Bigum&Co Opiniões 70

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver kurset 5 stjerner 🌟 Jeg har lært en masse om Al, som jeg helt sikkert kan bruge i min hverdag og i mit job. Underviserne er så søde og kompetente og forklarer stoffet så alle kan være med.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har netop gennemført Bigom&Co’s AI Manager kursus, og har fået virkelig meget ud af det! Kurset er meget hands-on og giver en praktisk introduktion til en bred vifte af AI-vær... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har netop gennemført mit AI-kursus hos Bigum & Co, og det har været et fantastisk kursus fra start til slut. Bruno og Sally er to utrolig inspirerende undervisere, som både er engagerede og dygt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været så glad for at få muligheden for at deltage på kurset AI hos Bigum & Co. Underviserne er faglige dygtige og deres interesse for faget brænder igennem. Man bliver introduceret for den nye... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Aulas

Escrito pela empresa

Siden 2012 har Bigum&Co udbudt kurser og uddannelser i digital markedsføring. Vi har i alle årene lagt særligt mange kræfter i at skabe undervisning, der er brugbar og praksisnær. Og vi har ikke tænkt os at stoppe med at sikre, at du kan anvende det, som du lærer hos os. Hos os møder du undervisere, der ved hvad de laver, og har lavet det længe. De underviser i fag, som de er specialister i, og som de holder sig opdateret på. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lokaler - både online og fysisk.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt & kompetent uddannelsessted!

Jeg har tidligere taget Digital Marketing uddannelse hos Bigum & Co.

Det er meget kompetente undervisere, der er opdaterede på nye trends & tendenser. De er gode til at bruge cases, som gør det let at forstå og følge med i undervisningen. Medarbejderne på kontoret er rigtigt søde og hele huset er generelt bare et rart sted at komme! Selv eksamen var en god oplevelse!
...ej at forglemme - fantastisk lækker kantine!!

Thumbs up herfra - vil uden tvivl anbefales stedet til andre, der søger uddannelse eller kursus indenfor digital marketing. /Kristina

24 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Dygtige undervisere der gør det nemt at lære digital markedsføring

Bigum&Co er fuld af dygtige, sjove og inspirerende undervisere. Al læring er meget imødekommende og underviserne gør alle disciplinerne indenfor digital markedsføring nemme at omsætte til praksis ude i det virkelige liv. Og de er virkelig gode til at skabe en tryg stemning på holdet med plads til alle. Jeg er stor fan.

16 de agosto de 2021

De bedste anbefalinger

Jeg er lige blevet færdig med et6-ugers kursusforløb i Digital Markedsføring, som var meget lærerigt.
Underviserne var super engageret og kompetent og kunne forklare emnerne så alle kunne være med, uanset niveau. Vi fik nogle gode og konkrete værktøjer til
de forskellige problematikker man møder inden for digital markedsføring. Der var en god stemning på holdet og man følte sig godt taget imod.
Vil man lære om digital markedsføring , skal man vælge Bigum & co

15 de agosto de 2021

Anbefaling herfra

Jeg har haft fornøjelsen af at have været på kursus hos Bigum & Co. Faktisk flere gange.
Alle gange er jeg blevet mødt af yderst professionelt og meget venligt personale.
Jeg har følt mig tryg og godt tilpas.
Alle kursuser har været givende for mig, og hjulpet mig på min videre rejse som selvstændig.
Arbejder du med digital markedsføring, vil jeg klart anbefale Bigum & Co.

12 de agosto de 2021

Varm anbefaling herfra!

Kompetente mennesker, god stemning og fagligt højt niveau. Der er mange der kan få noget godt ud af deres kurser, lige meget hvilket niveau man er på.

12 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

En dårlig oplevelse

En dårlig oplevelse! som jeg allerede har brugt ALT for lang tid på...men 1* fortjener de trods alt af min tid - i den gode sags tjeneste!

11 de agosto de 2021
logótipo da Bigum&Co

Resposta da Bigum&Co

Hej Anja
Mange tak for din interesse i kurset Digital Markedsføring målrettet jobsøgende.
Vi er kede af, der ikke var et match mellem kursist og det pågældende kursus.

Vi ønsker dig al held og lykke i fremtiden.

Team Bigum&Co

Super kursus!

Rigtig godt kursus i Online Marketing. Underviserne er yderst kompetente, og undervisningen foregår på et niveau hvor alle kan være med. Der var lidt "slinger i valsen" i den sidste del af forløbet, men heldigvis tog Bigum&co godt hånd om det og håndterede det yderst professionelt. Kan kun anbefale Bigum&co til andre.

2 de novembro de 2016
Classificada 4 em 5 estrelas

Dårlig kommunikation

Thomas Bigum og co er dygtige rådgivere og jeg lærte en del på deres kursus.
Grunden til at jeg ikke giver fuld knald på stjernerne er, at jeg dumpede ned midt i et forløb, og derfor ikke følte mig taget så godt imod, som jeg kunne ønske - men det kan jeg forstå ikke er Bigum, men den kollega, der bookede kurset til mig, der skal klandres for :)
Hvis man fortsat vil udbyde enkeltdage fra et 8 ugers forløb, bør man nok lige have en mail klar med oplysning til deltageren om, hvordan man skal forholde sig, når man dumper ned midt i et forløb.

31 de março de 2016
logótipo da Bigum&Co

Resposta da Bigum&Co

Hej Mette

Først en undskyldning for sent svar herinde, vi har først oprettet en konto i dag :)

Jeg er ked af at du havde en dårlig oplevelse med kommunikationen ift. din workshop. Den workshop du var på, har intet med vores kurser at gøre, så jeg må sige at kommunikationen ikke har været optimal, når du stadig har den opfattelse. Det beklager jeg.

Kan du ikke lige give mig et kald på 71997171, så har jeg mulighed for at finde på noget til dig, så du bliver tilfreds igen.

Jeg håber på at høre fra dig.

Venlige hilsner
Søren Holmboe

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais