Coach Benni Bravo Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Han er en utrolig omsorgsfull og direkte med veiledning og treningsråd. Dette er noe jeg personlig digger og trenger. Får heller ikke den "å stakkars deg" følelsen som jeg har fått fra andre, her er d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Benni og coachene følger deg opp tett, og svarer på alt av spørsmål. Du får ikke bare et treningsoppsett, men og en god matplan som er enkel å følge. Er det noe du ikke liker, så byttes det ut med... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Benni e en drit bra coach! Chill, hjelpsom og funny fyr😭💕 Va jwl skummelt for meg å begynne. Slet med mat, så å spise mer enn vanlig og å la Benni bli kjent med kroppen min va drit skummelt. Men ang... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Benni som coach er bare drit bra. Han gir deg så mye støtte og motivasjon og de dagene du har det litt dårligere enn vanlig så er han der for det å. Han lager matplan alt etter hva du selv foretrekker... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Treinador pessoal

Escrito pela empresa

For deg som drømmer om en udregelig fysikk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

261 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hvor skal jeg begynne?

Hvor skal jeg begynne?
Det høres klisje ut men det startet med ett ønske og behov om å bli en bedre verson av meg selv, ikke bare for meg sjæl men nå plutselig for to små gutter som vil bruke meg som ett speil mens de vokser opp og en indre stemme de vil ha med seg resten av livet.
Psykisk var jeg helt på trynet, fysisk aldri følt meg mindre og dårligere, mentalt ikke i nærheten av hva jeg egentlig har i meg.

Benni og teamet hans var akkurat det jeg trengte, de hjalp meg å finne alt jeg har i meg i tillegg til ikke bare for å komme igang, få støtte og veiledning, bli trygg i en ukjent setting men også for å få hue ut av rævva, få trua på seg sjøl samtidig som man har noen i ryggen som ser deg, tilrettelegger og sparrer, kan holde deg litt i hånda når ting er litt dritt og samtidig dra deg i øra «opp på hesten igjen».

Hadde jeg visst det jeg vet nå, 7 måner senere hadde jeg aldri brukt 12 måneder på å TENKE på og ta kontakt.

Og ikke tenk på kostnadene, det er en investering og en pris verdt å betale i motsetning til hva det koster å fortsette i den samme dritten..

Classificada 5 em 5 estrelas

God oppstart og oppfølging.

God oppstart og oppfølging.
Svarer fort dersom du lurer på noe.
Spør deg underveis hvordan det går og om det er noe du vil endre på.
Flinke å forklare og tilrettelegge for at du skal klare å nå målet ditt💪
Enklere blir det ikke og Benni Bravo og teamet er som en kompis på ryggen når du trenger ett spark i ræven eller motivasjon for å fullføre 🤩

27 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er veldig fornøyd med det Benni og…

Jeg er veldig fornøyd med det Benni og teamet har gjort for meg. De lager til masse gode oppskrifter til matplanen som du selv liker. Og blir du lei noe, så bytter de det ut med noe annet godt. Treningsplanen blir lagt opp etter dine ønsker. Jeg jobber turnus på sjø så jeg har to treningsplaner som er skreddersydd for det utstyret jeg har på gymmen på land og for det utstyret jeg har tilgjengelig om bord i båten. Så de fikser alt slik det passer for deg og din livsstil.
Så anbefaler virkelig å gå for Benni som coach!🤩

1 de janeiro de 2026

13/10

Jeg synes det er en veldig stor fordel å være en del av dette! Jeg er veldig fornøyd med oppfølging å tilrettelegging. Ambefales på det sterkeste!!

COACHING

Man får hjelp til å tilrettelegge hverdagen uansett hvordan den ser ut. Man trenger ikke å gjøre noe annet enn å møte opp! Man får masse hjelp til både mat og trening og hver eneste melding man får er det en håndfull med motivasjon☺️

Utrolig fornøyd med alt.

Utrolig fornøyd med alt.
App somm man kan logføre det man spiser, hvor mye man drikker, skritt, vekt og bilder osv.

Trenings programm

Diet

Og mulighet til å spørre om vad som helst

Classificada 5 em 5 estrelas

Norges beste online coach!!

Har hatt Benni bravo som coach snart i 1 år og kunne ikke vært mer fornøyd. Både har jeg fått mer selvtillit men også fått mer oppmerksomhet fra andre. Veiledningen jeg får gjør det til en lek, følger du treningen og maten du får oppskriften på når du måler ditt, det kan jeg lov deg!!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Den beste investeringen jeg har gjort for helsen min!

Jeg har blitt coacha av Benni over lengre tid, og har vært veldig fornøyd. Han er utrolig kunnskapsrik, følger tett opp og tar seg alltid tid til å svare på spørsmål. Det jeg setter mest pris på er at han ser hele bildet. Han tilpasser kosthold og trening etter hverdagen min, og justerer underveis når det trengs.

Jeg har blitt betydelig sterkere, fått mer struktur i treningen og lært mye om både kosthold og progresjon. Selv når vekten har stått stille en periode, har Benni vært rolig, forklart hvorfor det kan skje og hjulpet meg med å holde fokus på det som faktisk betyr noe.

Oppfølgingen føles personlig, ærlig og motiverende. Jeg føler meg sett som menneske, ikke bare som en kunde. Kan varmt anbefale Benni til alle som ønsker en coach som virkelig bryr seg om at du skal lykkes.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg syns at dette er beste coachingen…

Jeg syns at dette er beste coachingen du kan få for den prisen der. Før jeg starta hos benni så visste jeg ikke hva jeg gjorde med treningen og mat. Jeg følte ikke så mye progresjon og slet veldig på hva jeg skulle gjøre på trening og spise.

Men etter jeg starta hos benni fikk jeg en fin oversikt på hva jeg skulle trene og spise. Du gir han instrukser på dine mål og de ordner en plan til deg. Jeg har vært hos benni i snart 1 år og aldri følt meg så bra, spiser riktig mat for treningen jeg gjør og ikke minst endret livet mitt totalt.

Derfor anbefaler jeg alle som ønsker å få god oversikt på deres mål og hva dere skal spise om å starte hos Benni!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Benni er en helt fantastisk coach

Benni er en helt fantastisk coach! Dette er ett skreddersydd coachingprogram med måltidsplanlegger og treningsplan! Det er mye kunnskap å hente her. Det er også en chatfunksjon der det er den beste oppfølgingen noen sinne!! Benni er en coach som føler opp hver enkelt, ikke bare om coachingen men også dagligdagse aktiviteter og hva som skjer i hverdagen. Jeg annbefaler Benni som coach til en hver jeg møter på❤️❤️!

Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais