Wij komen al jaren bij Bike Totaal - van Weelden voor het onderhoud van onze fietsen. We worden altijd kundig, snel en professioneel geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk, weten waar ze het over h... Ver mais
Zeer terecht even bericht gestuurd om contact op te nemen voor bijkomende kosten, dat werd gewaardeerd
Afspraak gemaakt. Op afgesproken dag fiets ingeleverd, leenfiets stond al klaar. Volgende dag een sms met de boodschap: Fiets is klaar. Daarna fiets halen. Met een duidelijke uitleg over de gedane re... Ver mais
Voor de derde keer hebben wij hier een fiets gekocht, opnieuw tot volle tevredenheid. Het gesprek en advies zijn altijd prettig en persoonlijk; er wordt echt de tijd voor je genomen. Ook het bestelpro... Ver mais
Emmaplein, 4, 3722 AD, Bilthoven, Utrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Na een lange zoektocht bij dit bedrijf aangekomen en zij gaven aan dat ze onze fietsen in onderhoud konden nemen. De onderhoudsbeurt is prima uitgevoerd maar toen wij enkele maanden later kwamen met een technisch probleem van onze electrische fiets werden wij de deur gewezen dat ze daar niets mee deden. kortom zoek het maar uit. Hebben inmiddels een dealer gevonden die dit wel serieus neemt.

Resposta da Bike Totaal - van Weelden
Goed geholpen bij keuze fiets en bij afstellen
De service van Bike totaal van Weelden stopt niet bij de verkoop van een fiets en het onderhoud ervan. Na een aanrijding met de fiets hebben zij deze opgehaald toen wij niet bij macht waren en de verzekering die wij via van Weelden hadden ingeschakeld. Toen een fiets gestolen was en er een nieuwe uitgezocht kon worden nadat de verzekering had uitbetaald, werd er meegedacht hoe deze vervoerd kon worden van Bilthoven naar Groningen. Er werd zelfs een fietsendrager te leen aangeboden, maar had helaas geen trekhaak. Met enige moeite hebben de medewerkers de fiets in mijn auto kunnen krijgen en de klep vastgebonden. Mocht ik ooit weer een fiets nodig hebben dan wordt deze weer gekocht bij Bike totaal van Weelden.
Ik deze zaak al ca. 50 jaar. Dus ik heb al die tijd geen negatieve ervaring gehad. Reparaties worden altijd correct uitgevoerd.
Het is niet de goedkoopste, maar wel een van de beste.
Met betrekking tot : Locatie Bike Totaal - van Weelden, Rembrandtlaan 2 te Bilthoven (Pedro e.c.) : uitstekende service : vriendelijk, ervaren, vakbekwaam, goede begeleiding van de klant, wat betreft vragen, opmerkingen e.d. Al met al, zeer aan te bevelen !

Resposta da Bike Totaal - van Weelden
Pedro helpt je echt, goed advies, redelijke prijs én vrolijk!