Betterfeast Sverige Opiniões 247

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Kört både familje och viktminskningspaket i olika omgångar. Väldigt smidigt när man under perioder inte har tid/inspiration till att laga själv! För det mesta god mat även om man inte kan gilla al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättegod mat och så smidigt för att underlätta i vardagen! Vi har valt familjelådan och är väldigt nöjda med variationen av rätter varje vecka. Rekommenderas. ⭐️

Classificada 3 em 5 estrelas

Really disappointed. The food boxes looks nothing like the pictures on their website. Tasteless vegetables and poor quality of some of the components. I was under the impression that the meals... Ver mais

Informações sobre a empresa

Hälsosammare & färdiglagade matlådor levererat direkt till din dörr!💚

Informações de contacto

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

247 opiniões

Respondeu a 40% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Toppen på alla sätt!

14 de abril de 2026

Hej Sandra.
Stort tack för din fina recension ⭐️

Det är så roligt att höra att ni tycker maten är riktigt god och att den gör vardagen smidigare – det är precis det vi vill uppnå. Härligt också att ni är nöjda med variationen i Familjelådan 🙌

Tack för att ni rekommenderar oss!

Classificada 2 em 5 estrelas

Det är inga färdiga matlådor

Det är inga färdiga matlådor
Man får plastlådor med ingredienser som man behöver värma upp eller koka separat (och inte i den förpackning de kommer i). Kvalite på själva maten är inte särskilt god men ändå något ätbart. Portionerna i familjelådan (vi valde för 2 vuxna) var små och man blev knappt mätt av dem. Man lovas pommes och får nån slags potatis croquet som ser ut att vara inhandlat från Lidl. Det är inte lika smidig som de marknadsför det, skulle nog nästan säga falks marknadsföring, då man ser bilder av färdigpackad ris med gryta. Sen kommer det hem och man behöver koka riset själv (i 30 minuter btw...) och värma upp grytan separat. Det blir lika snabbt eller till och med snabbare om man lagar mat från grunden själv. Rekommenderar ej.
Tillägg: försökte lägga till bilder men gick inte. Till exempel på fisken står att det ska tillagas på bakplåt, och sen potatis bara göra hål i plasten och ha i ugnen (dock är potatis och såsen i samma låda, vilket blir jättemärkligt om tanken är att de ska tillagas tillsammans, ingen vill ha en varm sås till fisk tänker jag). Generellt, en matlåda är en produkt som man värmer upp eller förbereder, inte delat ut på olika lådor.

17 de março de 2026

Resposta da Betterfeast Sverige

Det är tråkigt att höra att vi inte levere upp till era förväntinger. Det tittar vi självklart närmare på.

Du fick leverans till v 12 där fiksrätten var panerad fiskfilé med persiljesås och potatis. Persiljesåsen ska vara varm, vilket även framgår av etiketten. Det är verkligen tråkigt om det skett ett missförstånd här. Du är ju alltid välkommen att kontakta vår kundservice om det är något du funderar på.

Komponenterna i våra rätter som ska tillagas i annat än de brickor de levereras i. Dessa är godkända för ändamålet och tål värme upp till 220Grader.
Det är instruktion på både ris och pasta på hur de tillagas direkt i brickan. De olika brickorna står bredvid varandra och tillagas samtidigt i ugnen, 20-30 minuter beroende på rätt.

Standard storleken på våra portioner är ungefär 450-500g per person
Fördelningen är cirka
150-180 g potatis eller 200g ris/pasta
100 g grönt
150 g kött/fisk
1dl sås

Du är alltid välkommen att skriva till vår kundtjänst och få hjälp med saker som krånglar, eller bara få svar på frågor. Som t ex att reda ut om du fått rätt mängd i din leverans, eller om det skett ett misstag.

allt gott

Väldigt smidigt!

För det mesta god mat även om man inte kan gilla allt.
Tror det under ganska lång tid varit strul med en leverans men det löstes snabbt efter kontakt med kundtjänst.

En förbättring hade vart att få näringsinnehåll på lådorna. Men annars är vi nöjda!

10 de março de 2026

Resposta da Betterfeast Sverige

Stort tack Mattias. Skönt att höra att vi gör nytta.
Vi tar förslaget vidare, och håller tummarna

Classificada 3 em 5 estrelas

Overpriced and taste like deepfrozen fastfood

Tasteless vegetables and poor quality of some of the components.
I was under the impression that the meals would be individually packed portions
- ready to eat, but no!
Chicken, fish, meat patties etc for 4 persons are separated in one container without sauce or seasoning.
You have to add water to another container and cook rice, bulgur etc for 20 mins.
Sauce and veggies for 4 p respectively in two other plastic containers (that tends to melt in recommended owen heat).

