Leia as opiniões dos outros
Zeer goede en uitgebreide uitleg gekregen van Tim zodat we heel goed konden vergelijken en kiezen wat voor ons belangrijk was. Geen push om te verkopen. ALLE vrijheid om te kijken, kiezen, testen,…... Ver mais
Zowel per telefoon als in de winkels van Gent en Hasselt perfect verder geholpen geweest. Zeer vriendelijk en klantvriendelijk, bedankt!
Heel behulpzaam, vriendelijk, veel uitleg. Helaas heeft iedereen gelijk telefoon gekregen dat de fiets klaar was, waardoor het heel druk was om af te halen en we dus ook lang hebben moeten wachten.
Informações sobre a empresa
Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs bij BikeFriend. Met een breed assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, bakfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en meer. Bij BikeFriend vind je A-merk fietsen van bijvoorbeeld Cube, Sparta, Flyer, Kalkhoff, Cortina en Stromer voor vaste lage prijzen. Onze fietsexperts staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van de perfecte fiets en het maken van een testrit. Heb je een fietsenmaker nodig omdat je je fiets wil laten repareren of langsbrengen voor een onderhoudsbeurt? Bezoek het atelier in onze fietsenwinkel voor professioneel nazicht en herstel door onze monteurs.
Informações de contacto
Genkersteenweg 247, 3500, Hasselt, Vlaams Gewest, Bélgica
- 011949143
Pede aos clientes que escrevam opiniões
As pessoas também visitaram
Zeer professioneel personeel.
Zeer professioneel personeel.
Ik was aangenaam verrast door hun vriendelijkheid.
Geen opdringerigheid, alle vragen werden beantwoord. Dikke proficiat aan de verantwoordelijke en zijn medewerkers.
Goed verder geholpen door verkoper Tim
Goed verder geholpen door verkoper Tim. Heldere uitleg en vlotte service!
Wij hebben de aanpak van Tom
Wij hebben de aanpak van Tom, met zijn technische uitleg en niet-agressieve begeleiding voor onze keuze van elektrische fiets erg geapprecieerd. Enkele malen de levering uitstellen stelde ons dan weer enigszins teleur. Maar alles kwam uiteindelijk toch goed.
Topservice en goede uitleg bij de…
Topservice en goede uitleg bij de aankoop van een fiets.
Topklantbeleving!
Top service!
Bij afhaling van de fiets volledige uitleg gekregen en fiets helemaal op maat ingesteld! 👌🏼👌🏼👌🏼
Poderá usar IA para responderLer mais
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel. Goede uitleg gekregen over de fiets.

Resposta da BikeFriend - Hasselt
heel vriendelijk personeel
heel vriendelijk personeel, hulpvaardig, duidelijke kennis en eerlijke uitleg. er was ook dadelijk een testrit nodig met de fiets naar keuze.
Zeer vriendelijk personeel alsook…
Zeer vriendelijk personeel alsook prachtige winkel.
Kalkhoff Image 5+ Advance BLX
Zeer vriendelijk
Keuze van fietsen in de winkel en de mogelijkheid om die te testen
Vriendelijk personeel dat een degelijke…
Vriendelijk personeel dat een degelijke uitleg geeft zonder opdringerigheid. De korting is ook mooi meegenomen!
Zeer behulpzame en vriendelijke…
Zeer behulpzame en vriendelijke medewerkers! Top!
Ik ben zėėr tevreden over deze winkel
Ik ben zėėr tevreden over deze winkel ! Ze namen alle tijd, beantwoordden onze massa's vragen met geduld en kennis, we mochten onbeperkt fietsen testen en vooral de prijzen zijn zeer scherp, topwinkel!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.