Beker en bedrukking zijn top uitgevoerd. Er was alleen "morgen in huis" beloofd, wat vervolgens 3 dagen duurde waardoor ik het letterlijk 2 minuten vóór ik het nodig had pas in huis had.
De shaker is van goede kwaliteit en het logo is mooi gegraveerd. Ik ben netjes benaderd door BeFit omdat het bestand niet goed was.
Ik heb een kapotte Shake beker gekregen, maar na een mailtje gelijk snel antwoord en een nieuwe beker opgestuurd gekregen! Goede service en kwaliteit ook goed.
Be Fit verkoopt niet alleen sportkleding en accessoires. Het is een mindset: grenzen doorbreken, sterker worden en jezelf blijven uitdagen. Het begon met een persoonlijke zoektocht naar discipline en vooruitgang — geen gouden start, wel de keuze om het anders te doen. Vanuit die mindset begonnen we met iets kleins maar bijzonders: gratis personaliseren van onze RVS shakebeker en thermosfles, zodat klanten iets kregen dat écht van henzelf is. Dat doen we tot de dag van vandaag nog steeds. Vandaag maken we duurzame essentials voor sport en dagelijks gebruik: RVS drinkflessen en shakebekers die we graveren vanaf 1 stuk (met namen, teksten, logo's en emoji's) en, waar nodig, drinkflessen bedrukken in full-colour vanaf 100 stuks. Altijd met snelle levering en lekvrij-garantie. Daarnaast brengen we sportkleding die lang meegaat — van gym T-shirts en shorts tot trainingspakken, slippers en sokken. Geen troep; wel materialen en afwerking die je met vertrouwen draagt. Be Fit staat voor meer dan sporten. Het staat voor lef hebben, discipline en nooit genoegen nemen met minder dan het beste. Het is de mindset die atleten, ondernemers en doorzetters bindt. Be Fit is een reminder: twee woorden, één boodschap. Blijf bouwen, ook als niemand kijkt. We helpen teams, bedrijven en sporters met producten die tegen een stootje kunnen en die je echt gebruikt — op werk, op school, in de gym en onderweg. Be Fit. Never Give Up.

Resposta da Be Fit
Geweldige service. Ik was eerst bang dat mijn tekst niet zou passen maar toen kreeg ik video beeld van ongeveer dezelfde hoeveelheid tekst. Toen had ik per ongelijk besteld zonder de tekst van te voor op te geven en achteraf nog zonder moeite erbij kunnen zetten.

Resposta da Be Fit
Een shakebeker besteld en een naam erop laten graveren. Voor nu lijkt het een mooi product en het werd snel geleverd.

Resposta da Be Fit
Mooi product, eigen naam erop. Houd goed warm en koud.
Shaken gaat minder goed dan gehoopt, onderin blijft soms ongemixte poeder achter, dus moet je nog eens in roeren.

Resposta da Be Fit
Mooi merk en goede kwaliteit items. Erg blij met mijn aankoop

Resposta da Be Fit
Shakebeker besteld met naam er op voor vaderdag, vader was er echt tevreden mee. Top cadeau, top kwaliteit en mooi merk.

Resposta da Be Fit
Heel snel geleverd. Tekst was wat lang en kreeg netjes een WhatsApp met de vraag hoe het gegraveerd moest worden. Super netjes weer!

Resposta da Be Fit
De producten zijn van hoge kwaliteit. Er was iets niet helemaal duidelijk, via de live chat contact opgenomen met de klantenservice en was binnen een paar minuten keurig geregeld. Toppers 💪

Resposta da Be Fit
Super leuke tekst erop en een emoji 💪
Mooi stevig kwaliteit

Resposta da Be Fit
Goede service en vlot contact. We hadden een probleem met de eerst ontvangen fles en die is netjes en snel vervangen,

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik heb deze shakebeker voor mijn moeder besteld. De kwaliteit is echt goed, stevig RVS en hij ziet er mooi uit. Wat ik zelf heel handig vond, is dat je ‘m gratis kunt personaliseren. Haar naam erop maakt het net even specialer. Ze gebruikt ‘m elke dag.

Resposta da Be Fit
Ik waardeer de eerlijke toon en duidelijke focus op kwaliteit en discipline enorm van Be Fit. Het merk voelt betrouwbaar en professioneel. Dit is precies wat ik in een sportkleding merk zoek, daarom ben ik erg positief over Be Fit.
Prachtige kwaliteit ik ben zeer tevreden, toffe beker als cadeau gekregen. Zeker een aanrader!!!

Resposta da Be Fit
Perfecte kleding om me te sporten. Echt een aanrader

Resposta da Be Fit
Ik heb een RVS gepersonaliseerde shake-baker voor mijn vader voor vaderdag gekocht en hij kwam de volgende dag binnen. De beker is percect en ik kreeg er ook een leuke verrassing bij, ik ga er ook eentje voor mezelf laten personaliseren!

Resposta da Be Fit
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.