De ar alle de gode parfumer og der er ingen der kan konkurrere med deres gode priser. Jeg er meget glad for at handle hos bilablau og jeg kan kun anbefale det til alle andre.
Leia as opiniões dos outros
Varning! För ett blufföretag, Bilablau, som hellre ska kallas för Bilabluff! Akta er! Betala inte! Processa! Bestrid fakturan! Låt oss gå ihop! Vi måste agera med kraft mot sådana kriminella be... Ver mais
Mycket oseriöst företag. Låser upp kunden på ett abonnemang, inget om att det ligger ett löpande abonnemang eller försöker dras pengar. 6 mån senare kommer ett inkassokrav från ett om möjligt ännu me... Ver mais
Skojare! Handlade på våren 2017, nu fick jag en faktura från ”Kredithanterarna” på 3425kr för ”misslyckade dragningar från maj-17 till juni-19. Har inte bytt något kort under den tiden, ingen påmin... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
SPAR OP TIL 90% PÅ MERE END 30.000 LUKSUSVARER OG MÆRKER Som medlem hos BilaBlau får du store rabatter på parfume, shampoo, personlig pleje, spil, legetøj, modetøj, elektronik og kosttilskud. Bilablau er en side hvor vi gør vores bedste for at give de bedste priser til vores medlemmer.
Informações de contacto
teglbækvej 16, 8361, Hasselager, Dinamarca
- +45 69151880
- hej@bilablau.com
- bilablau.com
En fantastisk side
Bilablau er utroligt. En super side. De bedste priser og god service. Kan anbefales!
Blufföretag!
Blufföretag!. Efter ett köp blir man tydligen medlem och får betala 129 kr i månaden. Jag har polisanmält dem.
Det koster ingenting
Deres ting koster ingenting. Og det er virkelig gode ting!
Wow siger jeg bare!
Det er vikelig billigt! Og jeg fik Daisy Parfumen til ingen penge.
Robbery!
Just found out I have been charged 129 sek for 11 months after I bought a cheap (54 sek) tube from them last year, this is robbery and I directly cancelled 'membership' on their website, someone (in Denmark) should contact police or whatever is available there to stop this business!
Lurad
Jag sa upp mitt avtal i JulaS och nu efter 5 månader får jag fortfarande 129 draget från mitt konto. UNDVIK DETTA BLUFF FÖRETAG !!!! Nästa steg är ARN
Et rent hit
Bilablau er et rent hit. Jeg bruger siden meget og er aldrig blevet skuffet! :)
Abonnementsfælde. Pas på!
Ja, det er da pisseflot at opkræve et abonnement fordi jeg købte en magnetholder til en telefon (som iøvrigt ikke virkede)
Det er denondenfløjteme at tage tykt p-i-s på forbrugeren. Og endnu flottere blev det da jeg så ville opsige mit "abonnement" at jeg skulle se en video for at se hvad jeg gik glip af. I kan lige nøjagtig hoppe i havet med jeres svindelnumre.
Svindler firma af værste skuffe
Svindler firma af værste skuffe, i køber en billig ting og bliver bondefanget. Det kommer til at koste kassen i abonnement står med meget små bogstaver.
ADVARSEL køb aldrig noget hos dem ufatteligt at firmaet ikke er politianmeldt.
Jeg kommer helt sikkert igen
jeg kommer helt sikkert igen.Bilablau har virket godt for mig.
Helt otrolig stil
Helt otrolig god stil de har.Priserne er fede og tingene er gode.
Pas på den hjemmeside
Pas på den hjemmeside
Har siden november 2016 og til nu uvidende betalt abonnement på ialt ca. kr 2.700 efter køb af en ting til ca. kr. 100.- Ja, min egen fejl, at jeg ikke læste dét med småt, men ind i mellem står det altså med en kende for småt. Rådet fra banken var at skifte betalingskort og det er hermed gjort.
Fik varen indenfor 24 timer!
Det gik virkelig hurtigt for mit at få varen. Det har jeg sjældent oplevet. Det er jeg virkelig tilfreds med. Jeg køber gerne noget hos dem igen.
Nemt at sende retur
Jeg fik noget jeg ikke ville have, men det var nemt at sende retur og jeg fik også pengene hurtigt tilbage. Top karakter herfra!
Lever op til deres ry
Jeg havde hørt om Bilablau fra nogle venner, der fortalte om deres gode priser og de levede op til deres ry. Jeg er meget tilfreds.
Kvalificeret hjælp
Jeg havde bestilt det forkerte produkt og fik kvalificeret hjælp fra deres kundeservice, som ændrede min ordre til det rigtige :)
Uhæderligt plat
Det undrer mig for det første, at virksomheden ikke er blevet lukket af myndighederne endnu. Der står med meget små bogstaver, at det er en klub, du melder dig ind i. Og de beholder dine kreditkortdata og trækker penge for såkaldt medlemsskab hver måned. Det er uhæderligt småplat! Jeg var medlem i flere måneder, før det gik op for mig, at de trak penge hver måned. Mærkeligt at de kan ligge med tre stjerner her.
Meget venlig kundeservice
Deres kundeservice hjalp mig med mit problem. Jeg er lykkelig over at min sag blev løst så hurtigt. Tak Christian! :)
Nemt at bestille
Det er nemt at bestille på deres side. Det er overskueligt og man finder nemt det man kigger efter.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.