Billo Opiniões 256

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan. Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Correio
  2. Serviço de transferência de dinheiro
  3. Serviço de pagamento
  4. Correios

Sobre Billo

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

Bra tjänst!

Funkar bra än.

20 de maio de 2025

Resposta da Billo

Hej Adisa, tack för recensionen. Så härligt att det fungerar bra för dig i Billo!

Mycket bra

Snabbt svar

24 de maio de 2025

Resposta da Billo

Hej Patrik! Tack för din recension, det är viktigt för oss att vara tillgängliga och kunna svara snabbt!

Affordable and useful.

The app works well. Customer support is very attentive and quick to assist. The price is not high.

24 de maio de 2025

Resposta da Billo

Hello Lucas, thank you for your warm review and comments about our customer support. I will be sure to let them know!

Your friends at Billo

Classificada 5 em 5 estrelas

Outstanding upplevelse i appen samt…

Outstanding upplevelse i appen samt utmärkt support!

18 de maio de 2025

Resposta da Billo

Hejsan Mats! Tack så mycket för din recension, det är så glädjande att du uppskattar både appen och vår support. Tack!

Bra bättre bra

14 de maio de 2025

Hej Mikael!

Tack så mycket för din varma recension, så härligt att du uppskattar Billo.

Dom skickar för många fakturor

Dom skickar för många fakturor

15 de maio de 2025

Hej Abdijabar!

Tack för din recension. Vad tråkigt att du upplever fakturafrekvensen så. Vi skickar en faktura en gång i månaden om du har en tilläggstjänst, till exempel All Post. Det skapas också fakturor om man aktiverar, stänger av, aktiverar, och stänger av igen. Detta beror på att det då skapas flera tjänster samtidigt, självklart kan vi i sådant fall ta hand om fakturorna åt dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk kundservice som matchar…

En fantastisk kundservice som matchar deras fantastiska produkt!

13 de maio de 2025
Opinião espontânea

Hej Axel!

Varmt tack för din trevliga recension, jag vidarebefordrar information till vår kundservice som kommer bli så glada!

Classificada 5 em 5 estrelas

Så smidigt får all post som mejl…

Så smidigt får all post som mejl istället. Billo fungera utmärkt.

12 de maio de 2025

Hejsan Janne!

Stort tack för din recension, så kul att du är nöjd med Billos tjänster.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag kände mig obekväm.

Jag kände mig obekväm.

8 de maio de 2025

Hej Iroda!

Det är jättetråkigt att något med Billo har fått dig att känna dig obekväm. Har du möjlighet att kontakta oss på 020 - 20 21 00 eller hello@billo.life? Vi vill väldigt gärna veta mer, så att vi förhoppningsvis kan lugna det som skapade den känslan. Hör gärna av dig till oss.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag gillar idén och konceptet

Jag gillar idén och konceptet. Om jag nu bara kunde få papperspost inscannat så jag får se att även den funktionen fungerar så är jag nöjd.

3 de maio de 2025

Hej Niklas!

Vi uppskattar din fina recension.
Vi hoppas att du snart får papperspost till din Billo-adress så du får uppleva alla våra tjänster.

Vilken bluff

Vilken bluff. Kostar 49 kr i månaden för det som är gratis med Kivra. Jättekrångligt att avsluta. Undvik!

30 de abril de 2025
Opinião espontânea

Hej Martin!

Tack för din recension.

Billo är gratis precis som Kivra när du använder oss som en digital brevlåda. Vi får post från myndigheter och anslutna företag, precis som Kivra. Däremot erbjuder Billo en tilläggstjänst, All Post, som gör att din papperspost kommer till Billo också. För att hantera den har vi personal, en stor scanningscentral, och dokumentförvaring, samt programvara för att tolka dokumenten och kunna göra dem digitala i din app. För den tilläggstjänsten betalar du 49 kronor, det är en helt frivillig produkt att beställa. Du kan avsluta All Post, och Billo i sin helhet, direkt i appen med en signering av BankID. Uppsägningen går igenom direkt, du betalar ingenting redan nästa månad.

Toppenbra service.

Toppenbra service.

28 de abril de 2025

Resposta da Billo

Hej Sara. Tack så mycket för din recension, vår kundservice uppskattar verkligen när deras arbete lyfts fram!

Classificada 3 em 5 estrelas

SAS Amex

Önskar se snarast möjligt även möjligheten att betala med Amex.

14 de abril de 2025

Hej Arto!

Amex är en hett efterlängtad betalmetod hos Billo, det är vi medvetna om. Håll utkik, vi för en dialog med dem och hoppas kunna komma till en lösning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra "layout" utom papperskorgen ..

Bra "layout" utom papperskorgen ... 😆 snabba svar om jag undrar något.

17 de abril de 2025

Hej Maud!

Tack för din fina recension!
Vi ska se över att få till en ikon för papperskorgen så den blir lättare att finna. Vi uppskattar din feedback!

God service!

11 de abril de 2025

Resposta da Billo

Hej Mastibegim! Tack för ditt betyg, vad kul att du tycker att vi på Billo ger god service. Det gör oss så glada!

Funkar bra.

6 de abril de 2025

Hej Niklas!

Tack för din recension, vad härligt att det fungerar bra!

Classificada 5 em 5 estrelas

Tycker att Billo hjälper till om…

Tycker att Billo hjälper till om problem uppstår

30 de março de 2025

Hej Birgitta!

Vad kul att du uppskattar vår kundservice. Vi vill alltid hjälpa till, och tillsammans lär vi oss mer och förbättrar appen hela tiden.

Allt i allo!!

20 de março de 2025

Hej Mussie!

Tack så mycket för din recension. Finns det något vi kan göra för att höja till 5 stjärnor, skriv gärna på hello@billo.life så hjälper vi dig.

Förenkla vardagen!

Ja jag tackar för ett trevligt bemötande och den hjälp jag fick!

13 de março de 2025

Hej Mats!

Stort tack för din recension. Det värmer oss mycket att du uppskattar vår hjälp, vi jobbar hårt i vårt kundserviceteam för att hjälpa och stötta våra kunder!

Classificada 1 em 5 estrelas

Hej få mina pengar 💰 tillbaka 🔙 har…

Hej få mina pengar 💰 tillbaka 🔙 har betalat Serger och till er 2ggr
Mats Eriksson Finstavägen 36 Sundsbruk

16 de março de 2025

Hejsan Mats!

Tack så mycket för din recension. Om du har frågor kring betalningar får du gärna kontakta oss på hello@billo.life eller via telefon 020 - 20 21 00 så kan vi hjälpa dig.

Dina vänner på Billo

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.