Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Je moet eerst de afspraak bevestigen en de opdracht tekenen voordat er een datum ingepland kan worden. Dat vind ik vreemd want straks kunnen zij pas over drie maanden of later. Telefonisch contact is... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg onder de indruk van de klantenservice van BIJN. Vanaf het eerste contact al prettige communicatie met een medewerker (Gert-Jan) via de app. Snelle, vriendelijke reactie en een afspraak voor een ke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Inspector de construção civil
  2. Inspector imobiliário

BIJN.nl biedt diensten aan zoals een keuring (aankoopkeuring, specialistisch bouwkundig onderzoek), taxatie, meerjarenonderhoudsplanning (MJOP en DMJOP), funderingsonderzoek, bouwbegeleiding en energieadvies (EPA-W, EPA-U, Energiebesparing) voor een woning of bedrijfspand.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

42 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Erg goede bouwkundige keuring

Na de aanvraag op korte termijn een afspraak ingepland. De bouwkundige was netjes en optijd bij de afspraak. Een aardige vriendelijke man die ervaren en deskundig door het huis ging. Hij nam per verdieping de noemenswaardige punt door. Naast problemen zien ook meedenken aan een oplossing. En 24uur naar de keuring al het rapport ontvangen, waarin alle punten nogmaals benoemd werden onderbouwd met veel foto's.

23 de outubro de 2024

Zeer deskundige service

Zeer deskundige en bovendien erg prettig contact. Heel servicegericht en absoluut aan te bevelen!

25 de outubro de 2024

Resposta da BIJNnl

Bedankt voor de mooie beoordeling. Heel veel plezier in de nieuwe woning!

Classificada 5 em 5 estrelas

Rudy heeft uitstekend de keuring…

Rudy heeft uitstekend de keuring verricht. Prettig in de omgang, actief en alert. Een Aantal -gelukkig kleinere- zaken heeft hij opgemerkt die ons zouden zijn ontschoten.

18 de outubro de 2024

Resposta da BIJNnl

Bedankt, we gaan het doorgeven aan Rudy. Fijne dag nog.

Top service

Het was een verademing om gewoon via Whatsapp te schakelen en snelle service te krijgen!
De keuring en ook het bijbehorende rapport zijn overzichtelijk, goed en vakkundig opgesteld en opgenomen.
Op de dag zelf nemen ze hier ook ruim de tijd voor en vragen worden met zorgvuldigheid beantwoord.

9 de outubro de 2024

Opdracht tot actualisatie MJOP:

Opdracht tot actualisatie MJOP:
- opname huidige status complex: oké
- begroting voor de komende 20 jaar: een regelrechte aanfluiting, met bedragen die ook op onze jaarbegroting (bij BIJN.nl vooraf in bezit) staan, maar niets over de bitumineuze dakbedekking, bestrating, gevelonderhoud en verder irreële bedragen, zoals de kosten van actualisatie over 5 jaar ad. € 1.200 terwijl de kosten nu al € 1.395 bedragen (betaal je niet via iDeal dan wordt dat € 1.410 !!!).
Uiteraard is BIJN.nl hierop aangesproken, maar tot nu toe, en dat is al ruim 3 weken, blijft het oorverdovend stil behoudens een mailtje dat ze hierover even willen bellen, waarop ons antwoord was dat we liever een reactie via de mail hebben.
Hier doen wij dus nooit meer zaken mee.

14.10
Een reactie op de reactie van BIJN.nl volgt, immers BIJN.nl verdraait de waarheid.

5 de setembro de 2024

Resposta da BIJNnl

Jammer dat u niet tevreden bent. We hebben ten eerste gevraagd om een telefonische meeting in te plannen om het MJOP door te nemen, alleen wilde u dat niet.

Het gaat hierbij om een nieuwbouw complex van 5 jaar oud
- Bitumineuze dakbedekking staat erin, echter niet in de begroting. Er is grind aanwezig en verwachte levensduur is 30 jaar, dus niet nodig om dat te vermelden in de begroting.
- Bestrating staat er gewoon in, post opgenomen in 2032 en 2041.
- Gevelonderhoud staat vermeld Buitenwand bekleding en Glas schoonmaken. Jaarlijkse posten opgenomen.
- Actualisatie, we hebben nu een volledige MJOP opname gedaan, daarna is dat stuk minder werk, vandaar het lagere bedrag.

Betreft de extra kosten voor uitvoeren staat ook netjes vermeld in de offerte.

