Coach Benni Bravo Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Han er en utrolig omsorgsfull og direkte med veiledning og treningsråd. Dette er noe jeg personlig digger og trenger. Får heller ikke den "å stakkars deg" følelsen som jeg har fått fra andre, her er d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Benni og coachene følger deg opp tett, og svarer på alt av spørsmål. Du får ikke bare et treningsoppsett, men og en god matplan som er enkel å følge. Er det noe du ikke liker, så byttes det ut med... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Benni e en drit bra coach! Chill, hjelpsom og funny fyr😭💕 Va jwl skummelt for meg å begynne. Slet med mat, så å spise mer enn vanlig og å la Benni bli kjent med kroppen min va drit skummelt. Men ang... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Treinador pessoal

Escrito pela empresa

For deg som drømmer om en udregelig fysikk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

261 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Anbefales

Uansett hvordan hverdagen din er, utfordringer du har blir det hørt og tilrettelagt slik at du når de målene man ønsker. Updates hele veien gjør det enkelt å justere underveis.

10/10

Har vært fantastisk å ha Benni som coach. Lager en tilrettelegget mat plan og trenings plan. Han er også super flink på å motivere og snakke med. Har vært en viktig del for meg å faktisk ha han som støttespiller ved vekt nedgangen. 10/10 og anbefales virkelig.

Benni

Benni, er en svært god og ærfaren coach✌️med mange gode råd, er der å hjelper når du trenger det. Jeg setter utrolig stor pris på å kunne få være en av benni sine soldater💪jeg opplever han som seriøs flink å dyktig på det han gjør. Han har hjelpt ekstremt mange å virkelig komme til det målet di virkelig har hatt lyst til å oppnå. Så jeg annbefaler Benni bravo virkelig som coach om du vill få den fysikken å kroppen du drømmer om💪😊

Veldig fornøyd

Jeg kan anbefale dem på det sterkeste! 🙌

Man får raskt svar, og alt blir skreddersydd etter dine egne mål, behov og preferanser. Det er også veldig positivt at det er rom for egne innspill, slik at planen faktisk passer til hverdagen din.

Når det kommer til kosthold har de hjulpet meg enormt med å nå makromålene mine gjennom enkle og gode måltider som passer meg perfekt. Det gjør det mye lettere å holde seg til planen over tid og skape gode resultater.

Veldig fornøyd med oppfølgingen og hjelpen jeg har fått! 💪

Classificada 5 em 5 estrelas

Disse gutta vet hva de driver med

Disse gutta vet hva de driver med! De er på hele tiden og ingen spørsmål er dumme! Du får svar på alt du lurer på slik at mann ikke går rundt å lurer på om man gjør ting feil. Jeg er imponert 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig bra tilrettelegging for…

Utrolig bra tilrettelegging for jobbsituasjoner, å ikke minst at man holdes så ansvarlig å faktisk blir pushet til å gjøre ting selv om det er tungt! Veldig bra tilrettelegging på mat i form av mye variert å mat man faktisk liker uten at man ville blåse av seg hue!
Anbefales til hver å en som vil komme seg i form men ikke gidder å starte selv!

Strukturert og lett

Veldig strukturert og bra forklart hvordan man får til alt. Veiledningen er lett å forstå og lett tilgjengelig så man får svar på alt man trenger. Samt trening og mat instrukser er også veldig lett oppsatt, så man skjønner alt ganske bra.

Classificada 5 em 5 estrelas

Benni som coach er bare drit bra

Benni som coach er bare drit bra. Han gir deg så mye støtte og motivasjon og de dagene du har det litt dårligere enn vanlig så er han der for det å. Han lager matplan alt etter hva du selv foretrekker. Kan seriøst spørre om alt og han fikser. Samme med selve trenings planen også. Han bryr som om hver minste lille detalj. Ønsker du deg en coach som bryr seg om HELE deg og ikke bare om å tjene penger så burde du velge Benni. Han har blitt som en kompis.

Classificada 5 em 5 estrelas

Benni sitt team er helt syke i hodet

Benni sitt team er helt syke i hodet, har fått tidenes matplan og treningsplan pluss motivasjon til å ha gått ned 40kg nå. Angre ikke 1kr, er det noe jeg ikke liker med opplegget så fikser teamet det asap. Anbefales 10/10 ganger🤝

Classificada 5 em 5 estrelas

Benni har virkelig hjulpet meg å komme…

Benni har virkelig hjulpet meg å komme på rett spor med trening og kosthold! Vi har alltid en veldig bra dialog og man får tilpasset alt slik at det er mulig å gjennomføre uansett hvor mye man ellers har å gjøre! Er ekstremt fornøyd med Benni og anbefaler han 12/10!

Benni for president

Team Bravo har virkelig hjulpet meg med og nå målene mine. Jeg har fått utrolig god hjelp med treningen og maten! Også så sykt digge oppskrifter da😍 Benni hjelper i gjennom gode og dårlig perioder og kommer alltid med støttende ord for å holde deg på den riktige veien.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med coachingprogrammet til Benni! God oppfølging hele veien, raske svar når jeg hadde spørsmål, og innholdet var både nyttig og lett å følge. Anbefales på det sterkeste.

Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais