Pudebetræk med kølefunktion købt til julegave. Pudebetrækket virker rigtig godt og min mand er meget glad for det, da han ofte har det varmt når han sover. De fire stjerner gives fordi æsken hvori pu... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg købte sidste år et par luffer (Dual heating pro)med varme og var meget tilfreds. Desværre mistede jeg lufferne og har nu købt nogle nye i samme model. Min oplevelse er, at kvaliteten er kritisk fo... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde købt et par luffer med varme og batterier. Jeg havde købt den mellemste batteri størrelse, men efter at haveladet batterierne op og prøvet handskerne hjemme, fandt jeg ud af, at jeg burde... Ver mais
Michiel gave me the best customer support when I was trying to decide on which heated gloves would benthe best option for my mom that suffers Raynaud's syndrome in her hands and fingertips. That btw... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
BERTSCHAT® er et internationalt brand, som har været specialiseret i salg af disse unikke produkter i mere end på 15 år. Produkterne videreudvikles hvert år, så vi altid kan tilbyde de bedste og mest avancerede produkter. Produkterne beskytter dig mod de mest ekstreme vejrforhold.
Informações de contacto
Automatikvej 1, 3. & 4, 2860, København, Dinamarca
- +45 69 91 26 77
- info@bertschat.dk
- bertschat.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Custom cost from Holland to Switzerlan
on the Swiss site it is written, when you're going to pay, that there will be NO taxes and customs costs.
Instead, the goods are from Holland and you have to pay the import costs.
In my opinion, Bertschat must specify that the site is Swiss but that the goods arrive from abroad and that customs must be paid.
We are at the limit of the law, for this false communication.
For the rest, nothing to say about the product, but I'm pissed black.
Obviously their explanations were: it was written in the general conditions that you find on the site.

Resposta da BERTSCHAT® (DK)
Perfekt
Bestilte varmevest kom hurtigt, returnere den og købte nummeret større. 2 gang leveret lige så hurtigt og penge retur med det samme.
Dette er til 5 stjerner
*****
Der er lidt lang leveringstid
Der er lidt lang leveringstid. Jeg skrev og spurgte om min ordre.
Fik hurtigt svar,at de først kom i november.
Blev tilbudt andre handsker der var 100kr dyrere , til samme pris.
Blev så lev. en uge efter, er yderst tilfreds med handskerne. Tror ikke jeg kommer til at fryse om hænderne fremover.
Bertschat.dk har været en god oplevelse
Hej.
Fik leveret el-luffer- levering 4 dage. Skulle byttes til større nummer som vi fik efter 8 dage.
Varen er i topkvalitet og næsten bedre end forventet.
Mvh. Bent
Bertschat holder ikke hvad de lover
På Bertschats hjemmeside står der, at alle varer er på lager og kan leveres med det samme og, at leveringstiden er 1 - 3 dage.
Efter en uge er de bestilte varer endnu ikke leveret.
Når man henvender for at høre hvor varerne bliver af, så bliver man ignoreret.
Til gengæld er Bertschat meget hurtige, når det gælder at hæve penge fra ens konto. Der overholde Bertschat skam de lovede 1 - 3 dage.
Så væbn jer med tålmodighed, hvis i vil handle med Bertschat.

Resposta da BERTSCHAT® (DK)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.