Alles was prima in orde, mooi verpakt, alleen de dame achter de kassa deed er wel heeeeeel erg lang over om onze bestelling te halen. We hebben lekker gegeten.
Ondanks de verwarring om het af te halen ipv bezorgen is het prima goed gekomen. Alles was er op tijd. En zo als van ouds zijn de producten van perfecte kwaliteit.
Bredeweg 126, 2761 KB, Zevenhuizen, ZH, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Altijd op een prettige manier geholpen door de mensen die hier werken.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
En zo als van ouds zijn de producten van perfecte kwaliteit.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Super leuke en actieve dag gehad, pitmaster deed het heel leuke en had antwoord op elke vraag! Echt een aanrader!

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Ik ben in de winkel geweest om een web bestelling op te halen. Ik ben eerste lekker in de winkel wezen neuzen en spontaan wat advies gekregen over accessoires waarin ik geinteresseerd was. Het vlees wat ik had besteld was goed van kwaliteit en goed geportioneerd

Resposta da Beef Exclusief B.V.
We hebben lekker gegeten.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Ik geef niet graag een slechtere resectie als dat niet nodig is.
Maar er zijn wel een paar punten waar ik niet tevreden mee ben.
Ik heb zelf een kamado big bear en daar wilde ik een splitlevel systeem voor kopen. Daar in de winkel de maat doorgegeven en op het advies van een verkoper een set meegenomen om thuis te passen. Die verkoper zei als hij niet goed is dan kun je hem zonder problemen terugbrengen.
Ik dat ding gepast en helaas hij paste net niet. De hele boel op de originele manier weer ingepakt en de dozen netjes dicht getapet. Kom ik daar terug bij die zaak om het eventueel om te ruilen voor een set die wel past gaat die eigenaar helemaal uit zijn stekker over het feit dat hij heel veel extra werk heeft aan alles wat terug komt ?? Ik probeerde het hem vriendelijk uit te leggen dat het op advies van zijn eigen personeel was maar daar had hij geen boodschap aan.
Uiteindelijk wel mijn geld terug gehad dus dat probleem was opgelost.
Toen wilde ik ik nog wat saus en vlees meenemen.
Ik zag een fles bbq saus staan en daar zat wat korting op. De beste man vertelde me dat het kwam omdat het merk uit zijn assortiment ging. Ik dacht oké die neem ik mee. Totdat ik op de datum keek. Ruim een jaar en drie maanden over datum. ??!
Laat maar staan dacht ik toen. Vervolgens wilde ik nog een stuk buikspek van ruim een kilo kopen om daar lekker van te gaan eten. Deze was vers en dus niet bevroren. Dat was 4-7-26.
De uiterste datum van dat stuk spek was 30-6-26.
Ik weet niet wat de bedoeling is van dat bedrijf ? Het ziet er leuk uit maar er zijn zeker wat misstanden en gebrek aan klantenservice.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
De Kamado kickstart workshop was in alle opzichten een groot succes. Ook als je denkt het al aardig te kunnen krijg je flink wat eyeopeners en waardevolle informatie voor de kiezen. En dat in een supergezellige sfeer, niet in de laatste plaats door Gert-Jan en zijn team neergezet. En dan ook nog die perfect bereide gerechten opeten, drankje erbij en je hebt het idee wel te pakken.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Zeer snel geleverd en van super kwalitie en goed verpakt.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Perfecte organisatie en er werd tijd genomen voor vragen

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Op tijd, hele fijne communicatie kwa levering, exacte tijdstip geleverd. En een vriendelijke chauffeur

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Ik ben dol op de RotDog van Hans Worst. Elk jaar als ik North Sea Jazz bezoek is dat het eerste waar ik op af storm. Twee keer ben ik tussendoor naar Rotterdam gereisd voor de kraam op de Coolsingel en twee keer stond hij daar nou net die dag toevallig niet. Ik was dus dolgelukkig toen ik ontdekte dat Beef Exclusief de RotDog bevroren verkoopt én verzendt. Ze hebben zelfs de bijbehorende saus! Ik bestelde op donderdag en vrijdagavond werd het bezorgd, keurig verpakt en nog goed koud.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Snelle reactie op mijn vragen.
Bij de Masterbuilt XT levering had er wel bij mogen staan dat je deze pallet eerst moet kantelen om de bbq in elkaar te kunnen zetten. Het weegt best wel wat…

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Bestelling is ontdooid binnen gekomen
Dit hebben ze netjes opgelost!

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.