Leia as opiniões dos outros
Udefra god vejledning købte jeg nogle rigtig fine lygter - pakken blev desværre væk, men jeg fik superhurtig hjælp, og en ny pakke blev sendt afsted. Den nåede endda at komme frem til juleaften👍🏼😃
Har købt flere lygter med batter fra Billigelygter. Kan kun anbefale dem. Super god service og levering. Besked når varen er pakket og hurtig lev. Gode stabile produkter. Michael
Bestilte to god pandelamper og en baglygte! Der var dog kun de to pandelamper i pakken. Et hurtigt opkald til kundeservice og mindre end 1 time senere modtager jeg en mail om at den manglende lygte er... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Billigelygter.dk er en lille webshop som har solgt cykellygter i mange år. Vores lygter er specialiserede og i rigtig god kvalitet. Vi lever markedets største batterier til alle vores lygter, og modificerer selv mange af vores lygter for at effektivisere og sikre deres kvalitet.
Informações de contacto
ajstrup strandvej 47, 8340, malling, Dinamarca
- hej@billigelygter.dk
- billigelygter.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Hurtigt og præcist
Har købt et XXL batteri som ekstra…
Har købt et XXL batteri som ekstra tilbehør. Hurtig ekspeditionstid og 2-3 dage efter er man igang. Fantastisk holdbarhed på dette batteri. +++ til både firma og produkt. 👍🙂
Fin kundeservice og anbefalinger ang
Fin kundeservice og anbefalinger ang. produkterne.
Alt er som det skal være.
Fra bestilling til modtagelse
Fra bestilling til modtagelse, ingen problemer. På dette køb var der en reklamation på batteriet. Under denne reklamationsbehandling var korrespondancen og servicen i top. Hurtig ombytning af det defekte batteri. Kun +++ herfra. Handler helt sikkert igen. :-)
HURTIG
Kl. 18.15 en lørdag trykkede jeg "betal"
10 min. efter fik jeg besked at varen var pakket
Kl. 20.03 (stadig samme Lørdag) fik jeg besked fra DAO at min pakke var afhentet
Det kan man da kalde hurtig ekspedition 👍
Hurtig og nem overskuelig hjemme side
Hurtig og pålidelig service
Hurtig og pålidelig service. Meget nem og overskuelig hjemmeside
Karin
Karin: bestilte en forlygte på 6500 lm men modtog en stor fluorescerende gummi dildo i stedet vil tro på 5000 lm og en tykkelse på 8cm den er jeg mere begejstret for end lygten så den beholdte jeg, tak for en god handel pakken kom dagen efter den bedste levering til dags dato, vender helt sikkert tilbage en anden gang når den er slidt op m.v.h. Karin.
Kvalitet til lavpris
Kvalitet til lavpris. Seriøs og professionel rådgivning. Kan varmt anbefales..
Hurtig forsendelse.
Havde lidt problemer med paypal
Gode lygter, bedre service
Købte 2 par lygter, og modtog dem kort efter. Hurtige og seriøse svar fra virksomheden.
Lygterne har jeg nu haft i nogen tid, og de virker upåklageligt!
Upåklagelig service
God lygte og god service, og det er endda til billige penge.
Fedt fedt fedt fedt
Pisse fed lygte og hurtig levering! har sjælendt været så lykkelig
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.