2 de março de 2026

Hi Camilla.
Thank you for your review – and we’re truly sorry to hear that your experience did not meet your expectations.

We always strive to deliver tasty, high-quality meals, so this is certainly not the experience we want our customers to have. We take your feedback regarding taste, quality, and packaging very seriously and will pass it on to our kitchen and production team.

Regarding portioning, our concept is that meals are delivered as fully prepared family portions that simply need to be heated – not as individually portioned servings. We understand if this was not clearly communicated beforehand.

The same applies to preparation: our meals are generally fully prepared, but certain elements such as rice and similar components need to be heated in the oven together with the rest of the dish.

If you experience that the packaging cannot withstand the recommended temperature, we would very much like to hear more so we can investigate further.

You are very welcome to contact our customer service directly so we can look into your specific case and find a solution.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra koncept för stressiga barnfamiljer

Bra koncept för stressiga barnfamiljer där barnen är hungriga direkt efter förskolan. Vi har änsålänge provat 4 rätter och alla har varit goda. Det enda som kunde vara bättre är att potatisen kunde vara godare. Men generellt nöjda och prisvärd mat.

2 de março de 2026

Hej Miriam.
Stort tack för din recension 💚

Vad roligt att höra att vårt koncept fungerar bra i er vardag – just de stressiga eftermiddagarna är något vi verkligen vill göra enklare.

Härligt också att ni har varit nöjda med rätterna hittills 🙌
Och tack för den konkreta feedbacken kring potatisen – den tar vi med oss vidare till vårt kök så att vi kan bli ännu bättre.

Tack för att ni är med oss 😊

Classificada 2 em 5 estrelas

Helt okej mat, men...

Helt okej mat, men...

Att göra det omöjligt för kunder att pausa beställningar innan de betalat för X beställningar är ett skämt. Går inte avsluta sitt konto på hemsidan, och det telefonnummer de annonserar är dött...

Rekommenderar inte såna här lurendrejare...

25 de fevereiro de 2026

Hej Max

Det är verkligen tråkigt att höra att du haft problem med detta. Har du varit i kontakt med vår kundservice? Vi har nämligen inte någon bindningstid på våra prenuermationer, så du ska kunna avbryta redan efter en låda.
Âr det utmaningar med detta hjälper kundservice gärna till och löser det.
Du når oss på kundservice@betterfeast.se Skriv gärna så vi får reda ut det här.

Vänliga hälsningar

Classificada 4 em 5 estrelas

Sopar mattan med konkurrenterna!

Köper I dag viktminskningslådan.
Får frukost, middag och lunch för 5 dagar för 1200kr. Detta gör dem både billiga och bättre än andra tjänster tycker jag, har blivit fantastiskt gott överraskad av dem :)

Alla maträtter har bra variation och är perfekt mängd för mig. Jag är aldrig hungrig och får både en balans av grönt, kolhydrater och protein som ger mig energi underdagen. Flera av dagarna kommer det en kall rätt och en varm rätt, den kalla rätten är perfekt som matlåda när jag är ute och reser. Skulle en arbets dag bli lång så får man även 5 små myslienegybar som för mig när jag äter en kan hjälpa mig arbeta upp till 2h mer innan jag behöver äta.

Ända nackdelar jag funnit är:
-Instruktion för värmning alltid säger att det ska göras i ugn, jag värmer i micro och har fungerat utmärkt.
-Förpackning och etikett verkar inte tåla ugnsvärme speciellt bra, behöver hällas över I en annan ugnssäker form vid värmning.

Dessa är fantastiska, dem slår både konkurrenter och matlådor I butikerna med hästlängder. Jag är fantastiskt nöjd.

22 de fevereiro de 2026

Hej Martin.
Stort tack för din fantastiska recension 💚

Det är verkligen roligt att höra att Livsstilskassen fungerar så bra för dig i vardagen – både när det gäller variation, mättnad och energi under dagen. Det är precis den upplevelse vi vill skapa 🙌

Härligt också att du får glädje av både de kalla och varma rätterna samt de små snacksen – just flexibiliteten är något många uppskattar.

Och tack för dina konkreta synpunkter kring uppvärmning och förpackning – det är värdefull feedback som vi tar med oss vidare för att kunna bli ännu bättre.

Tack för att du är med oss 😊

Lying about their product

Lying about their product, and phone number they put on the website doesn’t work.

I ordered a package from betterfeast because I don’t like to cook, I live in a small apartment, and I don’t really have time. So ”ready cooked meals - made by chefs” sounded really good.

However, this is complete bullshit. This is not ready cooked meals, some of the ingredients comes completely raw and some half cooked.

You need an oven and 25 minutes in order to prepare the food (which I don’t have, that’s why I wanted to order READY MADE food).

And like a nice bonus they will withdraw money from you for the next delivery before you’ve even had time to taste the first delivery- even though you choose the bi-weekly delivery option. So now I need to just throw away two weeks of raw ingredients since I was not informed that I’ll need to cook the meals by myself and that it needed certain appliances.

18 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Typiskt scam bolag med krångliga…

Typiskt scam bolag med krångliga villkor. Om du skall prova en vecka får du ändå betala för två. Trots kontakt med företaget så löste dom inte mitt problem. Maten var inte god, påminner om flygplansmat. Vet inte om man kan kalla det en matlåda när man ändå skall koka riset.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Betterfeast Sverige

Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att du har haft en negativ upplevelse – det är självklart inte den känsla vi vill att våra kunder ska ha.

Vi vill gärna förtydliga att våra abonnemangsvillkor alltid framgår tydligt innan beställning, inklusive hur introduktionserbjudanden och leveranser fungerar. I vårt system kan vi se att betalning har dragits för de två första leveranserna enligt kampanjvillkoren, och att båda matkassorna har levererats med rabatt.

Samtidigt vill vi självklart hjälpa om något blivit missförstått eller inte upplevts som tydligt. Vi kan dock tyvärr inte hitta någon tidigare kontakt från dig i vår kundservice, och vi kan heller inte se att någon specifik anledning har angetts i samband med uppsägningen.

Vi vill därför väldigt gärna att du kontaktar vår kundservice direkt, så att vi kan gå igenom ditt ärende tillsammans och se om vi kan hitta en lösning.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@bwetterfeast.se, så hjälper vi dig vidare.

Vänliga hälsningar

Vinnande koncept!

Över lag god mat, konceptet är lysande då matlagning varit en stor stressfaktor i vardagslivet. Nu kommer vi hem, startar ugnen och så är det mat på 25-30 minuter. Kundservice svarar snabbt om man har frågor.
Vi fortsätter med glädje denna vardagslyx!

28 de janeiro de 2026

Resposta da Betterfeast Sverige

Tack för de orden, Tobias, alltid kul att höra från nöjda kunder

Classificada 1 em 5 estrelas

Försöker att ringa deras nr som står på…

Försöker att ringa deras nr som står på hemsidan, I dag Onsdag ska de ha öppet mellan 09:00- 16:00 ringt vid flera olika tillfällen 5 gånger, läggs på direkt, skickar till deras mail som också står på deras hemsida, får att :det finns ett problem med postadressen?????

Känns inte riktigt seriöst på att vilja bli kontaktade.

Fått mat och betalat, vill gå ur, fått ett bekräftat mail, men måste vara med mins en gång till, det är jag med på, men kan fånige välja rätterna.

Vill bli kontaktad av på Better Feast

21 de janeiro de 2026

Hej Chrille
Skriver du till kundservice@betterfeast.se? Det är den mailen vi har, och där sitter flera kollegor och svara på mailen. Prova igen och se om inte du kommer igenom.

Team BetterFEast

Perfekt

Bra, goda, varierande maträtter. Jag köper vardagslådan och får frukost, lunch, middag och mellanmål för fem dagar. Passar mig perfekt. Jag slipper lägga ner tid på att planera, handla och laga mat i mitt redan pressade schema.

18 de janeiro de 2026

Resposta da Betterfeast Sverige

Och det är ju precis det som är meningen med vårt koncept. Stort tack för att du skriver och berättar

Team BeterFeast

Classificada 1 em 5 estrelas

Very frustrating experience – issues before even trying the food

I would strongly advise caution when dealing with this company. Unfortunately, I have encountered multiple problems before even eating a single meal.

Shortly after signing up, I was charged for a second week of meals without being given a proper opportunity to evaluate the first week or cancel the upcoming order.

Although the FAQ states that customers can opt out of fish and pork, this option is not available during the actual ordering process.

There is no clear ingredient information shown when selecting meals. In particular, it is unclear whether dishes contain pork, beef, or a mixture of both.

The QR codes on the food boxes are supposed to link to nutritional and ingredient information, but they lead to the Betterfeast website where no such information is provided.

Customer service has not responded to my email inquiry regarding ingredients.

Calling customer service by phone results in no answer.

After being charged for the second week, I immediately cancelled my subscription. As a result, the system now blocks me from selecting meals for the upcoming week, effectively freezing my account.

Overall, this has been an extremely frustrating and poorly managed experience.

At this point, I cannot comment on the taste or quality of the food itself, as we have not yet tried any meals. I will update this review once we have eaten a few.

