Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Ver mais
Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Ver mais
Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Ver mais
Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan. Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos... Ver mais
Tegnérgatan 34, 11359, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Saknar Skandiabanken och väntar på Klarna Efter det tror jag den känns komplett

Resposta da Billo
I grunden funkar det väldigt bra. Ett stort problem som Billo inte verkar ha en lösning på är om man tex ska förnya sitt körkort. Då skickas körkortet till ett postombud nära Billo (dvs inte till Billo) och man måste åka till Årsta i Stockholm för att hämta ut det. Inte särskilt gångbart om man bor långt borta.

Resposta da Billo
Alldeles utmärkt tjänst och kundtjänst är i absolut världsklass! Tack så mycket för ni underlättar min vardag!

Resposta da Billo
Har inga problem och rekommenderar Billo till alla framtida människor
Bättre att få allt på samma ställe
Och göra allt i lungn och ro vars du än är i världen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Billo
enligt min senaste erfarenhet är tjänsten smidig och effektiv. Appen har också fungerat väldigt bra. Rimligt prisläge också.

Resposta da Billo
Det blir enkelt för användaren av era tjänster och fungerar klockrent.

Resposta da Billo
Allt är bra men dålig funktion för att ladda upp fakturorna,strecken som man markerar området med är vita mot vit bakgrund.Extremt krångligt.Lös det så blir tjänsten perfekt.

Resposta da Billo
Jag fick informationen att Billo all post skulle vara kostnadsfritt fram till 15 januari. Jag sa upp tjänsten 14 januari men fick trots det en faktura. Kundtjänst menade att jag hade behövt säga upp den 13e januari. Hursomhelst så tycker jag det fräckaste var att tjänsten kostade 49 kronor och de tar 20 kronor(!) i faktureringsavgift. Det är digital faktura så varför betala 20 kronor i faktureringsavgift? Jag avråder starkt från Billo.

Resposta da Billo
Den som görde mig så nöjd med ger, det är ni hjälper mig när jag kontaktar ger för hjälp alltid. Tack för ger hjälp och försätta så här att hjälpa ger kunder.
Mvh Amina

Resposta da Billo
Erik is a great person and his service is very excellent. He helped me guide through all the way to the completion of the billo account set up.
Thank you

Resposta da Billo
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.