Jeg giver kurset 5 stjerner 🌟 Jeg har lært en masse om Al, som jeg helt sikkert kan bruge i min hverdag og i mit job. Underviserne er så søde og kompetente og forklarer stoffet så alle kan være med.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har netop gennemført Bigom&Co’s AI Manager kursus, og har fået virkelig meget ud af det! Kurset er meget hands-on og giver en praktisk introduktion til en bred vifte af AI-vær... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har netop gennemført mit AI-kursus hos Bigum & Co, og det har været et fantastisk kursus fra start til slut. Bruno og Sally er to utrolig inspirerende undervisere, som både er engagerede og dygt... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har været så glad for at få muligheden for at deltage på kurset AI hos Bigum & Co. Underviserne er faglige dygtige og deres interesse for faget brænder igennem. Man bliver introduceret for den nye... Ver mais
A empresa respondeu
Siden 2012 har Bigum&Co udbudt kurser og uddannelser i digital markedsføring. Vi har i alle årene lagt særligt mange kræfter i at skabe undervisning, der er brugbar og praksisnær. Og vi har ikke tænkt os at stoppe med at sikre, at du kan anvende det, som du lærer hos os. Hos os møder du undervisere, der ved hvad de laver, og har lavet det længe. De underviser i fag, som de er specialister i, og som de holder sig opdateret på. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lokaler - både online og fysisk.
Smedeholm 12 , 2730, Herlev, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Det har været en fantastisk spændende rejse at være på 6 ugers online kursusforløb i Digital Markedsføring hos Bigum.co.
Jeg har fået så meget brugbar viden og værktøjer med. Jeg føler at der har været plads til alle på holdet uanset niveau. Underviserne er dygtige og tager sig tid til den enkelte.
Jeg har været på et hold med 22 andre søde kursister, og hvor har det været fedt, at udvikle os sammen.
Jeg vil klart anbefale et kursus til Bigum.co til andre.
Endnu engang tak.

Resposta da Bigum&Co
Jeg har lært mega meget hos Bigum & Co, da jeg var på kursus i Copywriting.
En af de ting, jeg satte mest pris på, var den praktiske tilgang; vi fik reelle skriveopgaver, hvor vi skulle anvende bestemte teknikker. Med feedback hertil synes jeg, at jeg lærte rigtig meget på bare to kursusdage! Særlig hvordan små ændringer kan skabe en stor forskel! Nu har jeg en værktøjskasse af redskaber jeg kan bruge i mit arbejde, som jeg indtil nu har manglet. Tak! :-)

Resposta da Bigum&Co
Super dejlig informativ kursus, som har givet mig selvtillid indenfor digital marketing!

6 ugers digital markedsføring
Kompetente undervisere der virker som om de kan lide det de laver, og med masser af plads til at ikke alt behøver være tørt og kedeligt

Resposta da Bigum&Co
Entusiatiske lærere, som elsker emnerne som de underviser i. Det smitter!
Gode folk på Bigum...

Resposta da Bigum&Co
Har lige afslutttet undervisning i Ai.
Det gav mig hvad jeg håbede på.
En afklaring og en retning!

Resposta da Bigum&Co
Jeg har taget et kursus i digital markedsføring. Jeg synes egentlig informationen var fin og jeg har lært noget. Men langt fra så meget som jeg havde håbet på. Et stort element er at der slet ikke differencieres i niveau. Jeg havde noget viden, men relativt generalist viden indenfor feltet. Jeg havde medstuderende der var helt grønne og vi brugte derfor rigtig meget tid på detaljer og spørgsmål der var komplet irelavante for mange af os. Såsom, hvordan bruger man platformen. Hvad er en instagram story osv. Jeg oplevede mange dage at føle at jeg slet ikke fik noget ud af live undervisningen og underviserne var virkelig dårlige til at lukke af for irrelevante spørgsmål (som i min optik havde med selvstudie at gøre eller var helt uden for pensum). De har lavet en rigtig fin kursusplan, men jeg synes virkelig det er et overfladisk kursus. Du skal være parat til at bruge tid på at studere emnerne på egen hånd efterfølgende. Mange emner blev nærmest nævnt i forbifarten.
Der bruges også MEGET tid på gruppearbejde og det synes jeg var udfordrende fordi mange af mine medstuderende var mildest talt inaktive. Så til tider er man ene mand om at løse opgaver, fremlægge osv.
Hvis man grundet jobsamtale misser noget undervisning, så skal man have en medstuderende til at optage undervisningen. På vores hold opsatte vi sådanne aftaler, men fandt ud af, at det kun er underviseren der kan optage (men det vil de ikke).
Alt i alt fint, men jeg må indrømme jeg er ret skuffet over niveauet.

God formidler
Bruno er god til at formidle online, hvilket ellers er en vanskelig opgave.

Resposta da Bigum&Co
Efter jeg lavede min første anmeldelse anmeldelse gik bigum ind og rapporteret den for skadeligt eller med ulovligt indhold.
Trustpilot har så i dag kl. 09.11 besvaret undersøgelsen med følgende svar:
Udfaldet af vores undersøgelse
Vi har nu gennemgået og vurderet din anmeldelse på baggrund af rapporteringsårsagen og er nået frem til, at den er i overensstemmelse med vores retningslinjer. Din anmeldelse er derfor online igen.
Da bigun ikke kunne lukke munden mig valgte de 2 timer senere at komme med en gang varm luft.
Det er vel hvad man kan forvente da kurset er en gang snak med snak på.
Opdatering: 4 juni 2024
Det er ufatteligt at bigum&co igen forsøger at begrænse min Ytringsfrihed ved igen at anmelde mig for skadeligt eller ulovligt indhold.
Igen kom Trustpilot frem til at min anmeldelse er i overensstemmelse med deres retningslinjer.
Så er det spændene hvor lang tid der går før bigum&co forsøger igen.
Opdatering 6. juni 2024
Det er ikke rigtigt hvad de skriver om min anden anmeldelse, der var ikke nogen personlige oplysninger på kursister og medarbejdere, men de anmeldte den alligevel.
I den første anmeldelse stod navnet på en tidligere kursist der jo står frem med navn her på Trustpilot så hvad er problemet i at jeg nævner det?
Det er bare en dårlig undskyldning for i forsøger at begrænse min Ytringsfrihed.

Resposta da Bigum&Co
Jeg har haft den store fornøjelse af at deltage i Bigum&Co's Digital Marketing forløb, og jeg må sige, at det har været en fuldstændig fantastisk oplevelse. Fra start til slut har jeg været omgivet af engagerede undervisere, der ikke kun har en dyb forståelse for deres fag, men også en utrolig evne til at formidle deres viden på en måde, der er både inkluderende og inspirerende.
Læringsmiljøet hos Bigum&Co er intet mindre end ekstraordinært. Det er et sted, hvor komfort og professionalisme går hånd i hånd, hvilket skaber en atmosfære, hvor man virkelig kan trives og vokse. Hver lektion har været en ny mulighed for at dykke ned i digital marketingens verden, og jeg har lært så mange nye ting, som jeg kan anvende direkte i praksis.
Det mest imponerende har dog været kompetenceniveauet. Bigum&Co har formået at sammensætte et program, der ikke bare ridser overfladen, men går i dybden med de nyeste strategier og teknikker inden for digital marketing. Det betyder, at man som studerende ikke bare lærer teorien; man bliver udrustet med de værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at mestre disciplinen i den virkelige verden.
Hvis du overvejer en uddannelse indenfor digital marketing, kan jeg varmt anbefale Bigum&Co. Du vil ikke bare blive uddannet - du vil blive udrustet til at tage hele branchen med storm. Tak, Bigum&Co, for en livsændrende oplevelse!

Resposta da Bigum&Co
Jeg kan ikke helt skyde skylden på Bigum&Co, min A-kasse var inde over. Jeg er på et kursus for ledige og det er billigt sluppet for Bigum&Co. Der ligger 200 you tube videoer i min indbakke, det er for det meste den største del af undervisningen. Se 10 videoer, gå i gruppearbejde med folk du ikke kender, se 10 videoer og så er der lidt on line fra en lærer. Jeg synes ikke det er godt nok. Jeg ved ingenting om markedsføring, nogen ved meget. Jeg skulle aldrig have været placeret på det her forløb. Hvis din a- kasse foreslår Bigum, så undersøg det lidt nærmere, de tager ikke hensyn til individuelle behov, det er målrettet mængden. Jeg er så skuffet og jeg er ikke den eneste på holdet, jeg er bare den eneste, der brokker mig.
Opdatering: Jeg er blevet ringet op af Bigum som er kede af min anmeldelse. Jeg vil derfor gerne sige, at nogen af underviserne er kompetente, søde og professionelle. Det ændrer dog ikke på min oplevelse af Bigum, Jeg synes, at de er en pengemaskine, de har fået foden indenfor hos kommunerne og A-kasserne. Jeg er ked af, at jeg har brugt mit tilbud fra min A-kasse her, jeg er fejlplaceret og hvis ikke de var så grådige ville jeg aldrig have deltaget i det her kursus.

Resposta da Bigum&Co
Jeg er egentlig gået udenom Bigom & Co igennem årerne fordi deres marketing ikke rigtigt har bidt på mig. Men da jeg stod ledig og skulle vælge et forløb blev det så min tur til at komme en tur forbi Bigum & Co. Den første dag vi skulle samles - Valgte Hr Bigum selv at vi skulle høre time op og time ned om hvor super fede og dygtige samt nærværende de er hos Bigum&Co. Helt enig Hr Bigum er dygtig til at sælge - der er langt til en Schumacher - men han kan være ganske charmerende og der er en tendens til et forførende marketings sprog som til dels er spændende indtil at han falder igennem og gentager sig selv - Sidst på dagen var han så klar til en præsentationsrunde af de voksne mennesker der var mødt op til et 6 ugers forløb. Det tager jo lidt tid for små 20 mennesker at præsenter sig selv. I denne tid lod jeg mærke til hvor mange gange at Hr Bigum zoomede ud og havde et godt greb i sin mobil telefon - der blev læst lidt beskeder og sendt en sms m.m og jeg sad og granskede mig selv om jeg kunne være bekendt at pointere overfor ham at det virkede dybt ubehageligt og dybt utroværdigt oven på den salgstale.. men valgte ikke at sige noget - fik dog øjenkontakt med et par medstuderende som var af sammen mening. En præsentationsrunde rundt om bordet tager jo sin tid, hvilket desværre betød at da tiden kom til at jeg som den sidste i lokalet skulle præsentere mig og forklarer om hvad jeg havde med af erfaring m.m - ja så bed han mig af midt i anden sætning og var mentalt videre i sit eget mindset og tankemylder - som han skulle nå at formidle færdigt inden dagen sluttede. Det virkede utroligt uhøfligt og decideret respektløst og for mig desværre starten på et forløb som jeg på ingen måder kan anbefale. Jeg skulle været gået med den følelse jeg havde - nemlig at været gået ud af døren allerede der, for ord følger desværre ikke handling. Bigum&Co var forudseende og har været dygtig til at få fat i diverse fagforeninger og jobnet´s afdelinger - hans lobby arbejde er grundigt udført og 100 vis af studerende er røget igennem maskineriet. Men indimellem virker det som om man glemmer at have respekt for det enkelte menneske på sig vej - hvor man jo har så travlt med at fortælle hvor super cool, dygtige og laidback hele teamet er og at de har respekt for de voksne og unge mennesker der kommer på deres kursus - altsammen udtrykt på "den fede unge og hippe måde". Jeg var ikke tilfreds med undervisningsformen og kan derfor ikke anbefale stedet til andre. Så hvis jeg var dig, som skal til at videre uddanne dig ville jeg klart kigge efter noget hos DMJX eller andre steder derude - hvor det professionelle niveau holder stik.

Resposta da Bigum&Co
Tak et næsten godt kursus, online marketing.
Det burde være 6 uger.
Kurset var som sådan godt, men alligevel halter det med kommunikation.
Første problem, kursus materialet i papir form var 2 uger forsinket. Første gang nåede det mig ikke, næste gang fik jeg rent faktisk en sms om at det lå i Greve, jeg bor i vest Sjælland. tredje gang lykkes det.
Igennem forløbet er man ikke hurtigt til at fortælle relevant info. Er hold medlemmer syge m.m., til eksamen mener jeg bestemt at jeg fik af vide af deltagerne at jeg ville få et midlertidigt eksamen bevis af kontoret og herefter et i e-boks. Kontoret siger kun at der modtages et i e-boks.
Så er underviser syg det kan jo ske, men der var ingen backup. Der bliver spurgt om dagen bliver rykket eller andet, samt om kursus materialet bliver givet. Materialet fik holdet.
Vi fik dagen, ja i "uge 7", her er jeg så, så uheldig at jeg har en aftale hele dagen med info, så jeg kan ikke engang bare deltage på mobilen.
Ringer og snakker med kontoret, de lover at vende tilbage. Ja via e-mail kl. 12:40 den dag, dagen er lagt.
Her står bla. hvis jeg ikke kan deltage så kan jeg deltage på en workaway dag. Ja grunden til at I blev valgt var at undervisning var online som passer ind i min hverdag.

Resposta da Bigum&Co
Super godt og relevant kursusforløb, som bidrager til at give nye eller styrke allerede eksisterende kompetencer og færdigheder inden for digital marketing. Underviserne er taget ud af erhvervslivet, hvilket bidrager til en mere praksisnær læring fra undervisere der forstår hvad de selv taler om. Tak for en god g lærerig oplevelse 👐🏻

Resposta da Bigum&Co
Jeg har tidligere været på kursus i sociale medier hos Bigum&Co i kraft af mit virke som Social Media Manager. Hver gang er jeg gået hjem med brugbar og værdifuld viden, der også leveres på en inspirerende måde. Tak for det.

Resposta da Bigum&Co
Jeg har deltaget på kurser indenfor SEO og Facebook Ads, hvilket har været med til at forme min nuværende konsulentforretning og herunder værdien af udbyttet for mine kunder. Stor anbefaling.

Resposta da Bigum&Co
Her er tale om et firma, der leverer et middelmådigt stykke arbejde. Jeg var på et af deres kurser og søgte råd der. Deres leder Thomas Bigum er plat og nedladende i sin tilgang. Og jeg fik ikke den gode oplevelse, som de ellers lover i deres marketing. De kan alle de manipulerende tricks, fordi de bruger dem selv. Deres praktikforløb er ren udnyttelse.

Resposta da Bigum&Co
Har taget E-handel kursus hos Bigum & Co. Fantastisk kursus og super relevant for iværksættere/virksomheds ejere, som vil udbygge deres viden om webshop/shopify, SoMe, online markedsføring, SEO osv.
Super dygtige undervisere der ved hvad de snakker om om, som hver især er eksperter på hver deres områder. Rigtig motiverende og inspirerende.
Jeg har fået de helt rigtige værktøjer med i bagagen på min iværksætter rejse. Et stort tak herfra og de varmeste anbefalinger.
Følte mig godt tilpas fra jeg trådte ind af døren og blev mødt af venlige og smilende medarbejdere.
Jeg deltog i deres 6 ugers Digitale Markedsføring for ledige, og kan varmt anbefale dette kursus til andre. Hver dag på kurset var en fornøjelse, da Bigum virkelig har yderst kompetente og engagerede eksperter til at undervise. Man kan virkelig mærke at det er lagt stor arbejde i at udvælge den perfekte underviser til det specifikke emne.
Lokalerne var lyse, åbne, luftige og med god indeklima. Den gratis kaffe er en cafe værdig. Og selve hovedkontoret står åbent for alle, så man lige kan kigge derind og sige hej, eller få svar på noget relevant.
Blev syg undervejs i forløbet, men ingen problem da de har fantastiske undervisningsvideoer så jeg kunne følge med hjemmefra. Jeg følte mig virkelig godt klædt på til eksamen, som derfor var en fornøjelse. I øvrigt i en afslappet stemning.
Det er det bedste og mest givende kursus jeg nogensinde har gået på, og jeg er imponeret hvordan de 6 uger bare gik alt for hurtigt. Jeg må ind hos Bigum igen og opleve den viden og indsigt, som de så dygtigt formidler.
Vil du vide noget om Digital Markedsføring, er Bigum & CO stedet med topmotiverede undervisere, der kan undervise på en måde, så alle i klassen var med. Derfor topkarakter herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.