Al enkele dagen had ik 1 camera van de vier geïnstalleerde camera's waarvan ik geen beeld meer had zowel op de vaste monitor als op de PC/smartphone . Kreeg dit zelf niet opgelost. Na een telefoontje... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Als ik toe ben aan een nieuw camerasysteem zou ik zo weer voor Bascom kiezen . Sta steeds versteld van als er problemen met het camera systeem zijn Wordt elke keer netjes opgelost Zeer go... Ver mais
Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor de klantenservice van Bascom. Vanaf het eerste contact ben ik bijzonder vriendelijk, deskundig en professioneel geholpen. Wat mij vooral opviel, wa... Ver mais
Sinds 2018 hebben wij 13 camera's in gebruik zonder noemenswaardige problemen. Is er toch een akkefietje dan krijgen wij onmiddellijk hulp van zeer onderlegde technici. Dat is voor ons de belangrijks... Ver mais
Informações sobre a empresa
Voor een professioneel camerasysteem heeft u geen installateur meer nodig. Camerasystemen van Bascom zijn ontworpen om gemakkelijk zelf aan te sluiten, zonder in te leveren op kwaliteit en zonder maandelijkse kosten.
Informações de contacto
Zoomstede 25, 3431 HK, Nieuwegein, Holanda
- 030 - 604 14 95
- info@bascom.nl
- bewakingscamera.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
De service en de behulpzaamheid bij…
De service en de behulpzaamheid bij problemen of vragen is zeer uitstekend, steeds vriendelijk en correct .
Een aanrader !
Op zondag stuurde ik een email omdat ik…
Op zondag stuurde ik een email omdat ik een probleem had. Maandagmorgend kreeg ik al antwoord. Enkele email gewissel en mijn probleem was opgelost. De service van Bascom is snel en correct.
Zeer service gericht bij problemen.
Zeer service gericht bij problemen.
Verbinding was weggevallen en harde schijf kaduuk.
Alles weer netjes opgelost.
Goede en correcte klantenservice
Problemen met de oude camera's en om advies gevraagd, goed geholpen en probleem opgelost ondanks dat de camera's al vele jaren geleden bij Bascom waren gekocht ..dat is pas service!
Erg blij met het systeem en de service…
Erg blij met het systeem en de service op afstand! Top
Zeer behulpvaardig
Zeer behulpvaardig, duidelijke uitleg hoe de twee records die ik heb een software update moesten krijgen. Alles werd rustig en goed doorgenomen.
Super snelle klantenservie
Probleem met camera systeem na stroomuitval is zeer snel opgelost middels een korte mail.
Goeie service
Goeie service, rond de middag bericht, en al na een half uur contact, en alles opgelost met de camera's waar ik al lang mee zat te sukkelen. Goeie raad, niet lang wachten als je een probleem hebt, durven vragen en het komt in orde.
Schitterend product....prima service
Schitterend product....prima service, zeer goede telefonische en online ondersteuning, zouden meer bedrijven moeten doen..;-)
Perfectie service en nazorg
Snelle levering en eenvoudige installatie.
Goede camera's met vooral goed nachtzicht.
Duidelijke beelden op monitor en via de app op tablet en mobiel.
Waar ik helemaal blij en tevreden over ben is de communicatie en nazorg.
Zelden zo'n snelle service en reactie gehad dan bij dit bedrijf.
Door Tom is de recorder op afstand getuned / nageregeld. Perfect zeker aan te bevelen.
Zeer snel en goed geholpen bij het…
Zeer snel en goed geholpen bij het oplossen van mijn probleem. Vriendelijk en deskundig personeel hebben mij hierbij geholpen. Hiervoor dan ook mijn hartelijke dank.
Snel en goed antwoord.
Snel en goed antwoord op een probleem met mijn app en software. Alles weer opgelost.

Geweldige assistentie!
Geweldig geholpen bij het oplossen van een technisch probleem met mijn camera. Een tien met een griffel!
Al enkele jaren klant bij Bascom.
Al enkele jaren klant bij Bascom.
Heel handig is de support,bij problemen stuur ik mail en ze beantwoorden of bellen even op om het probleem op te lossen.
Zeer tevreden over.
super ondersteuning
super ondersteuning, zowel per mail als telefonisch. Ik probeer Bascom aan iedereen aan te raden!

Resposta da Bascom
Probleem met opstarten recorder Bascom…
Probleem met opstarten recorder Bascom gemaild en top geholpen.
En dat binnen paar uur.
Geweldig technische support
Geweldig technische support, klantvriendelijk personeel
Camera’s
Perfecte gratis service, zelfs na jaren installatie!
Goed werkende camera’s.
Goede opname beelden.
Mijn ervaring met bascom is top
Mijn ervaring met bascom is top, bestel al van het begin af aan producten voor bij ons in het bedrijf en levering, service en telefonisch contant is altijd perfect

Resposta da Bascom
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.