Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De ar alle de gode parfumer og der er ingen der kan konkurrere med deres gode priser. Jeg er meget glad for at handle hos bilablau og jeg kan kun anbefale det til alle andre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning! För ett blufföretag, Bilablau, som hellre ska kallas för Bilabluff! Akta er! Betala inte! Processa! Bestrid fakturan! Låt oss gå ihop! Vi måste agera med kraft mot sådana kriminella be... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mycket oseriöst företag. Låser upp kunden på ett abonnemang, inget om att det ligger ett löpande abonnemang eller försöker dras pengar. 6 mån senare kommer ett inkassokrav från ett om möjligt ännu me... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Skojare! Handlade på våren 2017, nu fick jag en faktura från ”Kredithanterarna” på 3425kr för ”misslyckade dragningar från maj-17 till juni-19. Har inte bytt något kort under den tiden, ingen påmin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Eventos e entretenimento

Informação fornecida por diversas fontes externas

SPAR OP TIL 90% PÅ MERE END 30.000 LUKSUSVARER OG MÆRKER Som medlem hos BilaBlau får du store rabatter på parfume, shampoo, personlig pleje, spil, legetøj, modetøj, elektronik og kosttilskud. Bilablau er en side hvor vi gør vores bedste for at give de bedste priser til vores medlemmer.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Føj hvor er det nederen at der stadig…

Føj hvor er det nederen at der stadig findes virksomheder med så lausi markedsførings principper
At de SNYDER os på den måde burde forbrugerstyrelsen tage sig kraftigt af
At de kan / må gemme hvad man går indtil når man handler for 29 kr er dybt rystende
Ved godt de har sikret sig i hoved og ENDE med betingelser, men det er dybt smagløst
Føj at nogen vil være med til det

1 de abril de 2020

Scam

Scam! They put you in membership without asking you about it. They charged me a lot of money in past 3 years from my account!!

31 de março de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Me han estado cobrando algo que no pedi ser socio !!!!!

Me han estado cobrando algo que no pedi empezo con 12 € y ultimamente 26.99€ cada 15 dias sin comprar nada !!! Es una estafa !!!! Como puede el banco cargarme esto de sde mi tarjeta ? Sin pedirme el PIN y sin estar domiciliado el pago ?????
He dado de baja mi tarjeta de Credito immediatamente !
Nunca solicite ser socio o lo que ellos quieran llamar ! Vigilar vuestras cuentas !!!

28 de março de 2020

Klassisk fup

Klassisk fup. ved køb forbinder du dig (det står med småt...) til et medlemskab der trækker penge hver 14.dag. Bi Føjlablau lister meget stille med sin eksistens og minder dig ikke om dit medlemskab eller gør dig opmærksom på, at prisen pludselig er blevet sat op med over 100% ?!!!!
Det er svært at opsige sit medlemskab.

Det er klassisk fup og smager såååå usselt. Føj!

19 de março de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Skal desværre give en stjerne før man…

Skal desværre give en stjerne før man får lov at skrive.
Har desværre lige som mange andre et medlemskab kørende uden at jeg har meldt mig ind.
De trækker så også beløbet på 199 kr to gange hver måned.
Det er måske så også dobbelt svindel? jeg ved det ikke, men det må myndighederne jo så finde ud af.
Har d.d. forgæves forsøgt at kontakte dem, men de svarer ikke telefonen, hvilket jeg heller ikke havde forventet.

De er med til at ødelægge alt nethandel.
Skal også på denne side udfylde ordrenummer, som jeg aldrig har fået, da medlemskabet er foregået uden min deltagelse. Må bare udfylde deres løbenummer fra en af deres trækninger på min konto.

9 de março de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Svindel svindel svindel har bundefanget…

Svindel svindel svindel har bundefanget mig for 89 DKK i 37 måneder og derefter hævet det til 199, - DKK. Alt i alt har jeg jeg købt en 261 Dkk creme for +4.000 DKK uden jeg mener at have givet min direkte accept af dette abonnement på noget tidspunkt

4 de março de 2020

Plattenslager bondefangere

Plattenslager bondefangere
Brug ikke Bilabau køb ikke noget hos dem.Uden at de gør en udtrykkelig opmærksom at man melder sig ind i en forening med månedlig ydelser på
Kr. 199

3 de março de 2020

VARNING!!!!!

VARNING!!!!!! De drar medlemsavgift även då du avslutat konto, har blivit av med flera tusen, de drar lite då och då, flera gånger i månaden och höjer avgiften. Från 129 kr som var informationen vid köp (om du fortsatte att vara medlem, vilket jag inte gjorde) så har det blivit 299 kr 2 gånger i månaden. Mailadressen finns inte och de svarar inte i telefon. Har polisanmält.

3 de março de 2020

Minus stjerner - Fup og svindel

Vi hoppede desværre også i fælden. Samme historie som alle andre 1 stjernet anmeldelser.
Vi har oplevet at der blev trukket 3 x 199 i såvel november 2019 og i januar 2020.
Selv der stod 89 pr måned på hjemmesiden.
Vi har dog fået et svar fra svindel firmaet:

'Vi har ændret konceptet til et højere beløb, hvor man så til gengæld kan handle for sit medlemsskabs-gebyr.
Vi refunderer ikke medlemskabs-gebyrer.
Vi tjener intet på vores varer og sender også gratis ud.'

Vi har spurgt om vi så har 1000 kr til at handle for, men ingen reaktion (vi havde heller ikke forventet at høre fra dem)

Vi har selvfølgelig opsagt vores ufrivillige 'medlemskab' og bedt svindel firmaet om at bekræfte men uden held.

VisaDK kortet er nu spærret!

23 de fevereiro de 2020

Oszustwo

Już dawno zrezygnowałem z subskrypcji za 12 euro i dostałem maila z potwierdzeniem anulowania ale do tej pory co miesiąc próbują ściągnąć opłatę za subskrypcja a była anulowana 16.01 2016

21 de fevereiro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

This is a Scam Company !!!!!

This is a Scam Company !!!!!
I cannot believe this crowd have been taking money out of my account since september. I do not even remember being in touch with them and i certainly did not request membership.
I had to cancel my bank card and reported them to Fraud Squad in my Bank

19 de fevereiro de 2020

Lurad av bluffföretaget Bilalau

Varning Bluffföretaget Bilablau!!!!

Varning från Bilablau!!!!!
Dem har lurat mig på tusentals kronor sedan 2018.
Deras affärsidé att tjäna pengar på oss som blir tvångsanslutna som medlem.
Jag har polisanmält dessa utnyttjande parasiterna!

18 de fevereiro de 2020

Fik tilsendt en vare

Fik tilsendt en vare, der ikke kan bruges uden vejledning, og den var ikke med ! Desuden var den bestilt på wamando.dk. Og der blev lige trukket et ekstra beløb på ca 150 kr

18 de fevereiro de 2020

Bilablau = Svindel

Bilablau er et firma der svindler og som uden din samtykke trækker penge på din konto. Uden at have bestilt noget fra deres hjemmeside, har de fået fat i mine kortoplysninger og fratrukket et beløb mellem 89 kr og 199 kr. 1-2 gange om måneden. Det enkelte beløb er tilpas lille til du ikke opdager det medmindre du gennemgår dine transaktioner minutiøst. Er du blevet snydt, så politianmeld bilablau og gøre indsigelse mod din bank. Vi har fundet ud af at svindelen er startet, da vi på nettet oprettede mobilabonnement til min datter. Så bilablau hacker sig ind og fisker dine kortoplysninger som du indtaster.
Vær på vagt og gennemgå dine kontoudskrifter grundig - især efter du har handlet på nettet på en ellers sikker side.

5 de fevereiro de 2020

BEWARE EVERYBODY

BEWARE EVERYBODY
THIS COMPANY HAVE BEEN FOOLING ME FOR ALMOST 2 YEARS NOW, I NEVER USE MY CARD AND NEVER KNOW THIS COMPANY BUT THEY GOT SO MANY MONEY FROM MY BANK ACCOUNT. I NEED MY MONEY BACK. I NEVER CHECK MY ACCOUNTS BEFORE BECAUSE I NEVER USE MY CARD ONLINE, I WONDER HOW THEY GET MY INFORMATION.SO PLEASE BE CAREFUL OF YOUR CARD INFO, DONT BE SCAMMED BY THIS COMPANY.

2 de fevereiro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais