Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Ver mais
Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Ver mais
Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Ver mais
Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan. Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos... Ver mais
Tegnérgatan 34, 11359, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Helt enkelt fantastisk. Både tjänsten och servicen är i toppklass. Tack Billo!!!

Resposta da Billo
Slog på plus funktionen för att få ett brev skickat till annan brevlåda. Gick smidigt. Fick det efter några dagar. Trevlig personal.

Resposta da Billo
Riktigt smidig och prisvärd tjänst för att hantera inkommande leverantörsfakturor och post!

Resposta da Billo
Enbart positivt bemötande och snabba lösningar på problem. Det betyder fullt med stjärnor!

Resposta da Billo
Inget bra företag. Har fortfarande anmärkningar hos kronofogden. Tack Billo AB.

Resposta da Billo
Great app! I accidentally turned off all my posts that I had paid for a year, but the support team was very helpful in reactivating them. Awesome people!
Reji Pogi

Resposta da Billo
Bra bemötande fick hjälp med det jag behövde ha hjälp med

Resposta da Billo
En superbra idė som bara blir bättre. Dessutom en kundtjänst i världsklass.

Resposta da Billo
Billo har gett mig möjlighet att betala mina räkningar.

Resposta da Billo
Snabbt och enkelt att betala räkningar! Svarar snabbt vid frågor!

Resposta da Billo
Bästa digitala brevlådan som finns i Sverige. Billigt om man vill ha Allpost+-prenumerationen, du kan även betala räkningar direkt i appen med enkelhet.
Jag har haft Billo nästan sen det kom till Android och det blir bara bättre och bättre.

Resposta da Billo
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.