We zijn ondanks de review nog steeds bereid om telefonisch de MJOP door te nemen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vochtonderzoek en bouwkundige keuring…

Vochtonderzoek en bouwkundige keuring uit laten voeren. Keurder ging professioneel te werk en nam ruim de tijd om alles te inspecteren en onze vragen te beantwoorden. Ik raad Bijn aan iedereen aan. Dit is de tweede keer dat ik gebruik maak van de diensten van Bijn, tot volle tevredenheid. Als voorbeeld werd een misverstand bij de aanvraag professioneel opgelost met klanttevredenheid als belangrijkste doel.

4 de outubro de 2024

Duidelijk, snel en betrouwbaar

Een fijne ervaring met Bijn voornamelijk omdat ze zo snel en duidelijk gingen schakelen. Ik wist direct wat de opties waren en wat de kosten daarvoor zouden zijn. Vervolgens kon ik makkelijk een afspraak inplannen en werd de keuring kort daarna uitgevoerd en was het dossier ook nog eens snel online. Echt een aanrader!

2 de outubro de 2024

Bouwkundige inspectie

De inspecteur was op tijd aanwezig en heeft alles correct uitgevoerd. Ik heb zelf (als kopende) partij vragen kunnen stellen tijdens de keuring. Na het ontvangen van het bouwkundig rapport heb ik nog telefonisch contact gehad om wat vragen te stellen. Alles is soepel verlopen en het contact was zeer prettig.

2 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jammer. Ondanks afspraken en evidence toch niet een realistisch rapport. Gaan voor een second opinion !

Ondanks vele telefoontjes en uitleg voel ik mij toch genoodzaakt om een mindere review te schrijven over BIJN.nl. Tijdens een zoekvraag naar een erkend bouwinspecteur kwam ik bij BIJN.nl om een bouwkundig rapport op te laten stellen ivm de verkoop van een woning. Doel was om als verkopende partij inzicht te krijgen in de bouwkundige staat van de woning en een inschatting te verkrijgen m.b.t. de eventuele gebreken.

Zo was bekend dat er actieve lekkage was in de woonkamer en hoopten wij de oorzaak hiervan te achterhalen. Vaststaand feit was dat de toplaag van de dakbedekking in 2023 volledig was vervangen en dat hierna lekkage was ontstaan. Dit was echter nog niet opgelost. Mijn doelstelling was om middels deze bouwinspectie enige duidelijkheid te krijgen mbt de uitgevoerde werkzaamheden door het dakdekkersbedrijf.

N.a.v. een telefonisch intakegesprek werd door mij de opdracht verstrekt met de afspraak dat, na de bouwkundige inspectie, overleg zou plaats vinden mbt de uitslag van het onderzoek, met daarin de ruimte om eventuele kleine gebreken "zelf" binnen een half jaar op te lossen met de toezegging dat het rapport daarop zou worden aangepast.

Helaas......de bouwinspecteur deed zijn ding en gaf weinig tot geen informatie m.b.t. zijn bevindingen. (zou ik wel in het rapport terug kunnen vinden).

Toen het rapport op mijn aandringen verscheen bleken er een aantal aannames in voor te komen, die totaal niet klopte met de werkelijkheid. Zo werd vermeld dat niet bekend was, of kon worden vastgesteld hoe oud de dakbedekking was, omdat deze afgedekt was door grind ????? Ook werd de zichtbare kwaliteit al "matig" beoordeeld ??.

Dit terwijl de gehele toplaag van dit dak vervangen was door nieuwe bitumen !!!

Ook Lekdetectie Expert Nederland werd uitgenodigd om nader onderzoek te doen. Na dit onderzoek kwam vast te staan dat de lekkage vermoedelijk (later bleek met zekerheid) werd veroorzaakt door slechte afwerking van de randen van de nieuwe toplaag en een scheur, welke werd gecamoufleerd door grond.

De dakdekker werd hiervan op de hoogte gesteld en herstelde alle oorzaken/problemen.

Na overdracht van deze informatie, onderbouwd met reparatiefacturen, foto's en onderbouwde informatie, werd BIJN.nl van de vernieuwde situatie op de hoogte gesteld, met het verzoek om de bevindingen te verwerken in het rapport. (7 juli 2024 opgemaakt).

Helaas moest ik constateren dat BIJN.nl, ondank onderbouwing d.m.v. evidence, verzuimde om de informatie m.b.t. de totale vervanging van de bitumen toplaag van het gehele dak, aan te passen.
BIJN.nl liet stellig in haar rapport staan dat de leeftijd van de dakbedekking "niet bekend was" ?? en dat deze van matige kwaliteit was.
Jammer.,

Leermoment...
Bedenk vooraf wat je wilt bereiken met een bouwkundig onderzoek mbt verkoop van je woning en leg goed vast welke verwachtingen je hebt van BIJN.nl.

