Jan van Peer Slaapcomfort Opiniões 52

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij kwamen binnen voor een hoofdkussen en vertrokken met een bestelling voor een op maat gemaakte matras op zak. Dat getuigt van het enthousiasme van het personeel, dat je bij de hand neemt en laat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een eerdere positieve ervaring ten tijde van een aankoop van 2 matrassen zijn we terug gegaan voor een aankoop voor een nieuw bed. Super goed geholpen door Diede. Een jonge gast met een eerlijk adv... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles goed uitgelegd tussen de verschillende bedden en matrassen/toppers. Kleurenstaal mochten we even meenemen naar huis om de juiste kleur te betalen. Super bezorgers die ons nieuwe bed in elkaar h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de camas
  2. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  3. Loja de colchões

Wij streven ernaar om de kwaliteit van leven te verbeteren door het leveren van hoogwaardige prijs-kwaliteit slaapproducten die bijdragen aan een goede nachtrust. Met meer dan 120 jaar ervaring in de slaapbranche, is onze missie om klanten te voorzien van comfortabele en duurzame slaapproducten. Ons toegewijde team staat klaar om service van het hoogste niveau te bieden, waarbij we streven naar klanttevredenheid en het bevorderen van een goede nachtrust.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

52 opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

Toppers van begin tot eind

Deskundige hulp bij het uitzoeken van een nieuw bed, maar ook voor de mannen die het kwamen brengen niets dan lof! Het vorig bed wat moeilijk uit elkaar te krijgen was, het hoofdbord wat net niet door de afgetimmerde trapopgang paste, maar die ze toch op een professionele manier naar binnen kregen...En alles netjes opgeruimd achtergelaten.
Dikke 10 (ook voor het bed, dat slaapt heerlijk...)

24 de outubro de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Dank u wel voor deze mooie woorden. Wat fijn dat u zich in de winkel goed geholpen voelde en dat onze bezorgers hun best hebben gedaan om zelfs het eigenwijze hoofdbord netjes op zijn plek te krijgen. Ze zullen dit met een grote glimlach lezen.

We zijn ook blij dat het nieuwe bed zo heerlijk slaapt. Wel moeten we eerlijk zeggen dat we toch nieuwsgierig zijn… wat moeten we doen om die vijfde ster te verdienen? Misschien een trapopgang mee verbouwen? 😉

Dank u wel voor uw vertrouwen. Mocht er ooit iets zijn waarbij wij u kunnen helpen, dan horen wij het graag.

Geweldige slaap woon winkel

Geweldige slaap woon winkel.
Wij zijn erg tevreden.
Zeer vriendelijk en vooral zeer deskundig personeel.
Ik zou iedereen aanraden om hierlangs te gaan voor goed slaap advies en geloof mij hier krijg je geen spijt van.

17 de outubro de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Wat een mooie aanbeveling, dank jullie wel! We doen ons best om iedereen goed én eerlijk te adviseren, dus dit waarderen we enorm.

Super tevreden!

Prettige bejegening, goed advies, uitstekende service en…. Heerlijke matrassen. Kortom: supertevreden klanten!

11 de outubro de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Wat een fijne woorden, dank jullie wel! Heerlijk om te horen dat alles naar wens is verlopen. Precies waar we het voor doen 😊

Nieuwe matrassen

We gingen voor een nieuwe kussen en werden vriendelijk ontvangen. Na een praatje kregen we ook over onze matrassen die al flink op leeftijd waren. Met een goed advies/uitleg en het proberen van verschillende matrassen hebben we nieuwe matrassen gekocht met de nodige accessoires. Onder het genot van een kopje koffie zijn we tot een overeenkomst gekomen. De matrassen worden bezorgd en de oude worden meegenomen.
We hebben het als zeer positief ervaren en zijn blij met de nieuwe aanschaf.

8 de outubro de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Wat een mooie ervaring, dank voor het delen! Fijn dat het advies, het kopje koffie én de nieuwe matrassen zo goed zijn bevallen. We wensen jullie veel uitgeruste nachten toe!

