Belle Amsterdam Opiniões 71

TrustScore: 1.5 em 5

1,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Schandalig, tas besteld en betaling via Klarna (voor de zekerheid! tas komt na een maand een keer aan vanuit China!!!slechte kwaliteit een stuk kleiner als aangegeven en ziet eruit als goedkope varia... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

2 jassen besteld waarvan 1 ontvangen. Werd neergezet als winterjas, maar voldeed totaal niet. Goedkope jas ontvangen waar totaal geen model in zat en hartstikke dun. Retourneren wordt onmogelijk gem... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Schandalig! Artikel komt pas na een maand aan, word direct geleverd vanuit China. Chinees product, Europese prijs, boeven! Maat klopt niet, veel te klein. Retour moet je zelf opsturen en betalen naar... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik schrik van de slechte reviews… Had ik eerder moeten checken. Hier ook een heel matige ervaring. De slippers voor mijn dochter werden (te laat voor haar verjaardag) maar in de juiste maat geleverd ,... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,6

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

71 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Voel mij zo dom dat ik hierin ben…

Voel mij zo dom dat ik hierin ben getrapt. Ik heb een product besteld van 40,00,- wat niet eens volledig is. Zij reageren nergens op. 40,00 euro rijker en als dit bij iedereen gebeurd dan heeft de eigenaar een lekker leventje op deze manier. tevens geven ze aan dat dit rechtstreeks van de leverancier komt en moet je er 4 weken op wachten, ja dit komt vanuit China! Echt koop hier niets, dit zijn ware oplichters.

Walgelijk bedrijf, voor de eigenaar: Hoe kan je met jezelf leven op deze manier.. Wellicht zijn er mensen met weinig geld die een cadeautje willen kopen voor een anders en dan krijgen ze half gebakken producten. Shame on you!!

30 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Gisteren mijn bestelling ontvangen maar…

Oplichters!!!!!
Gisteren mijn bestelling ontvangen maar het kleedje was niet het kleedje dat ik had besteld. De kledij komt vanuit China!!!!!
Zeer slechte kwaliteit en mijn geld kwijt. Ik ben blijkbaar niet de enige met klachten en toch blijven zij nog verder bestaan. Ik hoop dat meerdere mensen een klacht indienen bij de consumentenbond.
Ik geef hen tijd om mijn geld terug te storten of anders onderneem ik verdere stappen.

26 de junho de 2023

OPLICHTERS!!!!
Ik heb één ster gegeven, maar dat is nog te veel.
Ik heb lang op mijn bestelling moeten wachten.
Maar dat begrijp ik wel. Ze bestellen hier, vanuit hun luie stoel, een jurk in China. Laten het verschepen en klaar is kees.
Kwaliteit is van lik me versie.
Ik heb een rode jurk besteld en niet
Met een witte binnenkant van de mouwen. Wat op de foto totaal niet te zien is. Al 2x een mail gestuurd om een retour formulier aan te vragen. Nog nooit een reactie terug gekregen.
Dit is echt schandalig.
Hier moet toch wat aan te doen zijn.

17 de junho de 2023

Schandalige wanpraktijken !!!

Tot mijn verbazing, moet ik vaststellen dat deze online shop inderdaad een stelletje oplichters zijn, die dan ook nog minderwaardige items verkopen die absoluut in niks te vergelijken zijn met de foto's die ze online plaatsen...
Je wordt als klant ook op het verkeerde been gezet, je denkt namelijk dat je bij een betrouwbare partner in Nederland besteld... Niets is minder waar!!!
En verhaal gaan halen kan al helemaal niet, ze reageren op niets of niemand... Schandalig is dit !!!
Pure oplichting !!!

9 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Het zijn een stelletje oplichters!!!

Het zijn een stelletje oplichters!!!! Nooit hier iets bestellen. Kan beter je geld in de prullenbak gooien. Jurk besteld; leek niet eens op de afbeelding. Retourneren kost je minimaal €12.50, want heten dan wel Belle AMSTERDAM, maar retourneren moet naar China op eigen kosten en zonder enkele garantie dat je je geld teruggestort krijgt.
Ze reageren niet op mailtjes. Alleen om retourformulier te sturen en daarna niks meer.
Pure afzetterij! Ook de zogenaamde review op hun site zijn fake. Gewoon goedkope troep die je zelf ook voor paar euro in China kan bestellen. Zij vragen er 4x het dubbele voor.

23 de maio de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.