Yderst ringe kvalitet på spabade og virkelig ringe service. Efter ca. 2–2,5 års almindelig brug (kun sommerhalvåret) er produktet defekt og reelt ubrugeligt. En tydelig produktionsfejl der... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Dåligt kvalitet! Sen första veckan vi köpte så märkte vi att det är något konstigt med termostaten fick mejla fram och tillbaka . Efter många försök fick vi den igång Jag hade igång min jacuzzi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Tvivlsom kvalitet og ringe service.
Yderst ringe kvalitet på spabade og virkelig ringe service.
En tydelig produktionsfejl der ikke bør ske med så kort brugstid.
Bestway erkender altså igennem længere dialog at deres kvalitet er yderst tvivlsom, eftersom de ikke ønsker at finde en form for løsning og kun snakker “garanti”, selvom problemet handler om kvaliteten.
Produkter i denne prisklasse bør holde længere tid, men bestway nægter at udrede problemet på den ene eller anden måde.
Jeg har på samme køb fået ombyttet varme/filter pumpen. Igen, et kvalitetsproblem.
Lad vær med at investerer her - jeres “investering” har udløbsdato om kort tid.
Dåligt kvalitet.
Dåligt kvalitet!
Jag hade igång min jacuzzi hela vinter. Den började släppa luft.. fick mejla och skickade video / bilder efter 3-4veckor. De har skickat delar, men inte alla, för de tyckte att jag ska prova fortfarande min gamla trasiga termostaten som stängs av hela tiden. När den stängs av vatten blir kall när man sätter på så tar den extra mycket el.. de bryr sig inte
Mycket missnöjd på grund av servicen från Bestway i
Good, reliable airbeds
The Bestway AlwayzAire queen seems to be a fairly reliable purchase. We've used it in our glass house all summer but if you use a topper you must pull it off and air the bed every day.
We're also using one for an extra sofa/daybed/hang out. Daily use so let's see how long it lasts. My experience is max two years
I bought air mattress with headboard…
I bought air mattress with headboard from Walmart. Inflated the bed, worked well first time I used it. 2 weeks later used it it leaked. Found hole in the seam. Could not get patch to hold. Walmart replaced it. Second one had the same thing happened other than I cannot find hole. When I bought it package said it had a one year warranty. I file a warranty claim and company WOULD NOT BACK THEIR WARRANTY. WORST COMPANY AND BED OUT THERE. DO NOT BUY
Deflated on first use
I bought the basic double airbed from Argos. It deflated within about 4 hours on first use. Argos replaced it without question, but the replacement also deflated the first time it was used leaving our grandson on the hard floor at 3 am.
The airbed was cheap, so maybe you get what you pay for. We then went for a more expensive brand which has been fine so far. Lesso learnt!
If you want your weekend ruined, buy one
If you want your weekend ruined, buy one of these, I camped for the first time, age 73, and could have almost enjoyed it if the airbed had stayed inflated, but waking up at 4 o'clock on a totally deflated mattress, and having to get up to reinflate it, every night, ruined the weekend. Really unhappy
Your air beds are garbage £85 for one I…
Your air beds are garbage £85 for one I bought 30 days ago it keeps going flat and I binned it today.
Väldigt bra och hjälpsam service
Väldigt bra och hjälpsam service! Mitt ärende togs emot på en gång och det skickades en produkt som behövdes direkt.
fikk rask og god tilbakemelding ved en…
fikk rask og god tilbakemelding ved en reklamasjonssak der en skjøt gikk opp i limingen og det ble lekkasje
Lay-Z-Spa St.Moritz Air Jet
Otroligt nöjd med återkopplingen.Våran pump till spabadet hade slutat fungera. Jag skickade in bilder o filmer och de beslutade att skicka mig en ny pump trots att garantin hade löpt ut.
Mycket trevlig kundservice som direkt…
Mycket trevlig kundservice som direkt förstod mitt problem med dåliga delar på min 1 år gamla pool och skickade nya ersättningsdelar som jag hade i handen 5 dagar senare.
Underbart när det fungerar så smärtfritt. Tack Bestway.
Vi har kjøpt basseng fra Bestway 2…
Vi har kjøpt basseng fra Bestway 2 ganger. Første gangen opplevde vi problemer med selve pumpen, ikke noe problem - vi fikk tilsendt en ny, og ikke nok med det, vi fikk også en nyere utgave. Gang nummer 2 opplevde vi at led lys til bassenget ikke fungerte når vi tok bassenget fram for sesongen - Bestway ordnet med nytt for oss ☺️ (Begge gangene var innenfor garantitiden) Så vi har bare hatt positive opplevelser i kontakt med kundeservice 🤩
Opplevde jordingsfeil på Bestway pumpe…
Opplevde jordingsfeil på Bestway pumpe til vårt spa (Maldivene) etter lagring og ifbm oppstart for ny sesong. Fikk melding fra leverandør om å ta kontakt med Bestway Norge. Ble umiddelbart løst veldig raskt. Tok bilder og dokumenterte de de trengte. Pumpen kom kostnadsfritt til oss den 05.05.25. Opplevd stor tillit og super kundebehandling. Snart klar for ny spa sesong. Takk.
Skulle gitt minus 5 stjerner hvis det…
Skulle gitt minus 5 stjerner hvis det var mulig. STYR unna Bestway. Har kjøpt boblebad som blir tapt for luft, kundeservice er ikke villig til å hjelpe, eneste de spør er bilder av hull etter jeg har sagt gjentate ganger at vi finner ikke hull. Må nevne at boblebadet er brukt av 2 voksne kanskje 5-7 ganger. Med andre ord hvis du går for å kjøpe produktene fra dem må du godta at det blir engangsbruk.
Ekstremt god service
Da Mitt Lay-z Spa Helsinki begynte å lekke luft kontaktet jeg kundeservice. Fikk umiddelbart svar på mail med god instruks til dokumentasjon av feil, samt veien videre. Bestway sendte nytt basseng som ble mottat bare en uke etter feilen ble rapportert! Utrolig fornøyd med kundeservice fra Anna og Lise Lotte!
Rask service og proff håntering.
Mycket nöjd med produkten som helhet
Mycket nöjd med produkten som helhet, har levt upp till förväntningarna. Någonting hände med pumpen men när jag kontaktade Bestway fick jag bra hjälp och de löste det med att skicka mig en ny pump. Snabbt och enkelt.
Har et basseng
Har et basseng. Har 6 mnd igjen på garanti. Har vert i kontakt tidligere også. Da fikk vi bare beskjed om at vi måtte ta bilde og filme feilen. Å feilen er at bassenge slår seg av pltutselig. Det kan gå 1 dag eller det kan gå 5. slår seg av å blir helt svart, å jeg sier jeg ikke kan sitte å filme dette bassenge når det skjer, men det hjelper ingenting å si til de. Får bare samme svar vær gang. Må ha bilde og video av feilen. Å det er ikke gratis å fyre opp dette bassenge for å prøve å fremprovosere feil. Har tilbudt å ta bassenget hen til de for at de kan sjekke. Men får bare samme svar. Må ha film eller bilde. Syntes dette er for dårlig. Blir ikke handel her igjen.
Har brukt mange forskjellige BestWay…
Har brukt mange forskjellige BestWay produkter, og aldri hatt problemer. Fikk nå en sprekk på en kolbe til bassengpumpe. Jeg sendte klage på dette, fikk svar samme dag, og nytt produkt tilsendt med det samme. Kundeservice på sitt beste!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.