Classificada 5 em 5 estrelas

Piekfijne levering en montage in huis

Piekfijne levering en montage in huis! Zeer hulpvaardige bezorgers!

2 de outubro de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Dank je, Lodewijk! Goed om te horen dat alles piekfijn is verlopen. We geven het compliment door aan de bezorgers!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer klantvriendelijk en bezorging was…

Zeer klantvriendelijk en bezorging was meedenkend!!

16 de setembro de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Dank je wel! Fijn om te horen dat zowel de service als de bezorging goed verlopen is. Zo doen we het graag!

Classificada 5 em 5 estrelas

We werden kundig en vriendelijk…

We werden kundig en vriendelijk geholpen en leerden zo nog iets bij. Zo kom je er achter dat je jaren op een te kort bed hebt geslapen. De service is prima en persoonlijk, fijn zo'n familie bedrijf. Het was voor ons de eerste keer bij Jan van Peer, zeker niet de laatste.

20 de junho de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Wat een mooi compliment Edgar! Fijn dat jullie onze persoonlijke aanpak waarderen. Tot de volgende keer :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de 2e keer hier ons bed gekocht en…

Voor de 2e keer hier ons bed gekocht en wederom zeer goed geholpen met eerlijke goede service ga zo door 👍🏻

28 de agosto de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Wat mooi om jullie voor de tweede keer te mogen helpen! Fijn dat onze service weer in de smaak viel! Veel slaapplezier gewenst op jullie nieuwe bed.

De service is heel goed

De service is heel goed. Ze zijn vriendelijk en geven een en goed advies.

26 de julho de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Bedankt voor de mooie review! Veel slaapplezier gewenst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit bedrijf levert topkwaliteit en…

Dit bedrijf levert topkwaliteit en topservice
Iedere keer weer.
Daarbij ontzettend vriendelijk

24 de julho de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Bedankt Stijn voor het vertrouwen weer in ons! Zo houden we het graag :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Welkom gevoel in de winkel en ze nemen…

Welkom gevoel in de winkel en ze nemen alle tijd voor je. Super geholpen voor het maken van de juiste keuze, zoals hardheid van het matras.
Plaatsen van het bed is super netjes gebeurt. Zelfs afvoer oud matras is geen probleem. Chapeau! Zeer tevreden.

10 de maio de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Astrid, wat fijn dat je je zo welkom voelde en goed bent geholpen. Mooi dat echt alles - van advies tot plaatsing - naar wens was. Bedankt voor het vertrouwen in ons!😉

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kwam voor een kussen maar heb een bed gekocht.

Mijn bed was echt aan vervanging toe en we gingen naar Jan van Peer slaapcomfort bij mij om de hoek en we werden prima geholpen. We gingen kijken voor een hoofdkussen maar het werd een bed. Toen 2 vriendelijke heren met heel veel ervaring mijn bed kwamen installeren werden alle mogelijkheden uitgelegd. Na een paar dagen was ik gewend en slaap beter dan vroeger. Jan van Peer, een aanrader.

7 de junho de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Wat een mooie review, dank u wel! Soms kom je voor een hoofdkussen… en ga je naar huis met een heel nieuw slaapavontuur 😉 Fantastisch om te horen dat het nieuwe bed zo goed bevalt en dat u nu zelfs beter slaapt dan vroeger. Daar doen we het voor!

Prettige ervaring

Deskundig personeel, weet waar ze over praten. Geen opdringerig maar gewoon een goed advies over ons topmatras.

7 de maio de 2025

Beste meneer Wittendorp

Wat fijn om te lezen dat ons advies goed is bevallen! We vinden het belangrijk om gewoon eerlijk en duidelijk te helpen, zonder poespas. Mooi dat u dat zo heeft ervaren - en natuurlijk helemaal top dat het juiste topmatras is gevonden!

Fantastisch

In de winkel al heel fijn geholpen, toen het bed besteld en bij levering waren de heren ook helemaal top! Super vriendelijk en het bed werd met “liefde” in elkaar gezet!

Het slapen is fantastisch!

