Schandalig, tas besteld en betaling via Klarna (voor de zekerheid! tas komt na een maand een keer aan vanuit China!!!slechte kwaliteit een stuk kleiner als aangegeven en ziet eruit als goedkope varia... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
2 jassen besteld waarvan 1 ontvangen. Werd neergezet als winterjas, maar voldeed totaal niet. Goedkope jas ontvangen waar totaal geen model in zat en hartstikke dun. Retourneren wordt onmogelijk gem... Ver mais
Schandalig! Artikel komt pas na een maand aan, word direct geleverd vanuit China. Chinees product, Europese prijs, boeven! Maat klopt niet, veel te klein. Retour moet je zelf opsturen en betalen naar... Ver mais
Ik schrik van de slechte reviews… Had ik eerder moeten checken. Hier ook een heel matige ervaring. De slippers voor mijn dochter werden (te laat voor haar verjaardag) maar in de juiste maat geleverd ,... Ver mais
Product nooit ontvangen
In mei 2023 lijstjes voor kindertekeningen besteld. Daarna heel veel mailtjes gekregen. Plots radio stilte en geen lijstjes. Nooit ontvangen. Kan nu niet meer op de site.
nooit iets bestellen hier
Ik vond een hoodie die ik mooi vond en dacht laat ik deze bestellen. Na 2 weken begon de argwaan, mn paketje was er nogsteeds niet en de track n trace werkte ook niet. Klantenservice bericht en verteld dat ik nogsteeds aan het wachten was op mijn hoodie. Door “omstandigheden” had alles wat vertraging opgelopen. Inmiddels zijn we bijna een maand verder. Nogsteeds is mijn hoodie niet aangekomen maar wel heb ik 60eu betaald en dit krijg ik niet terug omdat mijn product al “shipped” zou zijn. Niemand maar dan ook niemand raad ik het aan om hier ook maar iets te bestellen. Oplichters zijn het. Een retourtje China was sneller geweest dan deze bagger service. Bah bah
- inmiddels is het 14-3-24, paketje is nogsteeds niet geleverd. Wel heb ik een mail ontvangen waarin staat dat het onderweg zou zijn… nou ik ben benieuwd :/
NOOOOOIIIITTTT bestellen bij Belle-Amsterdam!!! Pas op!
Ook hier een hele slechte ervaring. Ik dacht slim te zijn in september vorig jaar om achteraf te betalen, zodat ik niet opgelicht zou worden.
Broek is was van zeer slechte kwaliteit, terugsturen kost 12,50 en meot dus naar China.
Vervolgens alle stappen precies gevolgd en vervolgens bleef het verschuldigde bedrag openstaan bij Klarna.
Meerdere klachten, mails ed gestuurd, ook via Klarna bezwaar gemaakt, maar Belle-Amsterdam geeft aan niets te hebben ontvangen.
Na elke mail krijg ik te horen dat ze het uit gaan zoeken en zsm bij me terug komen. 5 maanden laten komen ze weer op de lijn (na mijn mail) dat ik eventueel een kortingscode kan krijgen voor mijn recente retournering en de broek mag houden.
oplichters zijn het. Verschrikkelijk. Nu incassobureau die zijn geld moet hebben en ben in totaal 100 euro kwijt aan iets wat ik niet eens heb.
OPLICHTERS
Zwaar teleurgesteld. De blazer die ik heb besteld komt niet eens in de buurt van de foto's van de advertentie. Het is dunne goedkope synthetische stof en schijnt erg door. Buitenom dit alles zaten de naadjes van de blazer ook nog eens los en was het kapot. Zelf door dit alles waren ze niet bereid om een terugbetaling te doen van 100% (terwijl ze dit wel op hun website promoten). Ook zijn de retourkosten gigantisch hoog omdat het naar China terug moet worden gestuurd. De klantenservice is bereikbaar, maar komt moeilijk tot een gewenste oplossing. HIER NIKS KOPEN!
Ik ben totaal niet tevreden met dit…
Ik ben totaal niet tevreden met dit bedrijf. De kwaliteit van de kleding is heel slecht en de maten zijn totaal niet kloppend in verhouding. Ook met retourneren heb ik problemen.
Retouren moeten terug naar China....
Retouren moeten terug naar China op eigen kosten.... Gewoon een trieste dropshipper. Niet kopen!
Oplichters
Pakket heel laat geleverd. Zeer slechte kwaliteit. Hoge retourkosten doordat het terug naar CHINA moet.
Al 2 maanden geleden terug gestuurd nog niks van geweld terug ontvangen. Oplichters!
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, veel de laat aangekomen en retour-policy heel onduidelijk en het moet naar China... Daarbij is het artikel ook totaal niet zoals op de foto's.
fake, lijkt een nederlandse website, oplichters
De levertermijn klopt niet, de afmetingen in maattabel kloppen niet, de retour-policy zou duidelijker aangegeven mogen worden, dat retour naar china is en wat de kostprijs daarvan is.
Maar heb de reviews hier pas na het plaatsen van de bestelling gelezen, eigen schuld....
Retourneren 18,-
Ik had een pak besteld in 2 verschillende maten, zodat ik kon kijken welke maar ik moest hebben. Ik moest dus een pak terug sturen, maar dat kost je 18,- verzending, omdat het naar China moet. Het contact met Belle Amsterdam is ook drama. Je kan alleen mailen en krijgt pas laat een antwoord. De klantenservice is daarom ook slecht geregeld. Ze komen ook niet tegemoet met een oplossing.
Gewoon op tijd geleverd.
Ik schrok een beetje van al die slechte reviews. Maar het item dat ik besteld had is keurig binnen de beloofde termijn geleverd.
Niks halen hier stelletje oplichters
Bestel hier NIKS
Ik heb weken geleden een item besteld & vervolgens is deze nooit aangekomen. De T&T klopt niet (geeft geen info weer) en de klantenservice is niet te bereiken. Helaas heb ik pas na het bestellen al deze slechte reviews gelezen en schrok ik me rot, ik had hier anders echt nooit iets besteld & raad het ook echt af. Je gooit gewoon je geld weg. Ik probeer nu via 'Niet bezorgd uw geld terug' mijn aankoopbedrag terug te krijgen.
DIT BEDRIJF IS FAKE NIET BESTELLEN
Dit bedrijf is fake, kleding besteld is slechte kwaliteit ziet er niet uit. Maten kloppen totaal niet. Als je binnen de 14 dagen retour aanmeld krijg je bericht dat je te laat bent. Reageren niet op de mail, telefoonnummer die bij kamer van koop handel staat geregistreerd nemen ze op daarna verbreken zij de verbinding. 06-14647283 Zit nu met 2 pakken van 80 euro vreselijk bedrijf
Oplichters
Oplichters, gebruiken foto’s voor hun producten die niet van hen zijn. NIETS KOPEN DUS!! Maat klopt niet met wat er op de label staat en stonk naar rook. Terug sturen is 20/30 euro, doen niets om te helpen. Verschrikkelijk.
niet bestellen
als het kon had ik dit bedrijf geen sterren gegeven. het artikel dat binnen kwam was een andere kleur en andere stof dan online aangegeven. ook kost het 20 euro om het artikel terug te sturen, vrij absurd dus. de klantenservice lijkt alleen standaard geschreven mails terug te sturen waar je niks aan hebt.
OPLICHTERS!!
Wat een oplichters, dat deze site nog online staat begrijp ik niet. Ik ben er in getrapt omdat ze op de site zelf hebben gezet dat ze via trustpilot 4.5 ster krijgen. Mijn bestelling is een grote flop, kwaliteit is bagger, heb een S besteld en een XXL binnen gekregen. Retourneren kost min. 20 euro, omdat het pakket terug naar China moet. Belachelijk!
Oplichters
Oplichters. Na het plaatsen van een bestelling geen aankoopbevestiging gehad. Ook nooit een bericht gehad dat mijn pakketje is verstuurd en heb het pakketje ook nooit ontvangen. Ik heb ze hierover 2 keer gemaild waarop ik 1 keer een reactie heb ontvangen dat ze hier nog op terug komen. Maar je raad het al... ze zijn er nooit op terug gekomen. Daarna nog een keer een mail gestuurd maar weer geen reactie.
Het zijn oplichters.
Het zijn oplichters.
2x de loungeset besteld. Een maat M
De broeken waren mega groot en slechte kwaliteit
Ze konden me ook niet tegemoet komen.
Zou hier zeker niet bestellen.
Heb spijt dat ik dat wel heb gedaan
Wat een oplichters!
Wat een oplichters!! De kwaliteit is echt ruk.. Totaal anders dan op de foto's/filmpjes. KOOP HIER NIET!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.