Big Bio Opiniões

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

virkeligt dårligt at de sender en mail cirka 10-14dage før 1 oktober for at meddele at mine bonus point ophører jeg kan ikke nå at bruge dem på så kort tid

Classificada 2 em 5 estrelas

Dyrt. Dårlig kaffe. Super irriterende at de er startet med Podimo-reklamer inden starttidspunkt. Dvs inden der også starter reklamer. Selvom man ikke er med i quizzen, er lyden så høj, at man ikk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Var i BigBio Holstebro 1. November og se One Battle After Another. Købte de dårligste popcorn nogensinde. Det er som at drikke fra det døde hav. Salt indholdet gav ungerne dårlig mave og læberne var m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Øreknusende høj lyd Var på besøg i denne biograf og se Odysseus, men lydniveauet ødelagde desværre oplevelsen. Man har verdens bedste lydsystem, men vælger at skrue så højt op man overhoved... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Der er styr på stilen i Big Bio!

Der er styr på stilen i Big Bio. Store, lækre reclinersæder, bæredygtighed og professionelle medarbejdere, som skaber en fantastisk oplevelse hver eneste gang. Det er dyrt at gå i biografen uanset hvor du tager hen, så der er ingen grund til at brokke sig over prisen. Jeg håber, at I klarer jeg igennem coronakrisen, så jeg fortsat kan se film i mine yndlingsbiografer!

1 de setembro de 2020

Var i Big bio i Herlev.

Var i Big bio i Herlev.
God film (Undtagelsen, ja det hedder filmen) gode omgivelser, gode stole men skynd jer at fyre den person der har opfundet eventgames (tror jeg det hed) som er nogle minutters bip-bip spil på lærredet. Tåbeligt og provokerende overfor publikum som har betalt 100 kr for at se en bestemt film. Den slags hører ikke til i en biografsal.

30 de julho de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Begyndervanskeligheder, men det skal nok blive godt.

Det var åbningsdagen, så nan må forvente, at det ikke kører 100 % endnu, men det skal nok blive godt. Vi havde knas med vores billetter, som vi Bookede til BigBio i Nordhavn. De blev aldrig mailet til mig, selv om pengene blev trukket. Forsøgte at ringe, men den gik på telefonsvarer. De har beklaget, og er meget glade for feedbacken, så de kan få rettet op. Fantastisk sal ned sæder bedre end Business class som kan justeres. Suveræn lyd. Billedet vil blive justeret - de havde teknikere på, så du kan forvente en helt suveræn filmoplevelse. Dette bliver vores favoritbio fremover. Personalet på stedet var meget hjælpsomme, så de får fire stjerner, som bliver til fem når alt er på plads.

18 de dezembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg forsøgte at bestille 3 billetter på…

Jeg forsøgte at bestille 3 billetter på nettet, men kunne kun vælge der hvor der var mere end 4 ledige pladser. Så mødte vi op i biografen i håb om at vi så kunne vælge 3 pladser, men blev henvist til at man ikke solgte 3 billetter hvor der var 4 ledige pladser. Altså hvis vi ville have billetter, kunne vi sidde mega dårligt. Helt urimeligt at man diskriminerer. Jeg gad vide om det også gælder hvis man kun skal have en billet? Er denne biograf så indskrænket i dens viden om biografgængere, at den kun tror at det er et lige antal personer der går i biografen?

11 de dezembro de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Umådelig dårlig kundekontakt og bookingsystem

Vi er ellers rigtig glade for bigbio, men vi har heller aldrig rigtigt haft brug for hjælp fra personalet, før nu.

Jeg havde bestilt 2 billetter til idag d 7 december, men da jeg kiggede på de billetter jeg fik tilsendt, stod der til d 5 december - altså premiere dagen.

Deres bookingsystem har tydeligvis lavet en fejl, som jeg desværre opdager for sent.

Jeg ringede efterfølgende til firmaet, gjorde opmærksom på dette og bad om en løsning.

BigBio påtog sig ikke noget ansvar, men informeret blot at "det er ikke deres politik, at refunderer billetter til forestillinger, som har været afspillet"

Det er under al kritik at de ikke vedkender sig, at deres bookingsystem har en fejl, når man også tager i mente, at det ikke er første gang lignende er sket for andre kunder.

Uden tøven kan dette kategoriseres som bedrageri og jeg overvejer kraftigt at tage den her sag videre

7 de dezembro de 2019

dårlig service

Jeg har forsøgt at bestille 3 billetter til en aftenforstilling, men bliver afvist da sæderne jeg vil bestille er der 4 ledige sæder. Medarbejder sagde klart og tydligt, at han hellere vil afvise betalende gæster, end at sælge billetterne til mig, da der så vil være 1 sæde ledigt. Det er hvad man kalder for dårlig service

24 de agosto de 2019

Filmen var god

Filmen var god, sæderne er fantastiske, men der er åbenbart problemer med at kontrollere temperaturen i biografens sal. Det var så varmt at sveden dryppede ned under filmen.

15 de agosto de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Nem online booking.

Nem online booking.
Gode sæder, og der er nok arm og benplads, så man ikke skal slås om det.

Kommer igen på fredag

8 de maio de 2019

Super dårlig biograf.

Super dårlig biograf.. deres booking system havde taget fejl af datoerne og derfor kom jeg til at skulle betale for 4 extra billetter trods jeg kunne bevise jeg ikke havde brugt deres billetter med forkert dato...
Kommer ALDRIG her igen.
Supervisoren har på ingen måde hjælpsom. Virkelig virkelig dårlig oplevelse

23 de março de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais