Serwer jak najbardziej na PLUS grałem z 2 lata temu i powiem że nic sie zabardzo nie zmieniło oczywiście same plusy :D POLECAM lp:d
Leia as opiniões dos outros
Administracja jest bardzo przyjazna tak samo jak comunity, gra się bardzo fajnie i nie ma gry PTW każdy ma szansę osiągnąć sukces
Super serwer, rozne tryby, swietna administracja. Moje ulubione tryby to Ekonomia, Skyblock i Oneblock. Pozdro - Bandzior
Skrzynka za darmo brzmi jak dobry deal, poza tym wporzo serwer, stare klimaty jak za dobrych, młodych lat.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Jesteśmy serwerem minecraft na którym możesz zagrać w takie tryby gry jak SkyBlock,Duels,Boxpvp,Ekonomia,Survival,Duels,RealLife - u nas po prostu się nie nudzisz Istniejemy na rynku już od 5 lat - i przez ten cały czas rozwineliśmy się do jednego z największych serwerów Minecraft w polsce - gra u nas 600osób w godzinach szczytu w jednym momencie
Informações de contacto
Polónia
- kontakt@bfsmc.pl
- bfsmc.pl
fajne zajebiste
bardzo dobrze zbudowany serwer i…
bardzo dobrze zbudowany serwer i przyjemnie sie gra
fajny serwer można pograc z kolegami <3
Serwer jak najbardziej na PLUS grałem z…
Najlepszy serwer
Super serwer, różne tryby, świetna administracja bardzo pomocna. SkyBlock op :D.
Pozdro Mcinek04
Super serwer
mega fajny serwer boxpvp polecam :)
server się rozwija bardzo podoba mi się…
server się rozwija bardzo podoba mi się tryb sky block
Super serwer
Pozdro - Bandzior
Administracja jest bardzo przyjazna tak…
Serwer jest git
Serwer jest dopracowany, gra tam wielu graczy, miła atmosfera
super server!!
Świetny serwer
Dobry serwer, dobra komunikacja z administracją i właścicielem. Wiele trybów, widać duże przyłożenie się do każdego z nich. Bedwarsy z pvp 1.9+ - coś świetnego. Tryb Duels też bardzo przyjemny do gry.
JES JAK JES
Administracja trochę koślawa ale przynajmniej ludzie spoko właściciel okrada mnie na pieniądze mimo że wie że jestem nałogowym hazardzistą chociaż wsm dał kod rabatowy
jak dla mnie 5/5
Skrzynka za darmo brzmi jak dobry deal
its almost alright
it's all great except there s much limits with farms,i wanna make some money :(
bfsmc.pl
serwer sie rozwija gracze graja wlasciciel stara sie dodawac nowe tryby oraz interesuje sie zdaniem innych graczy na serwerze
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.