29 de maio de 2025

Beste mevrouw Polling,

Wat een fantastische review – dank u wel! We worden er blij van om te horen dat het hele proces, van winkel tot montage, zo prettig is verlopen. En dat het slapen nu fantastisch is… daar doen we het natuurlijk voor!

Zeer persoonlijke service

Zeer persoonlijke service
Kwaliteit
Plaatsers bedden zeer vriendelijk en deden meer dan wat van ze verwacht werd

24 de maio de 2025

Beste Joop,

Wat een mooie review, dank je wel! Super om te horen dat het goed is verlopen en dat je ouders blij zijn met hun nieuwe bed. Onze monteurs doen altijd graag nét dat beetje extra, zeker als het om zo’n belangrijke aankoop gaat. We wensen je ouders heel veel comfortabele en uitgeruste nachten toe!

Classificada 5 em 5 estrelas

Inmiddels ons 2e bed alweer gekregen…

Inmiddels ons 2e bed alweer gekregen van Jan van Peer Slaapcomfort. Service is top. Denken met je mee. En t bed ligt altijd super. Bedankt Jan. Maar ook bezorgers Huub en Harrie. Topmannen!

24 de maio de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie inmiddels alweer aan jullie tweede bed toe zijn bij ons! Dank voor het vertrouwen én de mooie woorden. We geven het compliment zeker door aan Huub en Harrie! Heel veel heerlijke nachten gewenst! 🛏️

Classificada 5 em 5 estrelas

Ruime keuze en fijne kwaliteit…

Ruime keuze en fijne kwaliteit van materialen, persoonlijke aandacht van personeel, goede gewenste begeleiding en uitleg bij evt. aankopen. Prijs/kwaliteit in juiste verhouding. Installatie van bed met goed gekwalificeerde en kundige mensen.
Wij zijn heel erg tevreden over deze zaak.

2 de maio de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten, de persoonlijke begeleiding én de vakkundige installatie. Wij waarderen het vertrouwen en wensen u veel plezier met uw aankoop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Net als de vorige keer zijn wij zeer…

Net als de vorige keer zijn wij zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd waardoor er na een aantal keren testen en het advies van Jan van Peer een heerlijk slaap resultaat uit is gekomen. Heel blij met dit super bed en slaap genot.

24 de abril de 2025

Beste Harrold,
Wat ontzettend leuk dat jullie opnieuw bij ons zijn geweest! We waarderen het vertrouwen enorm. Fantastisch dat jullie – samen met ons advies – weer het perfecte slaapcomfort hebben gevonden. Geniet van elke nacht in jullie nieuwe bed!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goed en vakkundig geholpen

Zeer goed en vakkundig geholpen in de winkel.
Vakkundig en meedenkend personeel bij aflevering.
Top geregeld!!

22 de abril de 2025

Beste Coos,
Hartelijk dank voor jouw mooie woorden! Fijn dat zowel in de winkel als bij de aflevering alles naar wens is verlopen. Daar doen we het voor!

Goede beddenzaak

Ik ben goed geholpen en geadviseerd. In eerste instantie kon ik niet heel goed op het nieuwe matras slapen en had ik 's morgens pijn in mijn rug . Inmiddels een week verder en kan ik heerlijk slapen en is de pijn ook grotendeels verdwenen. Je moet natuurlijk ook wennen aan een nieuw matras en ik ga ervan uit dat het nu alleen maar beter wordt. Het kapok kussen dat ik cadeau kreeg is een feestje voor mijn nek.
Alles werd volgens afspraak precies op tijd geleverd door een zeer aardige chauffeur en het oude matras is gratis meegenomen. Alles bij elkaar ben ik meer dan tevreden.

13 de março de 2025

Resposta da Jan van Peer Slaapcomfort

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u goed geholpen en geadviseerd bent. Een nieuw matras kan inderdaad even wennen zijn, maar gelukkig merkt u al verbetering in uw nachtrust. We zijn blij dat het kapok kussen goed bevalt en dat de levering naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Geniet van uw heerlijke slaapcomfort!

Team Jan van Peer Slaapcomfort

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.