Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Al enkele dagen had ik 1 camera van de vier geïnstalleerde camera's waarvan ik geen beeld meer had zowel op de vaste monitor als op de PC/smartphone . Kreeg dit zelf niet opgelost. Na een telefoontje... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Als ik toe ben aan een nieuw camerasysteem zou ik zo weer voor Bascom kiezen . Sta steeds versteld van als er problemen met het camera systeem zijn Wordt elke keer netjes opgelost Zeer go... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor de klantenservice van Bascom. Vanaf het eerste contact ben ik bijzonder vriendelijk, deskundig en professioneel geholpen. Wat mij vooral opviel, wa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds 2018 hebben wij 13 camera's in gebruik zonder noemenswaardige problemen. Is er toch een akkefietje dan krijgen wij onmiddellijk hulp van zeer onderlegde technici. Dat is voor ons de belangrijks... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de sistemas de segurança

Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

772 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

4,9

Todas as opiniões

275 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

7 jaar geleden recorder met camera's…

7 jaar geleden recorder met camera's gekocht ,nooit problemen mee gehad .
Door verhuizen en andere telefoon moest ik de app weer in mijn telefoon zetten maar wachtwoord wist ik niet meer .maar wat een service ook daar mee geholpen door basscom ,
Ik raad dit bedrijf zeker aan ,duurzaam matriaal en zeer goede service

14 de abril de 2026

Top bedrijf

Top bedrijf. Wanneer er problemen zijn, lossen ze dit altijd netjes en goed op of komen met een vervangend onderdeel. We zijn heel blij met de camera's en de kwaliteit er van.

9 de abril de 2026

Snelle service

Wegens een update ging mijn harde schijf stuk.
Ik werd probleemloos geholpen om de harde schijf te vervangen en te installeren.
BInnen een dag werd de schijf ook opgestuurd.
Dankzij Rogier heb ik weer beeld en kan ik alles weer terug kijken.
Bedankt voor de snelle service zeer tevreden over, totaal niet ingewikkeld en hoop nog lang van mijn bascom camera gebruik te mogen maken.
Vriendelijke klantenservice en snel opgelost,zeker een aanrader.

8 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een technische vraag i.v.m

Ik had een technische vraag i.v.m. bestaand systeem.
Ik ben snel, vriendelijk en correct geholpen. gelijk een nieuwe Harde schijf besteld die vandaag verzonden wordt. Al met al weer een goede sevice van Bascom!

8 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zo blij dat ik destijds bij Bascom heb gekocht!

Zo blij dat ik destijds mijn camera systeem bij Bascom heb gekocht!
De medewerkers van Bascom helpen steeds weer als ik vragen heb, zelfs ruim 5 jaar na aanschaf!
Deze keer ging het om het installeren van de Bascom software op mijn nieuwe iMac. Ik kreeg van Bascom een korte duidelijke instructie inclusief de benodigde software.
Waar vind je dat nog?

7 de abril de 2026

Belde met storing

Belde met storing, als je even in de wacht staat, wordt vlot geregeld dat je teruggebeld wordt. Belletje kwam snel, de oplossing was even zoeken maar ik werd duidelijk en concreet meegenomen in de zoektocht zodat je begrijpt waar het probleem zit en wat de oplossing is. Heel vriendelijke heer, kundig en vlot geholpen, storing verholpen.

7 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Problemen met de internetverbinding dus…

Problemen met de internetverbinding dus geen beeld.
Gebeld met support afdeling waarbij Rogier van de Berg mij heeft geholpen door vriendelijke en geduldig mee te kijken en aanwijzingen gegeven zodat de internetverbinding weer tot stand is gekomen.

26 de março de 2026

Top service

Vandaag een probleem besproken met Rogier van den Berg. Probleem werd snel en doeltreffend opgelost.
Rustig, geduldig en zeer vriendelijk. Prima service.
Groet Klaas

26 de março de 2026

probleem dadelijk opgelost

Na een jaar zeer goede werking een probleem met opname van een camera. Na een mailtje naar Bascom dadelijk antwoord en ik kreeg de vraag van Michael of hij op afstand naar mijn instellingen kon zien. Na toestemming heeft Michael alles nagezien en mijn instellingen aangepast. Alles werkt perfect en de goede service is veel beter dan verwacht. Bedankt Michael.

23 de março de 2026

Optimale service

We hebben al jaren enkele buitenshuis camera's, en ja...er gaat wel eens iets defect .
De service blijft uitstekend door mee te denken in oplossingen en nu ook gratis een adapter ontvangen na al die jaren... top !!

19 de março de 2026

Prima service

Jarenlang heb ik een probleemloos systeem gehad, maar doordat ik m'n gsm moest vervangen kreeg ik geen pushmeldingen meer.
Na zelf een hele tijd te knoeien, heb ik contact opgenomen met het helpcentrum van bascom en ben daar bijna onmiddellijk verder geholpen door Michael van Rozen en binnen het uur was alles weer zoals het vroeger was.
Prima werk, top service.
Dankjewel

17 de março de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.