Bergboschmode
Leia as opiniões dos outros
Bestelling binnengekregen afgelopen vrijdag 12 juli na bijna drie weken. 2 paar schoenen maat 43 besteld 42 gekregen. 2 korte broeken besteld xxl. Volgens mij xxxxxxxl en zijn ze de tentsto... Ver mais
Waardeloos bedrijf. Kleding dat ik besteld heb is op zijn minst 3 maten te klein, en van waardeloze kwaliteit. Echte Chineese meuk. Ook bij retour zendingen totaal geen verantwoordelijkheid of med... Ver mais
3 korte broeken van het merk Hugo gekocht. Althans dat stond op de website vermeld. Maar helaas zeer matige kwaliteit broeken ontvangen via drop shipping uit China. De maat L viel ook nog eens twee ma... Ver mais
As pessoas também visitaram
4 shirts
4 shirts besteld en ontvangen, maat klopte niet. gevraag om een retour adres, ging zeer moeizaam maar na 4 mails een adres in China ontvangen. Shirt aangetekend verzonden naar dat adres (kosten ook € 37,50) bleek het pakket niet te bezorgen te zijn. pakket retour ontvangen na 6 maanden. ben nu de het aankoop bedrag kwijt plus de verzendkosten.
Als ik 0 sterren kon geven
Als ik 0 sterren kon geven, hadden ze dat gekregen. Dropshipping, slechte kwaliteit en geen reactie bij retouraanvraag.
Waardeloos bedrijf, oplichters.
Waardeloos bedrijf.
Ook bij retour zendingen totaal geen verantwoordelijkheid of medewerking, want "staat niet in onze policy".
8 maanden geleden een retour zending gedaan, pakketje "vast gehouden bij Chineese douane", nooit meer wat van gehoord, ineens het pakketje met retourzending weer in mijn handen. Harde les om te leren dat ik hier mijn geld niet meer voor terug krijg, dit zijn regelrechte oplichters.
Heren schoenen
Alles ging mis. Heb tot op de dag van vandaag 21 oktober 2025 mijn bestelling van 2 paar herenschoenen die ik op 9 juli besteld en betaald heb nog steeds niet ontvangen.
Heb zeker al 10 tallen mailtjes verzonden maar krijg geen bericht terug.
Zeer slecht bedrijf.
Retour
Krijgt geen contact met hun, Chinese troep, krijgt niet de zelfde dat ik heb besteld, ik raad deze website ten zeerste af.
Oplichters
Grote oplichters van chinese prutskleding. Maken reclame met mooie kleding, maar in werkelijkheid zijn het maar in elkaar geprutste stukjes stof.
Kleur en maten kloppen totaal niet.
Retour 5 maal gevraagd, maar die oplichters reageren totaal niet meer.
GEEN ZAKEN MEE DOEN, GELD IS WEG
Niets ontvangen
Niets ontvangen. Heel veel mails gestuurd maar geen antwoord.
Twee zwembroeken besteld, nooit gekregen
Twee zwembroeken besteld, na lang wachten 1 zwembroek ontvangen van zeer slechte kwaliteit, kan meteen naar de kringloop. Andere nooit ontvangen na heel veel mails richting Bergbosch. Nooit reactie gehad, nooit geld terug gehad. 1 zwembroek dus nooit ontvangen!! NIKS BESTELLEN BIJ ZE!!! OPLICHTERS. Ik geef ze aan!
Bestel hier niet!
Ik heb op 11 juli een bestelling geplaatst en betaald. In plaats van de bestelde producten ontving ik slechts één verkeerd artikel (een zwembroek die ik nooit besteld heb). Daarna reageerde het bedrijf op geen enkele e-mail en mijn betaalde bedrag is niet teruggestort.
Na een officiële ingebrekestelling is er nog steeds niets opgelost. Ik heb inmiddels aangifte gedaan van oplichting bij de politie, een melding ingediend bij ConsuWijzer/ACM, en het bedrijf bij mijn bank als fraudeur geregistreerd.
Dit bedrijf is niet betrouwbaar en ik raad iedereen met klem af om hier te bestellen.
HIER NIKS KOPEN
De website lijkt Nederlands, maar is uiteindelijk een Chinese rotzooi site. Daar kom je alleen pas achter als je al besteld hebt (of wat beter kijkt naar reviews etc:-() Track en trace klopt niet. Ik heb na 8 weken wachten ipv 2 korte broeken, 1 soort zwembroekje opgestuurd gekregen?? zonde van je geld..
Foute maat geleverd
Foute maat geleverd, 2 maal om retour bon gevraagd, niks gekregen, het zijn oplichters, bestel hier nooit iets!
NIET te VERTROUWEN!!
NIET te VERTROUWEN!!! Product is niet geleverd! Geen reactie op mails dus bedrijf is niet te bereiken. Oplichters!!!
het is gewoon een droplul
het is gewoon een droplul sorry dropshipping handel, product teruggestuurd nooit geld terug gezien ongv €100, verdampt.
Eigenlijk geen sterren kleding niet…
Eigenlijk geen sterren kleding niet geleverd meerdere mails verzonden geen reactie waardeloos bedrijf advies koop hier nooit wat!!!
Waardeloos
Je denkt op een Nederlandse webshop te zijn maar het is chinese troep waar je de hoofdprijs voor moet betalen. Kleding die je nog niet eens met carnaval aan wilt hebben. 4 e-mailtjes of ik kan retourneren worden niet eens beantwoord. Mensen trap er niet in , dit grenst aan oplichting.
Slechte service
producten besteld die niet volgens specificaties waren. kwaliteit was veel minder. Dat is nog daar aan toe maar als je dan een mail stuurt (of 2) reageren ze niet meer.
Geen 1 ster waard!!
Geen 1 ster waard!!! Het is oplichting. Na zeer lang wachten pas een votje ontvangen van een zwembroek. 30 euro voor betaald en zit geen eens een binnen broekje in. Bedrijf reageert nergens op!! Melding maken bij ACM consumentenbond!!!
waardeloosssss
waardeloosssss, echt chinese rotzooi, nooit meer...wachten nog steeds op bestelling van 7 juli; is sindsdien onderweg !!! ...hebben 1 item van de 3 geleverd maar ook nog de verkeerde en niks geen gegevens om te retourneren. fluiten naar je geld dus; niets bestellen daar, niet doen!!!
Op 7 juli iets bestelt
Op 7 juli iets bestelt, inmiddels bijna 2 maanden verder nog niks ontvangen. Ook geen reactie ontvangen op diverse mailtjes. Als je naar de webpagina gaat staat er 'op dit moment is onze webshop gesloten'. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben.