Workshop voor beginners gevolgd. Gertjan heeft er een mooi verhaal van gemaakt, Hij herhaalt regelmatig wat hij te vertellen heeft, en daarom blijft het makkelijker hangen. Leuk en leerzaam om dit te... Ver mais

De Kamado kickstart workshop was in alle opzichten een groot succes. Ook als je denkt het al aardig te kunnen krijg je flink wat eyeopeners en waardevolle informatie voor de kiezen. En dat in een supe... Ver mais
Ik ben in de winkel geweest om een web bestelling op te halen. Ik ben eerste lekker in de winkel wezen neuzen en spontaan wat advies gekregen over accessoires waarin ik geinteresseerd was. Het vlees w... Ver mais
Alles was prima in orde, mooi verpakt, alleen de dame achter de kassa deed er wel heeeeeel erg lang over om onze bestelling te halen. We hebben lekker gegeten.
Bredeweg 126, 2761 KB, Zevenhuizen, ZH, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Ik had braaihout besteld maar de hoeveelheid viel eigenlijk niet onder bezorging. Door een fout op de website kon ik daar wel voor kiezen. Ze hebben mij opgebeld en aangeboden om dit alsnog te leveren ipv dat ik dit moest ophalen. Super klantvriendelijk!

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Makkelijk te bestellen op hun site. En afhalen is ook makkelijk te regelen, je geeft het aan het vlees was weer heerlijk.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
We hebben al jaren een Kamado, dus we dachten dat we het redelijk onder controle zouden hebben. Echter was deze workshop een eye opener en we hebben alsnog veel opgestoken. Ook de presentatie was geweldig met een vleug humor!

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Snelle levering en mooie messen.
Alleen de manier van verpakken had wat beter gekund. De doos was aan beide zijden open waardoor de verpakking van de messen nat was geworden. Aangezien het een kadp betrof was dat wel jammer. De messen zelf echter zijn we zeer tevreden over.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Recent een Big Green large aangeschaft en wilde meer weten hoe deze veilig en juist op te starten en op de ingestelde temperatuur te houden. Ook om ervaring op te doen met verschillende accessoires.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Er wordt duidelijk uitgelegd. Heel leerzaam en er is veel eten wat je zelf klaar maakt. Aanrader

Resposta da Beef Exclusief B.V.
We hebben een cursus geboekt en zien deze graag tegemoed, gaat zeker leuk en gezellig worden.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Met kerst een super gourmet schotel besteld. Het vlees was zo lekker dat we het met oud en nieuw nog een keer gedaan hebben.
Ook meteen nog een paar verschillende rubs meegenomen.
Leuke zaak, veel keuze en vriendelijk en behulpzaam personeel met veel kennis

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Ik had een cadeaubon liggen en die moest even worden opgemaakt. Het assortiment dat Beef Exclusief heeft is werkelijk grandioos en de prijzen zijn marktconform. Echter zijn de verzendkosten vrij hoog en ben je dus eigenlijk al een beetje verplicht voor minimaal 100 euro te bestellen. Ik had nog een pakket besteld, echter werd ik netjes gebeld dat dit niet leverbaar was. Dus afgestemd dat ze gewoon wat andere dingen mochten toevoegen. Die volgende avond had ik het al in huis.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Beef Exclusief is een hele fijne winkel! Maar de Longhaas die ik kocht daar heb ik wel heel veel van moeten trimmen om hem acceptabel te krijgen. Van de 1200 gram was het ruim 450 gram vet. Dat was wat jammer. Maar wat er over bleef was wel heerlijk van smaak!

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Goede en nette service, nemen de tijd om dingen uit te leggen.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Ik vind het vijf steren waard omdat er mensen werken met verstand vaan BBQen.
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.
Ook hebben zij een ruimen keuzen betreft bbq vlees(van tot kwaliteit)kamado's en pizza ovens.
Ook kwa accesoires kom je niets tekort
Beef Exclusief is mijn BBQ winkel.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Bestelling gedaan en keurig gekoeld bezorgd.
Daarna is het natuurlijk aan de persoon zelf om er wat lekkers van te maken. Maar aan het vlees ligt het in elk geval niet. Dat was heerlijk.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Goede service en kwaliteit vlees bedankt mannen

Resposta da Beef Exclusief B.V.
bastard gekocht rond 2019 , kolenmand kapot , wat op zich logisch is.
Vraag waar ik die kan vinden. En antwoord dat die niet meer te krijgen zijn. verder niks.. stilte .. ik dacht kan niet zonder .. dus vroeg me af of de nieuwe passen op dit model, ook niet. geïrriteerd kwam hij terug met een heel verhaal over een auto die oud is en dat daar geen onderdelen meer voor te krijgen zijn? totaal niet relevant want alle spareparts van een auto zijn natuurlijk te krijgen na 6 jaar.
en dan ineens , "je kan ook zonder"?
En begon over dit ik het persoonlijk maakte.
heb mijn bastard bij jullie gekocht , dus mss iets klantgerichter... gelijk zeggen dat je hem niet nodig hebt en een beetje meedenken.