Pier Panderstraat, 1, 8913 CH Leeuwarden, Friesland, NL
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
Super fijn geholpen door Roan & Jarno. Er is ontzettend veel keuze in de showroom en er wordt goed meegedacht en eerlijk advies gegeven! Kortom, een echte aanrader!
Vandaag, als toerist, met een lekke band binnengestapt bij Bike Totaal. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en mijn fiets mocht meteen naar binnen. Ik wil het team van Bike Totaal Mient de Vries een... Ver mais
Pier Panderstraat, 1, 8913 CH, Leeuwarden, Friesland, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Wij zijn ontzettend goed geholpen. We hadden ons oog laten vallen op een tweedehands fiets. De remkabels zijn toen nog mooi ingekort en er kon voor dezelfde prijs een krat op gezet worden! Hoewel we een slot wilde kopen kregen we er een mooie bij die ze nog achter de toonbank hadden liggen. Binnen een kwartier stonden we weer buiten. Erg vriendelijke en kundige service, komen hier zeker terug.

Resposta da Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden
Mijn fiets te oud voor onderhoud???- dat had ik nog niet eerder meegemaakt- Na vele meerdere onderhoudsbeurten naar tevreden had mijn fiets wat klein onderhoud nodig- staat altijd binnen- goed onderhouden-- Nu krijg ik aan de balie zomaar te horen dat ze mijn fiets niet meer willen nakijken-- Dat fenomeen was even nieuw voor mij en ik was zo verbouwereerd dat ik maar weggelopen ben--wel heeeel eigenaardig
Wat positief begon en resulteerde in een 2e fiets eindigt als een drama.
1e fiets had een rammelende kettingkast. Gelukkig kon ik de bij een andere vestiging even laten bekijken.
2e fiets
Remmen liepen aan, ja nee rem je wel in.
Binnen een iets kortere tijd hadden ze door de vele km al hun 1e beurt nodig.
Helaas dat hadden we dus al voordat we ze kochten moeten inplannen (aankoop juli jl, dus hadden we in mei al moeten inplannen)
Gezien deze geweldige service en een wens voor een 3e fiets zijn wel uitgeweken naar een andere winkel.
Gezien we de racefiets konden ophalen hebben we direct de andere voor de 1e beurt neer gezet. Want ja hier is het geen 2 maanden wachttijd.
Conclusie een fiets met nog geen 1000km heeft gebroken spaken.
De ander moet de gehele ketting opnieuw gesteld worden omdat het niet eens goed is gemonteerd.
Blijkt wel weer, verkopen is klaar maar klantenservice ho maar.
Snap wel dat je die gratis beurt krijgt bij aankoop. 1 je kan er nooit terecht 2 na die 'gratis' beurt kunnen ze lekker gaan rekenen.
Blij dat we een wel betrouwbare partij hebben gevonden die ergere schaden heeft doen voorkomen.
Nette prijs vakkundig en aardig personeel en niet onbelangrijk denken met je mee. Daarom voor mij vijf sterren.

Vriendelijk personeel. Reparatie snel uitgevoerd. Prettige winkel

Resposta da Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden
Was de afspraak vergeten en werd door het bedrijf gebeld. Snel op de fiets er naar toe en de remmen konden nog vernieuwd worden. Leenfiets mee en eind van de middag klaar. Vriendelijk personeel.

Resposta da Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden
Goed geholpen en goed advies voor de aanschaf van een e-fiets.

Resposta da Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden
Erg behulpzaam, geduldig en duidelijke uitleg bij aankoop. Snel geleverd en bij het ophalen wederom geduldig, vriendelijk en duidelijke uitleg.
Absolute aanrader!

Resposta da Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden
Goede en snelle service en vriendelijk personeel

Resposta da Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden
Hij nam de tijd, gaf goede uitleg en stelde goede vragen, zodat we een goede keuze konden maken.

Resposta da Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden
Goede service , vriendelijk en bekwaam personeel, adviserend ipv verkopend .. ook qua onderhoud en reparatie.

Resposta da Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden
Riemer heeft ons zoals we gewend zijn, nu ook weer van een eerlijk en goed advies voorzien bij de aankoop van onze nieuwe fietsen.
Top geregeld 👍

Resposta da Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden
Goede service, leenfiets mee en service beurt snel en goed geregeld.

Fiets gebracht zonder afspraak
Altijd goede service

Resposta da Bike Totaal - Mient de Vries Leeuwarden
Onlangs twee elektrische fietsen gekocht bij deze winkel en we zijn erg tevreden. We werden vriendelijk geholpen, kregen deskundig advies van Riemer en er werd echt de tijd genomen om de verschillende opties uit te leggen. De aflevering verliep soepel en de fietsen rijden fantastisch. Fijn om zaken te doen met een winkel waar service en klantvriendelijkheid voorop staan. We raden deze winkel van harte aan.