden. Na enige tijd kreeg ik een mail en is er iemand langs geweest. Vervolgens hebben ze een deel van het bed vervangen. Wat een goede service!
Ik ben blij. Bedankt!
Hele mooie en stevige bed alleen heel jammer dat je 100 euro betaald voor bezorgen en monteren en opgegeven moment hoog zwanger word achter gelaten met alle dozen in huis in mijn smalle gang met een kind en een hond. Normaal als er dingen worden gemonteerd neemt het bedrijf de dozen altijd weer mee ze hadden een trekkar plus een heel groot busje.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.