Ik had mijn bestelling foutief doorgegeven en dacht dat er zaken ontbraken. contact opgenomen met de firma Bascom en onmiddellijk vriendelijk voortgeholpen waarbij zij alle gegevens doorgaven om de be... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik ben sinds 2021 klant bij Bascom en ben tot nu toe steeds belangeloos geholpen wanneer er vragen waren. Vandaag is een aanslepend probleem door de vastberadenheid van Rogier en Mark eindelijk opgelo... Ver mais
De IT zit goed, ze zoeken goed mee , zodat je snel en efficiënt geholpen bent. Zat met een kleine Bug door een mindere internet verbinding (nl stekker in multicontactdoos), waardoor de opname op 1 cam... Ver mais
Onlangs Bascom draadloos 1-dome systeem PRO aangeschaft. Zeer tevreden over degelijkheid, beeldkwaliteit en installatiegemak. Daar het als leek moeilijk was om sommige instellingen correct in te s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom® zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.
Informações de contacto
Meensesteenweg 385, 8501, Kortrijk Bissegem, Bélgica
- 056 13 60 95
- info@bascom.be
- bewakingscamera.be
Sem histórico de convites para avaliação
Snel en goed geholpen!!
Snel verder geholpen
Snel verder geholpen , advies was telenet router resetten maar gaf geen resultaat .
Heb Bascomrecorder even zonder stroom gezet en nadien terug aangezet.
Euvel onmiddellijk verholpen .
Snelle service en goede uitleg ;-)
vlotte service prachtig beeld
vlotte service
ik had problemen en werd telefonisch prima geholpen
dikke pluim
prachtige beelden en prima nacht zicht vooral de PRO
Ik had daarvoor ook camera hangen maar deze zijn stukken beter
Perfect top top
Eersteklas dienstverlening
Eersteklas dienstverlening. Snelle telefonische reactie gekregen en ik werd online geholpen. Excellent!
Uitstekende service na verkoop
Omwille van de iets ingewikkelder situatie waarin de draadloze camera's gebruikt worden, heeft het wel wat moeite gekost om alles prima werkend te krijgen. Maar dit kwam vooral dankzij de uitstekende service die Bascom via mail en telefonisch leverde.
Probleem met het retourlabel downloaden…
Probleem met het retourlabel downloaden voor Bpost ... Goede ondersteuning gekregen en het probleem opgelost.
Her probleem is opgelost maar heb nu…
Her probleem is opgelost maar heb nu problemen om mijn paswoord opnieuw in te stellen.
Snelle reactie
camera met geluid in out
Het antwoord is korrekt doch ik zoek een camera met geluid in en uit. Kan ik misschien een camera van een ander merk bij aansluiten
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg, maar zal toch e.e.a. moeten overleggen met jullie.
goede dienstverlening
Vlotte en snelle service met zeer goede…
Vlotte en snelle service met zeer goede support
Perfecte en zeer uitgebreide service
Perfecte en zeer uitgebreide service
Een voorbeeld voor vele handelaars.
antwoord per mail.
ik bestelde een camera systeem en nadien had ik nog enkele vraagjes.
deze werden perfect en duidelijk, zowat meteen, beantwoord.
top!
Goede en snelle feedback
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.