Bering Travel Opiniões

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bering Travel er et fantastisk rejsebureau. De er meget serviceorienteret og virkelig omsorgsfulde. Man føler sig i gode hænder. Samtidig er de nemme at få en dialog med. På alle de ferier vi h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi reiste til Algarve kysten og syklet fra Albufeira til Vila Real de Santo Antonio. Det er ca 15 mil, en fryd på EL sykkel selv i 35 grader. Bering Travel la opp hele reisen, alt var akkurat som be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte min Caminotur via Bering og har kun ros tilovers! Professionel vejledning inden turen og utrolig velplanlagt tur Kan kun give min varmeste anbefaling herfra

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var på nydelig sykkeltur på de joniske øyer og er veldig fornøyd med hele pakken. Det var lett å få ta i personalet dersom det var nødvendig, sjarmerende og fine hoteller, gode el-sykler og et fan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens
  2. também em
  3. Agência de turismo
  4. Agência de viagens de mergulho
  5. Operador turístico

Sobre Bering Travel

Escrito pela empresa

Hos Bering Travel har vi i mere end 10 år arrangeret aktiv ferie med fokus på Vandreferie, Cykelferie og Adventure Rejser. Vi går op i at have et meget højt serviceniveau lige fra din første henvendelse og til du er godt hjemme fra turen. Vi har ture i alle sværhedsgrader, så der er helt sikkert også en tur, som passer dig.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Italien og Østrig

Italien og Østrig. God service og nærværende kontakt før og under rejsen. Særligt hotel La Nacional i Levanto på grænsen til Cinque Terre var vi glade for - ditto byen - og spa hotellet ved Sankt Wolfgang søen i Østrig var perfekt at komme hjem til efter dagens vandre ruter

11 de agosto de 2021

Pilgrims vandring langs…

Pilgrims vandring langs Atlanterhavet...TAK for et forrygende forarbejde til Daniel fra Bering Travel.

Den bedste familie ferieoplevelse man kan forestille sig, vi var forældre og tre voksne børn helt ubeskrivelig god oplevelse sammen:

Vandreferie, samvær, familietid,snakke og stilhed forenes, smuk natur og antik arkitektur, gode og velfungerende rutebeskrivelser, bedste aktive ferie, skønne hoteller, lækker mad, fantastisk personale, bagagetransport fra dag til dag..alt bare fungerede..

Vi blev omfavnet af alt det bedste på vores 280 km lange velorganiserede vandretur fra Porto til Santiago de Compostella.

Man mærker historiens vingesus og det hele startede med et opkald til Bering Travel teamet ..1000 TAK

5 de agosto de 2021

Rigtig god service

Rigtig god service, selvom vi bestilte turen i sidste øjeblik og havde flere specielle ønsker blev det hele løst til vores tilfredshed

2 de agosto de 2021

Fantastisk vandreferie

Vi rejste med to piger (6 og 8 år) på vandreferie til Dolomitterne. Og det var simpelhen fantastisk. Fine turbeskrivelser med flere muligheder ift. længde og sværhedsgrad, bagagetransporten fungerede så fint og bjerghotellerne vi boede på var rigtig hyggelige og serverede skøn mad.

Vi kan varmt anbefale Bering Travel og at vandre med børn ☺️

27 de julho de 2021

Skøn vandreferie

Dejlig 4-dags vandretur til Dolomitterne. Ikke det bedste informationsniveau i kundeservice op til turen, derfor 4/5 stjerner. Dog gik alt som smurt, da turen først var booket. Bagagen kom fint frem mellem hoteller og fine overnatningssteder. Anbefaling herfra.

26 de julho de 2021

Super gode selvguidede vandreferier

Vi har nu for 3. gang været på en fantastisk vandreferie arrangeret af Daniel fra Bering Travel. God rådgivning inkl tilpasning af turen. Meget velfungerende med kort, vejledning og gode hoteller. Jeg har anbefalet bureau og koncept til venner og familie, og nu også med glæde her.
Første tur: fra Dolomitterne til gardasøen; anden tur: naturparker i Dolomitterne; og nu Kreta mellem hav og bjerge.

