Bike Totaal - Boom Opiniões

TrustScore: 5 em 5

Jac. Dutilhweg, 201, 3065 KA Rotterdam, Zuid-Holland, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Twee jaar geleden een e-bike gekocht bij Boom. Het bleek onbedoeld een "maandagochtend-model" te zijn. Keer op keer storingen en keer op keer heeft het reparatieteam van Boom er alles aan gedaan om de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op zoek naar een elektrische fiets was natuurlijk Boom Tweewielers onze winkel. Meerdere fietsen hebben wij door de jaren heen bij Boom gekocht. Wij werden natuurlijk heel vriendelijk en kundig ontvan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. fiets was voor onze dochter, zij kreeg de volledige aandacht. Test rit gemaakt en fiets besteld. Bij levering weer dezelfde aandacht en service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende uitleg over verschillende fietsen. Werd speciaal fietsen bijbesteld,om uit te proberen. Mw. Heeft veel kennis ,praktijkervaring. Nam uitgebreid tijd ervoor. Eerder een fiets gekocht hier.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de reparação de bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas
  4. Loja de bicicletas usadas

Sobre Bike Totaal - Boom

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

Informações de contacto

• Jac. Dutilhweg, 201, 3065 KA, Rotterdam, Zuid-Holland, Holanda

• +31 10 4470110

Excelente

TrustScore: 5 em 5

160 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

14 101 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijk om een service beurt voor…

Makkelijk om een service beurt voor mijn elektrische fiets af te spreken!
Fijn geholpen en nu weer soepel fietsen🤩

30 de julho de 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de afspraak zo vlot verliep en dat je er weer lekker op kunt rijden.

Goed gedaan

Goed gedaan.
Het duurde wel erg lang voor ik er met mijn lekke band terecht kon

23 de julho de 2026

Beste,

Bedankt voor je eerlijke reactie. Vervelend dat je zo lang moest wachten met een lekke band, dat begrijpen we heel goed. We nemen dit mee.

Goed advies

Goed advies, snelle levering en service.

22 de julho de 2026

Beste,

Fijn dat het allemaal zo vlot is gegaan. Tot de volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over de service

Ik ben zeer tevreden over de service. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en denkt goed met je mee. Je wordt snel en vakkundig geholpen en merkt dat klanttevredenheid echt belangrijk is. De service is snel en professioneel. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een fietsenzaak waar je goed en persoonlijk geholpen wordt

29 de julho de 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld. Persoonlijk contact vinden we gewoon het prettigst, dus het is mooi dat je dat ook zo hebt ervaren. Bedankt voor het warme woord.

Erg vriendelijk

Erg vriendelijk. Kan snel terecht. Fiets is goed gemaakt. Heel blij mee

24 de julho de 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je zo blij bent met de fiets en dat je snel geholpen bent. Dat is precies zoals het hoort.

Snelle service

Snelle service, onderdelen op voorraad.

26 de julho de 2026

Beste,

Fijn dat je snel geholpen kon worden en we de juiste onderdelen op voorraad hadden.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. En fiets stond op tijd weer klaar.

Beste,

Fijn dat je fiets op tijd klaar stond. Tot de volgende keer.

Wij zijn al meer dan 20 jaar klant

Wij zijn al meer dan 20 jaar klant. Altijd goede service. Soms als er tijd is word je even snel tussendoor geholpen in de werkplaats.

17 de julho de 2026

Beste,

Twintig jaar, dat zegt genoeg. Fijn dat je al zo lang de weg naar ons weet te vinden, en mooi om te horen dat je ook die snelle tussendoor-hulp in de werkplaats waardeert.

Heel vriendelijk personeel

Heel vriendelijk personeel, goede uitleg over de fiets die we kochten

12 de julho de 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de uitleg over je nieuwe fiets goed was. We wensen je er veel plezier mee.

Fiets

Deskundig advies juiste informatie persoonlijke aandacht

Beste,

Bedankt voor dit mooie compliment. Fijn dat je je goed geholpen hebt gevoeld.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb fiets vorige zaterdag 11-07-2026…

Ik heb fiets vorige zaterdag 11-07-2026 gekocht in Capelle. Het was Sparta prijs totaal €4305, ik had geen overleg van verkoper hoe moet batterij op laden, blijkbaar geen slotje voor openen oplaad pootje ik hoor raar tik in middelste as. Vandaag ik gaan terug naar Winkl.

14 de julho de 2026

Beste klant,

Vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw nieuwe Sparta-fiets.

Wij willen u er echter op wijzen dat u deze fiets niet bij onze winkel in Rotterdam heeft gekocht. Uit uw review begrijpen wij dat de fiets is aangeschaft bij een vestiging in Capelle. Wij zijn een zelfstandige winkel in Rotterdam en zijn niet betrokken geweest bij de verkoop of aflevering van uw fiets.

Omdat deze review betrekking heeft op een andere winkel, willen wij u vriendelijk verzoeken deze review te verwijderen en, indien gewenst, te plaatsen bij de vestiging waar u de fiets heeft gekocht. Op die manier komt uw feedback bij de juiste winkel terecht en kunnen zij u ook verder helpen met uw klachten.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Team Bike Totaal Boom Rotterdam

Nieuwe fiets

Goede en snelle levering en uitleg van de nieuwe fiets

10 de julho de 2026

Beste,

Leuk dat de levering snel was en dat de uitleg over je nieuwe fiets duidelijk was. Veel rijplezier!

Snel geholpen

Snel geholpen, ruime keuze, vriendelijk personeel.

Beste,

Fijn dat je zo goed geholpen bent en dat je iets moois gevonden hebt tussen ons aanbod.