Billo Opiniões 256

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan. Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Correio
  2. Serviço de transferência de dinheiro
  3. Serviço de pagamento
  4. Correios

Sobre Billo

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

256 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket bra service hos kundtjänst

Mycket bra service hos kundtjänst, alltid trevlig och hjälpsam… ev problem fixas snabbt.
Det negativa är att det tar ca 4 dagar att betala räkningar, om det sker via klarna… vilket kan resultera i att en del räkningar blir försent betalda i onödan… annars är jag supernöjd.

7 de janeiro de 2026

Hej Anette!

Tack så mycket för din recension, vi uppskattar dina kommentarer om kundtjänst-teamet och ser till att den skickas vidare till dem! Gällande Klarna så stämmer det att det kan ta upp till 4 bankdagar, vi jobbar dock på att kunna automatisera flera steg av betalningarna och minska den hanteringstiden, så förhoppningsvis blir det ett mindre bekymmer framöver!

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra tjänst på många sätt

Bra tjänst på många sätt:
- alternativ inloggning med Freja
- digital post förstås
- inskanning av vanlig post
- betalning med Klarna
....och allmänt känns nytänkande.

Enda "nackdelen" är att inskanning av den vanliga posten känns lite sådär. Inte säker på att jag får allt som jag tänkt mig. Kanske är det en tidsfråga

1 de janeiro de 2026

Resposta da Billo

Hej Iad! Tack för din recension. Inskanning av den vanliga posten sker dagligen och posten hämtas av oss direkt hos ett av Postnords center här i Stockholm. Det innebär färre mellanhänder och snabbare leveranser. Under december och januari är det dock både röda dagar och väder som kan påverka leveranser både till och från Billo. Då kan det ibland uppstå förseningar, men vi skannar alltid in posten samma dag som den landar hos oss!

Classificada 3 em 5 estrelas

Har konto,billo fakturerar,😐?

Har konto,billo fakturerar,😐?

1 de janeiro de 2026

Resposta da Billo

Hej Mikael, tack för din recension! Billo kan komma att fakturera dig om du nyttjar tilläggstjänster så som All Post. Tjänsten All Post kostar 49 kronor per månad och innebär att din fysiska post sänds till Billo och digitaliseras åt dig!

Allt på samma plats!

Grymt bra tjänst med digital och fysisk post + möjlighet att betala fakturor till en låg avgift!

27 de dezembro de 2025

Resposta da Billo

Hej Martin! Så härligt att du uppskattar kombinationen av digital och fysisk post, du är alltid välkommen att höra av dig om något dyker upp!

Classificada 3 em 5 estrelas

Får kallelser till vården 10 dagar…

Får kallelser till vården 10 dagar efter att de skickats till min Billo.
Får påminnelser och inkasso på fakturor som är skickade till mig men aldrig skannats till min billo.
I övrigt en bra app.

22 de dezembro de 2025

Hej Erika!

Tack för din återkoppling.
Vi har full förståelse för vikten att få sin post i tid.
Så fort vi får den fysiska posten till oss så hanterar och skannar vi in den så snabbt som möjligt till din brevlåda.
Vi kan dessvärre inte påverka ledtiderna fram till dess att posten når vårt skanningscenter. Om det är specifika brev du saknar, vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att undersöka ärendet.

Funkar som det ska

19 de dezembro de 2025

Hej Gunnar!

Härligt att höra att du är nöjd med våra tjänster.
Tack för din recension!

Helt klart bästa tjänsten

Helt klart bästa tjänsten, är jätte nöjd!

6 de dezembro de 2025

Hej Dan!

Tack för dina värmande ord! Härligt att höra att tjänsten funkar så bra för dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag fick inga notiser för fakturor

Jag fick inga notiser när jag fick inkomna fakturor. Riktig skitbrevlåda som bjuder på gratismål hos Max hamburgare - jag betalar hellre min mat själv än att betala sjuka påminnelseavgifter för att jag inte sett att jag fått nya fakturor.

Har avslutat min digitala brevlåda hos dem, kommer att välja Kivra istället.

9 de dezembro de 2025

Resposta da Billo

Hej Felix! Tack för din recension. Billo erbjöd ett gratismål hos Max Hamburgare under våren 2023, det är en väldigt gammal kampanj som inte existerar idag. I samband med att du är inloggat i ditt konto, säkerställ gärna att de kontaktuppgifter du har angivit är korrekta. Billo skickar alltid notiser när ett brev ankommer, men detta skickas till de uppgifter du själv anger när du registrerar ett konto.

Vill du ha hjälp med att identifiera uppgifterna som använts, kontakta oss gärna på 020 - 20 21 00 eller hello@billo.life så kan vi undersöka detta tillsammans!

Bra mycket

Bra. Mycket

15 de junho de 2025

Hej Senad!

Tack för din recension, vad härligt att du uppskattar Billo.

Classificada 5 em 5 estrelas

Smidigt för samfälligheten med Billo…

Smidigt för samfälligheten med Billo eftersom den behöver en fysisk adress och ta emot brev en gång per månad.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Billo

Hej Teodor! Tack så mycket för din recension, vi är glada att kunna erbjuda en lösning för samfälligheter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och bra behandling.

30 de novembro de 2025

Hej Andjor!

Tack så mycket för din varma recension, jag ser till att din feedback når den kundservicemedlem du var i kontakt med!

Classificada 2 em 5 estrelas

Disappointment

1) The app and website versions aren't properly synchronized.
2) It seems the support staff doesn't fully understand the algorithms of the product they support. As a result, they offer clients solutions that don't work, wasting a lot of client's time and expecting them to take actions that don't actually solve the problem.
3) The Billo service as a whole is unfinished: everything looks appealing, but once you start using it, you discover that many paths lead nowhere. For example, some account login options, bill payment methods, etc.

20 de novembro de 2025

Hello Julia!

Thank you for reaching out. It is true our app and website are not fully synchronized, in part due to restraints by both Apple and Google regarding in-app payments. We do our utmost to offer all services on all platforms, but we are not always able to achieve this.

I checked your specific case and I fully understand your feedback on point 2, you are fully correct and your ticket was not handled in the most efficient manner. We are a young company and we learn and grow, so we thank you for the opportunity to do just this.

In regards to point 3, I would love to reach out to you to learn more. All our existing features should be fully functioning, there are no paths to nowhere. Would you be willing to reach out to hello@billo.life to explain these further? Thank you!

Your friends at Billo

Classificada 5 em 5 estrelas

I am quite satisfied with billo.

I am quite satisfied with billo.
What is unique that my important post is not missing and i get scaned neat and clean version.
If i need original post,i can get it.

I will all-time prefer billo

8 de novembro de 2025

Hi Zeeshan!

Thank you for your kind review and thank you for choosing us!

We’re really happy to hear that you’re satisfied with Billo and that your important mail always reaches you safely.

Your friends at Billo

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig under fem stjärnor hos Billo

Aldrig under fem stjärnor hos Billo, för ni är grymma!

9 de novembro de 2025

Hej Anders!

Tack så jättemycket! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med Billo!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ur mitt perspektiv händer allt gott…

Ur mitt perspektiv händer allt gott ibland, även om fakturor det är försenat.
I vilket fall som helst är jag nöjd med tjänsterna.
Jag önskar er fortsatt tillväxt och många kunder
MVH Mahamoud ismail Kaire

1 de novembro de 2025

Resposta da Billo

Hej Mahamoud! Stort tack för din recension, vi tackar för dina önskningar.

superkompetent

Jag är ny kund. Allt funkar jättebra och tekniker är super kompetent.

5 de novembro de 2025

Resposta da Billo

Hej Johannes! Så härligt att det fungerar bra, jag ska meddela våra tekniker att deras hjälp är uppskattad.

5 stjärnor i topp

5 stjärnor i topp

2 de novembro de 2025

Hej Thomas!

Stort tack för din recension, väldigt glädjande att beskrivas med orden "Fem stjärnor"!

Classificada 1 em 5 estrelas

Vägrar ta bort betald räkning

Har avslutat mitt konto och betalat på Kivra istället för att jag ej är nöjd med er servicen. Trots detta tas ej min räkning bort efter flertalet kontakt. Jag skall betala dubbelt och sen få tillbaka pengarna från er, annars går min betalda räkning till inkasso.
Detta är ej acceptabelt, rena bedrägeriet. Har även kontaktat klarna, som inte heller kan hjälpa mig. Det är bara ni och ni vägrar hjälpa mig. Får ni provision hos inkassot?

8 de outubro de 2025

Hej Mindra!

Självklart tillkommer inga kostnader för ett avslutat konto. Billo är i grunden gratis och vi erbjuder endast frivilliga tilläggstjänster som fysisk postskanning för 49 kronor i månaden.

Om du upplever något som verkar felaktigt är du varmt välkommen att kontakta oss på hello@billo.life eller 020-20 21 00, så ser vi till att hjälpa dig vidare.

Dina vänner på Billo

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.