11 de janeiro de 2026

Hello Laszlo

We’re sorry to hear that you weren’t able to get through to us — may we ask if you contacted kundservice@betterfeast.se
?

We can see that you had a subscription to our Family Box, where you select your meals yourself. The option to exclude fish or pork applies to the Everyday Box or Weight Loss Box, not the Family Box, so we’re sorry if there has been any misunderstanding here.

It is also correct that once a subscription is cancelled, it is no longer possible to make changes to existing orders. However, you should absolutely have been able to reach our customer service, who would have been happy to assist you.

Please try contacting us again so we can look into this together and find a good solution.

Best regards,

Jag är nöjd

Jag är nöjd, gillar konceptet men hade önskat att man kunde erbjuda sina svenska kunder ett mer ”svenskt” sortiment. Det danska köket är tyngre/fetare, mindre grönsaker osv..

2 de dezembro de 2025

Hej Annie
Vet du, det där tar vi med vidare så vi kan titta på det. Alltid bra med ärlig feedbackoch önskemål från våra kunder

Stort tack för att du skriver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nyttigt, gott och tidssparande.

Nyttigt, gott och perfekt för att spara tid.
Passar bra för barnfamiljer eller den som vill äta bra mat men spara tid på tillagningen.

27 de novembro de 2025

Resposta da Betterfeast Sverige

Stort tack för de orden, Johanna.
Det är ju precis det här vi vill åstadkomma

Varning för detta företag

Varning för detta företag. Varken maten eller kundtjänsten fungerar. Jag har provat familjelådan och viktminskningslådan.

Maten pendlar mellan dålig eller okej skolmat. Viktminskningslådans maträtter är inte sällan kalla. Det resulterar ofta i ett ofräscht intryck: grönsaker och pasta blir vattniga, ost vitnar och förlorar i karaktär och ligger osmakligt utspritt över trist pennepasta. Viktminskningslådan verkar dessutom vara ihopplockad av någon med total brist på näringskunskap. Man blir varken mätt eller äter särskilt nyttigt. Mellanmål i form av bars med 30-40 procent rent socker (!) för att nämna något.

Första leveransen kom fel, andra leveransen var nära att komma fel också, trots att jag mejlat både kundtjänst och leveransföretag med rätt adress. Till slut hjälpte leveransföretaget mig och inte Betterfeast.
(Kundtjänsten har även haft ett telefonnummer på hemsidan som såklart ingen svarar på.) I den andra leveransen var flera lådor sönder och maten låg utsmetad i botten. Jag fick 15 procent rabatt på följande leverans, men det är en klen tröst när maten är undermålig.

Jag har länge haft Hellofresh, i stort har allt fungerat bra. Detta är första gången jag provar färdiglagad mat, men allt med detta företag brister, matlådorna ser dessutom ut att vara hämtade från ett äldreboende med dåliga resurser om jag jämför med till exempel Factorymeals. Tyvärr har jag sajnat upp för fyra veckor med denna tjänst, innan jag smakat något. Ett rookiemisstag. Några maträtter har också varit goda ska tilläggas för balansens skull, men allt som allt är/var detta en hemsk och rätt dyr upplevelse som jag inte önskar någon.

27 de outubro de 2025

Hej "inte nöjd"
Du får gärna kontakta vår kundtjänst på kundservice@betterfeast.se, s vi kan reda ut det här. Det är tråkigt att du har haft en dålig upplevelse. Har du fått rabatt måste du dock ha varit i kontakt med vår kundservice, eftersom Gordon Delviery, som kör ut maten åt oss, inte ger rabatt på våra vägnar. Det är bara vi som kan ge rabatt till våra kunder :-D

Men kontakta oss gärna, så vi får reda ut det här

Classificada 4 em 5 estrelas

Oerhört praktiskt under en intensiv…

Oerhört praktiskt under en intensiv period med livet med pågående renovering i kombination med familjeliv och fritidsaktiviteter

28 de outubro de 2025

Hej Lisa
Så jätteskönt att höra att vi kunnat vara ett bidrag på det här viset.
Det är ju precis det vi strävar efter.
Strot takc för att du skriver

Classificada 1 em 5 estrelas

Testade deras viktminskningspaket och…

Testade deras viktminskningspaket och det var ett stort misstag. Frukostarna och luncherna var nästintill oätliga pyttesmå luncher och middagen var typ barnmat. Köttbullar och pasta, ris och kyckling. Noll grönsaker. En lunch var 4 köpeköttbullar, stenhårda kikärtor och lite paprika. Mellanmålet? 5 bars i en plastpåse i olika smaker. Här har man tagit varenda genväg som går. Totalt värdelöst. Undvik.

21 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.