Ervaring leerde dan BIJN.nl snel beschikbaar was, maar: de communicatie m.b.t. de bevindingen en vertaling naar de uiteindelijke rapportage is "verre van" de wijze waarop er bij het vertrekken van de opdracht werd overeengekomen..

Op 22 augustus weer via de mail contact gehad. Hieruit bleek dat zij het nog steeds niet hadden begrepen. Hoe simpel was het geweest om even te erkennen dat er een inschattingsfout was gemaakt m.b.t. de evaluatie van de bevindingen alvorens deze te publiceren. Ik zou deze opdracht van € 360,- nooit hebben gegeven, als ik van te voren had geweten dat deze partij zo met zijn klanten omgaat. Bezint eer ge begint en maak duidelijke (liefst schriftelijk bevestigde) afspraken.
Volgende week een seconde opinion herkeuring om duidelijkheid te krijgen.

19 de agosto de 2024

Resposta da BIJNnl

We hebben een verkoopkeuring uitgevoerd voor u aan de Verdistraat 19 te Gouda. Het gaat hierbij om een gebreken rapport. We hebben het bouwkundig rapport duidelijk vermeld dat de dakdekker niet goed zijn werk heeft gedaan en er lekkage was. Dit is naar aanleiding van ons rapport ook volgens de dakdekker ook opgelost. We hebbend dit naderhand ook in versie 2 vermeld. Echter wel aangegeven dat er een versie 1 was. We willen ook graag geen aansprakelijkheid door het niet melden. U heeft immers meldingsplicht. Helaas was u niet tevreden en wilde meer. Ik snap dat u een goed bouwkundig rapport wilt bij de verkoop maar we hebben nu eenmaal te maken met meldingsplicht. Ondanks dit succes met de verkoop van het pand.

Deskundig en vriendelijk

Stipt op tijd, te vroeg eigenlijk aanwezig. Duidelijke uitleg, erg vriendelijk en zorgvuldig.
Een aanrader!

27 de junho de 2024

Resposta da BIJNnl

Erg veel woonplezier in uw nieuwe woning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een funderings onderzoek laten doen.

Een funderingsonderzoek laten doen.
Aanleiding was dat ik een beton-scheurend geluid had gehoord, maar zelf geen scheuren hebt kunnen ontdekken in en om het huis.
Ik dacht; een funderingsonderzoek. De fundering zit in de goed toegangkelijke kruipruimte. Daar heb ik geen kennis van. Er werd gevraagd of ik een kruipruimte had.
BIJN kwam met veel apparatuur meten. 5 foto's vanuit het kruipruimteluik gemaakt. Maar niet in de kruipruimte geweest. In het rapport wat na betaling te downloaden was stond; kruipruimte gedeeltelijk toegangbaar. €1075,-.......... (rest van het huis was goed)
Dus het funderingsonderzoek houd in; zijn er sporen gemeten die als oorzaak te wijten zijn aan een funderings probleem.
Geen onderzoek van de fundering zelf. Ik wilde voorkomen dat ik schade zou krijgen.

Weet ik ook weer.

17 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer onbeleefde reactie nadat we…

Zeer onbeleefde reactie nadat we afzagen van hun diensten; na het lezen van erg veel slechte reviews. Men werd meteen persoonlijk en kon duidelijk niet met de afwijzing omgaan. Ze wenste mij veel succes met het bouwkundig rapport door een niet certificeerde partij; waar ze dat op baseerde?! Zeer onprofessionele partij.

8 de novembro de 2023

Slechte ervaring

De afspraken over de aard van het onderzoek zijn niet nagekomen. Meerdere emails met bezwaren op hun rapport gestuurd.
Er wordt alleen beloofd dat ze er nog eens naar kijken samen met degene die het onderzoek heeft uitgevoerd.
Verder geen enkele reaktie.
Zelfs op een ingebreke stelling door mijn rechtsbijstandverzekering en een verzoek om een creditnota wordt niet gereageerd.
Je moet vooraf betalen dus ben je altijd in het nadeel
Reageren nergens op. Geen zaken mee doen

12 de janeiro de 2023

Resposta da BIJNnl

We hebben altijd overal op gereageerd, ook de advocaat.

slechte klantenservice

slechte klantenservice, onbeschoft en ongeduldig. kan details van facturen niet verklaren. zeg gewoon grof dat het hun regels zijn en hang de telefoonoproepen op. slechtste bedrijf ooit!! gebruik ze niet!!

9 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

I don't suggest this company for inspection

I don't suggest this company for inspection. I paid for a complete inspection but I didn't get a complete inspection. The inspector couldn't access the roof because of short ladder. Although I already told the company that the roof is high for ladder and please consider it, but they didn't pay attention to that.

1 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.