24 de julho de 2021

Bedste anbefalinger

Kan give Bering rejser og Daniel de bedste anbefalinger.
Daniel hjalp mig med at planlægge den fedeste aktive rundrejse i en verden lukket af Corona. Sammen lagde vi en rejse med vandretur til Skotland efterfølgende vandring på Amalfi-kysten i Italien og til sidst cykeltur på Secilien. Jeg har været vildt imponeret over serviceniveauet, udleveret materiale, ruter, hoteller m.v. Det er tydeligt at det er planlagt af folk der har prøvet det selv og har arbejdet med små forbedringer gennem mange år. Lige fra små praktiske anbefalinger og noter i materialet, godt sammensatte ruter (også med udfordringer), de dejligste lokale hoteller, til fine detaljer på størrelsen eks. cykelkort sommer passer perfekt til kortlommer på cyklen.
Størst Ros skal der dog lyde til Daniel selv, som bare har fulgt op, hjulpet til undervejs. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg rejser med Daniel og hans Bering Team :-)

16 de novembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service fra bookingen til rejsens…

Super service fra bookingen til rejsens afslutning. I denne corona-tid var der mange spørgsmål at få afklaret, og der kom hurtige og brugbare svar. Konceptet med billeje og vandring med ophold på forskellige hoteller var perfekt, og vandreprogrammet var velkomponeret.

12 de outubro de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

God service fra lokalt rejseselskab.

God dialog med firmaet i forbindelse med ændring af rejsemål pga coronarestriktioner.
Positiv overraskelse at blive kontaktet af Bering Travel da vores rejse var halvgået, om alt gik som forventet og om vi havde problemer. Alt i alt en god oplevelse og vender helt sikkert tilbage, da vi har en rejse til Irland under overvejelse.

19 de setembro de 2020

Above and beyond

Bering travel went above and beyond what a normal tour agent would do. When COVID restrictions on the start of our trip meant that we could not make it, Bering rebooked us for the following week at minimal cost. When the following week, again COVID restrictions meant that we could not make it, Bering very generously refunded us in full even though it was no fault of their own. Throughout the entire stressful process they have been nothing but supportive, timely and always availble (even out of hours on a weekend). I cannot recommend them more highly.

26 de agosto de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

God kommunikation, fin vandretur i Tyskland

Vi bookede en vandretur til Tyskland i sommerferien 2020. På grund af corona bestilte vi først, da det blev muligt at rejse. Alt fungerede fint med hurtig kommunikation via e-mail. Vi modtog diverse materiale, som vi kunne printe ud, og så vi kunne forberede os på turen i god tid, inden vi skulle afsted. Vi oplevede heller ingen problemer under selve turen – alt var, som det skulle være. Booker gerne en tur med Bering Travel igen.

24 de julho de 2020

Skøn tur igen.

Tak til Bering Rejser for endnu en skøn vandreferie under jeres vinger. Via Engiadina i Schweiz er en medium krævende tur med varieret terræn og hyggelige småbyer med gode overnatningssteder. Vi har været godt vejledt og serviceret af Daniel og kollegaer ved Bering Rejser undervejs - også i disse uforudsigelige Corona-tider.

22 de julho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde et fantastisk yoga retreat i…

Jeg havde et fantastisk yoga retreat i Peje på Zanzibar. Fantastisk sted, fantastisk yogainstruktør, Dikla, fantatiske mennesker.
Daniel fra Bering rejser hjalp mig undervejs og tjekkede op på mig da min kuffert ikke var kommet. Kan klart anbefales herfra.

10 de fevereiro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Min største anbefaling til Bering…

Min største anbefaling til Bering Rejser

Netop vendt hjem fra Soma Bay hvor jeg havde bestilt yoga rejse.

Fra jeg trykkede bestil på hjemmesiden har jeg kun fået en helt igennem sublim oplevelse med Bering rejser, har haft den bedste uge på the Breakeser Alt har spillet hele vejen igennem, skønt personale hos Bering der var behjælpelig med alle mine spørsmål da jeg skulle alene afsted på denne tur. (Selv da jeg var ankommet kom der en sød mail om alt var som det skulle være så god stil)Ankom til et dejligt hotel med sødt personale der gjorde alt for jeg skulle føle mig velkomme, skønne sammenkomster på hotellet hvor man rystet folk sammen der rejser alene.

Yoga med den sødeste instruktør Hanna der gjorde alt for at vi samtidig med yoga fik oplevet det i sol opgangen eller på hotellets gynge hvor vi mediteret. Kæmpe anbefaling herfra.....

Dette har helt igennem været fantastik at rejse med Bering Rejser og er ikke min sidste gang min rejse bliver booket hos dem.

10 de fevereiro de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen grund til at benytte Bering rejser

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser. Men er noget provokeret af denne ensidige hyldest til Bering rejser og i særdeleshed deres kommunikation. Det kan jeg simpelthen ikke genkende. Vi kommer aldrig til at benytte dette rejsebureau igen.
Vi har været på Yoga ferie i Soma Bay, Ægypten. Vi har på mange måder haft en dejlig ferie, men det har Bering rejser absolut ingen andel i.
Vi er ikke vant til at benytte pakke rejser, jeg foretrækker at arrangere selv, og det er kun blevet bekræftet af denne rejse.
I forhold til kommunikation, så var den mangelfuld hele vejen igennem. Vi blev ikke gjort opmærksom på, at flyselskabet skiftede og dermed andre afgangstider. Vi opdagede det selv, men dårlig kommunikation. der var ikke styr på hvilke services der var inkluderet i vores billet og billetten var ikke klar. Vi fik så at vide, at visa var inkluderet, men pga. billettens uklarhed, så måtte vi selv betale i Hurghada. Det skal retfærdigvis siges, at det har vi efterfølgende fået refunderet. Chaufføren dukkede ikke op, vi ventede i trekvart time, inden han kom efter vi fik adviseret selskabet. Her fik vi hjælp af Atlantis rejser, som vi reelt rejste med. Bering Rejser havde blot været inde at pålægge et massivt overhead på lidt 2.000 kr .per billet, som vi stort set ikke fik noget for. Det var en yoga ferie, men det viste sig, at der kun fulgte 3 lektioner med per person. Hver lektion kostede 8 euro på hotellet, dvs.180 kr. per billet.
Der er dejligt på Breakers i Soma Bay, men jeg er ude af stand til at nævne én eneste grund til at benytte Bering rejser. Min oplevelse er, at de går ind på services etableret gennem andre og pålægger et massivt overhead for en meget lille ekstra ydelse.

13 de janeiro de 2020
logótipo da Bering Travel

Resposta da Bering Travel

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager naturligvis, at du ikke er tilfreds med den rejse, du har bestilt hos os. Du har ret i, at flyrejsetiderne blev ændret, da Norwegian aflyste alle flyrejser til Hurghada og der derfor måtte arrangeres nye flyrejser. Jeg beklager, hvis du oplevede kommunikationen omkring dette, som mangelfuld.

Du nævner, at I havde betalt for visum og at det ikke var inkluderet. Dette er ikke helt rigtigt. Visum var inkluderet i jeres flyrejse (og jeg håber, du husker, at det var noget, som I ikke havde valgt til ved bestilling, og I fik gratis, som en slags kompensation for flytidsændringen). Det viste sig beklageligvis, at personalet i Egypten ikke kunne se, at dette var inkluderet. Det er korrekt, at vi har tilbageført det, du fejlagtigt blev tvunget til at betale for visum lokalt.

Den eneste del af jeres rejse, hvor Atlantis Rejser var indblandet, var flyrejsen. Vi havde ganske rigtigt booket jer ind på deres charterfly til Hurghada efter Norwegian aflyse den afgang I oprindeligt var booket ind på.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os og jeg er glad for, at du trods alt nævner, at I havde en god tur i Egypten.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais