Banner for Beef Exclusief B.V.

Beef Exclusief B.V. Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Alles was prima in orde, mooi verpakt, alleen de dame achter de kassa deed er wel heeeeeel erg lang over om onze bestelling te halen. We hebben lekker gegeten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks de verwarring om het af te halen ipv bezorgen is het prima goed gekomen. Alles was er op tijd. En zo als van ouds zijn de producten van perfecte kwaliteit.

Informações sobre a empresa

1. Loja de churrasqueiras
  2. Área de churrascos
  3. Fornecedor de produtos à base de carne
  4. Loja

Sobre Beef Exclusief B.V.

Beef Exclusief - Dé BBQ & kamado specialist van Zuid-Holland.

Hét adres voor Big Green Egg, Kamado Joe, The Bstrd en premium barbecuevlees in Zevenhuizen. Kamado BBQ specialist: Grootste winkel in de regio met 15+ modellen

Pizzaovenspecialist: Gozney en Witt

Vleesspecialist: Wagyu, Black Angus, Spaans ibericovlees

Buitenkeukens: Fraaii, Roostr & Big Green Egg

BBQ Workshops: Hands-on cursussen Braais, open vuur, accessoires, sauzen, rubs en veel meer…

Centraal gelegen voor: Rotterdam, Den Haag, Gouda en omgeving (Groene Hart, 30-40km). Makkelijk bereikbaar via A12, afslag Zevenhuizen.

Online bestellen ook mogelijk. Voor 10:00 besteld = vanavond in huis (ma-vr)

Winkel open: ma-za | Gratis parkeren | Expert advies

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

274 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

165 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd op een prettige manier geholpen…

Altijd op een prettige manier geholpen door de mensen die hier werken.

8 de julho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Ben, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je iedere keer weer op een prettige manier wordt geholpen door ons team. Dat waarderen we enorm en geven we graag door aan onze collega's. Hopelijk tot een volgende keer.

Super service.

En zo als van ouds zijn de producten van perfecte kwaliteit.

8 de julho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Hilde, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat de verwarring rondom het afhalen in plaats van bezorgen uiteindelijk goed is opgelost en dat alles op tijd was. Geweldig om te lezen dat je opnieuw tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Bedankt voor je begrip en graag tot een volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuke en actieve dag gehad

Super leuke en actieve dag gehad, pitmaster deed het heel leuke en had antwoord op elke vraag! Echt een aanrader!

11 de julho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Pieter, dank je wel voor je mooie review. Geweldig om te horen dat je zo'n leuke en actieve dag hebt gehad. Fijn dat de pitmaster al je vragen kon beantwoorden en de workshop zo goed bevallen is. Bedankt voor je aanbeveling en hopelijk zien we je snel weer bij een volgende workshop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben in de winkel geweest om een web…

Ik ben in de winkel geweest om een web bestelling op te halen. Ik ben eerste lekker in de winkel wezen neuzen en spontaan wat advies gekregen over accessoires waarin ik geinteresseerd was. Het vlees wat ik had besteld was goed van kwaliteit en goed geportioneerd

10 de julho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Anton, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tijdens het ophalen van je bestelling rustig door de winkel kon kijken en goed advies hebt gekregen over de accessoires. Mooi dat ook het vlees van goede kwaliteit was en goed geportioneerd. We wensen je veel BBQ-plezier en hopen je snel weer te zien.

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Bert, dank je wel voor je 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestellen, het afhalen en de afhandeling van je bestelling. We waarderen je vertrouwen en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Alles was prima in orde

We hebben lekker gegeten.

10 de julho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

John, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles goed in orde was, mooi verpakt was en dat het eten goed heeft gesmaakt.

Bedankt ook voor je feedback over het afhalen van de bestelling. We begrijpen dat wachten vervelend is en nemen je opmerking mee om onze service verder te verbeteren. Hopelijk mogen we je de volgende keer weer volledig naar tevredenheid helpen.

Telefonisch goed gesprek

Telefonisch goed gesprek, afspraak correct afgehandeld.

2 de julho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Gerard, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat het telefonische contact prettig was en dat alles volgens afspraak is afgehandeld. Daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Classificada 2 em 5 estrelas

Had er meer van verwacht

Ik geef niet graag een slechtere resectie als dat niet nodig is.
Maar er zijn wel een paar punten waar ik niet tevreden mee ben.
Ik heb zelf een kamado big bear en daar wilde ik een splitlevel systeem voor kopen. Daar in de winkel de maat doorgegeven en op het advies van een verkoper een set meegenomen om thuis te passen. Die verkoper zei als hij niet goed is dan kun je hem zonder problemen terugbrengen.
Ik dat ding gepast en helaas hij paste net niet. De hele boel op de originele manier weer ingepakt en de dozen netjes dicht getapet. Kom ik daar terug bij die zaak om het eventueel om te ruilen voor een set die wel past gaat die eigenaar helemaal uit zijn stekker over het feit dat hij heel veel extra werk heeft aan alles wat terug komt ?? Ik probeerde het hem vriendelijk uit te leggen dat het op advies van zijn eigen personeel was maar daar had hij geen boodschap aan.
Uiteindelijk wel mijn geld terug gehad dus dat probleem was opgelost.
Toen wilde ik ik nog wat saus en vlees meenemen.
Ik zag een fles bbq saus staan en daar zat wat korting op. De beste man vertelde me dat het kwam omdat het merk uit zijn assortiment ging. Ik dacht oké die neem ik mee. Totdat ik op de datum keek. Ruim een jaar en drie maanden over datum. ??!
Laat maar staan dacht ik toen. Vervolgens wilde ik nog een stuk buikspek van ruim een kilo kopen om daar lekker van te gaan eten. Deze was vers en dus niet bevroren. Dat was 4-7-26.
De uiterste datum van dat stuk spek was 30-6-26.
Ik weet niet wat de bedoeling is van dat bedrijf ? Het ziet er leuk uit maar er zijn zeker wat misstanden en gebrek aan klantenservice.

4 de julho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Eduard, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. Jammer om te horen dat je bezoek niet is verlopen zoals je had verwacht.

We willen graag wat toelichting geven op de situatie rondom het split level systeem. Wij verkopen geen Big Bear kamado's of onderdelen daarvan. Omdat de kamado ook niet bij ons is aangeschaft, kunnen we helaas niet garanderen dat onderdelen van een ander merk passend zijn. Op jouw verzoek hebben we, ondanks dat we dit vooraf al hadden aangegeven, toch een systeem meegegeven om thuis te passen. Toen dit niet bleek te passen, hebben we zelfs nog een onderdeel uit onze demo beschikbaar gesteld om een tweede mogelijkheid te proberen. Zoals we al verwachtten, paste ook deze niet. Uiteraard hebben we vervolgens het volledige aankoopbedrag terugbetaald.

Achteraf gezien bevestigt dit waarom wij normaal gesproken geen onderdelen adviseren voor merken die wij niet voeren. We proberen teleurstellingen voor onze klanten juist op deze manier te voorkomen.

Wat betreft de BBQ-saus: deze was voorzien van een THT-datum (Ten minste Houdbaar Tot) en werd daarom met korting aangeboden. Dat is iets anders dan een uiterste gebruiksdatum.

Ook over het buikspek willen we graag een misverstand rechtzetten. Dit vlees was 100% vers en goed. Vers vlees leggen wij eerst in onze verskoeling. Wanneer het binnen enkele dagen niet verkocht wordt, vriezen wij het direct in. Het etiket dat je hebt gezien betrof de diepvries THT-datum van 30-06-2027, niet 2026.

We vinden het jammer dat je onze service anders hebt ervaren dan bedoeld. Tegelijk vinden we het belangrijk om bovenstaande feiten toe te lichten, zodat ook andere lezers een volledig beeld krijgen. Mocht je het alsnog persoonlijk willen bespreken, dan ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen via harold@beefexclusief.nl.

Prima service

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Luc, dank je wel voor je 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dat waarderen we enorm. Hopelijk tot een volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd goede ervaringen met Beef…

Altijd goede ervaringen met Beef Exclusief!!

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Barry, dank je wel voor je mooie review en het vertrouwen in Beef Exclusief. Geweldig om te horen dat je steeds weer goede ervaringen met ons hebt. Dat waarderen we enorm en motiveert ons om elke keer weer ons best te doen. Graag tot een volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

De Kamado kickstart workshop was in 1 woord geweldig!

De Kamado kickstart workshop was in alle opzichten een groot succes. Ook als je denkt het al aardig te kunnen krijg je flink wat eyeopeners en waardevolle informatie voor de kiezen. En dat in een supergezellige sfeer, niet in de laatste plaats door Gert-Jan en zijn team neergezet. En dan ook nog die perfect bereide gerechten opeten, drankje erbij en je hebt het idee wel te pakken.

4 de julho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Peter, dank je wel voor deze prachtige review. Geweldig om te horen dat de Kamado Kickstart Workshop zo'n succes was en dat je, ondanks je eigen ervaring, toch weer nieuwe inzichten en handige tips hebt opgedaan. Mooi dat ook de sfeer, de begeleiding van Gert Jan en het team én de gerechten zo goed in de smaak vielen. Daar doen we het voor. Hopelijk zien we je snel weer terug bij een volgende workshop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer snel geleverd en van super…

Zeer snel geleverd en van super kwalitie en goed verpakt.

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Aaron, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd, goed verpakt was en dat de kwaliteit zo goed beviel. Daar besteden we veel aandacht aan. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfecte organisatie en er werd tijd…

Perfecte organisatie en er werd tijd genomen voor vragen

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Peter, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je de organisatie als perfect hebt ervaren en dat er voldoende tijd was om al je vragen te beantwoorden. We vinden het belangrijk dat iedereen met nieuwe kennis én vertrouwen naar huis gaat. Hopelijk tot een volgende keer.

Lekker man

Lekker man, goede service. Kwaliteit stukje vlees

12 de junho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Stefan, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het vlees zo goed in de smaak viel en dat je tevreden bent over onze service. Kwaliteit staat bij ons voorop, dus mooi dat je dat zo hebt ervaren. Graag tot een volgende keer.

Goede diensverlening

8 de junho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Jacques, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. We waarderen je vertrouwen en doen ons best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen. Hopelijk tot een volgende keer.

Goede winkel met kennis van zaken

Goede winkel met kennis van zaken

Goed geholpen

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Marco, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en onze kennis en service waardeert. We geven je compliment graag door aan het team. Hopelijk tot een volgende keer.

Gewoon goed!

Op tijd, hele fijne communicatie kwa levering, exacte tijdstip geleverd. En een vriendelijke chauffeur

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Mart, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd en dat de communicatie rondom de levering zo goed beviel. Mooi dat ook onze chauffeur een positieve indruk heeft achtergelaten. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze verkopen de RotDog van Hans Worst!

Ik ben dol op de RotDog van Hans Worst. Elk jaar als ik North Sea Jazz bezoek is dat het eerste waar ik op af storm. Twee keer ben ik tussendoor naar Rotterdam gereisd voor de kraam op de Coolsingel en twee keer stond hij daar nou net die dag toevallig niet. Ik was dus dolgelukkig toen ik ontdekte dat Beef Exclusief de RotDog bevroren verkoopt én verzendt. Ze hebben zelfs de bijbehorende saus! Ik bestelde op donderdag en vrijdagavond werd het bezorgd, keurig verpakt en nog goed koud.

12 de junho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Alex, dank je wel voor deze geweldige review. Wat leuk om te lezen hoe groot jouw enthousiasme voor de RotDog van Hans Worst is. Fijn dat je hem uiteindelijk bij ons hebt gevonden, inclusief de bijbehorende saus, en dat de levering snel en goed gekoeld is aangekomen. We wensen je veel smakelijke momenten toe en hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn. Geniet ervan!

Mooi en solide product

Snelle reactie op mijn vragen.
Bij de Masterbuilt XT levering had er wel bij mogen staan dat je deze pallet eerst moet kantelen om de bbq in elkaar te kunnen zetten. Het weegt best wel wat…

5 de junho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Ursula, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de Masterbuilt XT en dat onze reacties op je vragen snel en behulpzaam waren. Bedankt ook voor je feedback over de levering en het uitpakken van de barbecue. Dat is een waardevolle tip die we meenemen om toekomstige klanten nog beter te informeren. Veel plezier met je nieuwe BBQ en graag tot een volgende keer.

Bestelling is ontdooid binnen gekomen

Bestelling is ontdooid binnen gekomen
Dit hebben ze netjes opgelost!

25 de maio de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Jerry, dank je wel voor je review. Wat vervelend om te horen dat je bestelling ontdooid is aangekomen en dat je geen reactie op je e-mails hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.
We nemen dit soort meldingen serieus en zoeken graag uit wat er is misgegaan. Het lijkt erop dat er ergens in het proces iets niet goed is verlopen. Zou je de laatste mail nogmaals willen versturen naar harold@beefexclusief.nl? Dan kijken we dit direct voor je na en zoeken we samen naar een passende oplossing.
Onze excuses voor het ongemak.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.