Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun rose Pouria og hans team. De er meget dygtige og servicemindede. Jeg følte mig virkelig godt behandlet, og hele teamet var venlige og gav sig god til at tale tingene igennem med mig. Je... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde store problemer med at nærmest alt el i vores Bmw 330D døde lige pludseligt. Søgte efter løsninger online og fik lynhurtigt hjælp fra Pouria fra Bimmerupgrade. Hurtigt aftale kom i stand o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Pouria, vi takker for det gode samarbejde med dig / BimmerUpgrade, og den store hjælp du yder når vi skal have kodet og programmeret noget der normalt ikke kan kodes fra BMW´s side af fx.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oficina de reparação automóvel

Escrito pela empresa

HOS BIMMERUPGRADE HAR VI PRØVET DE FLESTE BMW UDFORDRINGER. ALT HVAD VI LAVER BYGGER PÅ ÅRS ERFARING, LØBENDE EFTERUDDANNELSE OG IKKE MINDST DAGLIG VIDENSDELING.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super god service

Jeg havde lidt en haster og Pouria og hans team løste det bare lynhurtigt på to dage. Jeg er meget tilfreds, og det er ikke sidste gang jeg besøger det lille værksted med det stærke team.
Stor anbefaling herfra.

25 de março de 2026

Den bedste hjælp…

Hurtigt aftale kom i stand og et hurtigt besøg senere var bilen kørende igen. Kan kun anbefale dette firma. Har allerede en opgave mere planlagt derinde når vejret blir lidt bedre.

Hurtig og kompetent!! Thumps up!

15 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service manden kan sit kram

Super god service manden kan sit kram, det er det eneste sted jeg vil give min bmw til, har haft 3 forskellige bmw'er gennem tiden, & alle er lavet her fra kosmetiske til indmad & el i bilen. Der er fortaget større projekter hvor alt har siddet lige i skabet. Kan varmt anbefales

13 de janeiro de 2026

Absolutte professionelle

Absolutte professionelle! De er virkelig dygtige til at finde fejl og lave præcis diagnosticering. Arbejdet udføres hurtigt, korrekt og med stor opmærksomhed på detaljer. Helt klart et af de bedste steder til BMW-service. Kan varmt anbefales!

17 de setembro de 2025

Fremragende service hos BimmerUpgrade

Fremragende service hos BimmerUpgrade

Jeg kan varmt anbefale BimmerUpgrade! Servicen er helt i top, og personalet er både dygtige, professionelle og enormt hjælpsomme. Man føler sig virkelig i trygge hænder fra start til slut – de tager sig tid til at forklare tingene, og man mærker tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.

Hvis du vil have en løsning, hvor der bliver gjort noget ekstra for dig og din bil, så er BimmerUpgrade helt klart stedet at vælge. Super god oplevelse hver eneste gang! 🚗✨

2 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

BimmerUpgrade finder gnaver rede i kofanger.

Efterår 2025 besøger værkstedet da p-sensorer ikke virker. Med det samme piller man kofanger af, og konstaterer at der er en større rede af hø, og flere ledninger til sensorer er bidt mere eller mindre i stykker. Jfr. anden anmeldelse af firmaet Jan Nygaard, har jeg netop bøvlet med efterveerne af dette gnaver "angreb" helt tilbage fra efteråret 2023 (læs min anmeldelse), og til trods for at de havde sagt at bilen var checket fra A til Z, havde man altså ikke set denne rede. Forsikringen har været på sagen, som i øvrigt endnu pågår. Stærkt arbejde af BimmerUpgrades altid flinke folk, og nu er det udbedret.

1 de outubro de 2025

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk. Viden og kompetence på BMW er i særklasse. Min BMW fik en software opdatering (som BMW ikke kan/vil levere) - og nye fede funktioner og systemer blev aktiveret. Fx CarPlay og endda i fuld skærm. Og til meget fornuftige priser. Kæmpe anbefaling herfra. Ps de kan også lave alm. service.

19 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Under en hjemme-kodning crashed…

Under en hjemme-kodning crashed programmet og mit bdc body modul fungerede ikke mere, ringede til bimmerupgrade, de tog min bil dagen efter, sendte billeder af deres arbejde, og bilen kunne hentes om aftenen. Tak for den hurtige og gode service.
Super service og viden.

13 de agosto de 2025

BMW E60

BMW E60
Super oplevelse KÆMPE ROS til Værkstedsteamet hos BIMMERUPGRADE .De er virkelig dygtige og kan simpelthen alt med BMW. De er super dygtige og flinke og giver verdens bedste super service Hvis du vil passe på din BMW , skal du køre den ud til BIMMERUPGRADE .

Det er en meget stor fornøjelse, at besøge Jer på værkstedet, hvor man i den grad føler sig meget velkommen. 10/10 stjerner
tak til tekniker Marco- Achmed - MO - Chris og Pouria , super professionel kundeservice , altid fair prise, Altid søde og flinke mennesker

12 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ringede til BimmerUpgrade tirsdag og…

Ringede til BimmerUpgrade tirsdag og spurgte til olieskift på min BMW 330i.
Fik en tid dagen efter og de klarede det på en halv time😃👍

Super service og kompetente medarbejdere

De har fuldstændig styr på hvad de laver
Det er vejen frem når det næste skal laves på bilen.

2 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og effektiv service af min BMW 5…

Hurtig og effektiv service af min BMW 5 serie 186.000 km
Motor lampe lyste og autoriserede BMW værksteder kunne ikke finde ud af hvad der var galt.
Bimmer Upgrade fandt fejlen på under 10 minutter og løste problemet:
Kemisk rens af Diesel Partikelfilter
Kemisk rens af indsugningsmanifold
Pakningsbærer
Wallnut Blast Granulat rens af motor.
Det er som at få en ny bil, bedre acceleration, motorgang og brændstoføkonomi.
mvh
Christian

17 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Havde en 2serie der havde fået skiftet…

Havde en 2serie der havde fået skiftet kæde hos et andet værksted. Den kom tilbage med fejl, trods gentagne henvendelse havde de ikke løst det. Dette forløb over næsten et halvt år.

Efter et besøg hos bimmerupgrade med god service, fik de løst problemet og opdateret bilens ecu som manglede mange opdateringer. Det hele var fikset på under 3 timer. Hvorfor man kan undre sig over manglende kompetencer hos værkstedet der skiftet kæden. De havde ikke samlet bilen korrekt..

20 de fevereiro de 2025

Fantastisk service

Fantastisk service! Meget servicemindede og venlige – de hjalp mig med en hastesag, så jeg hurtigt kunne komme videre. Opgaven blev løst perfekt, og det er tydeligt at se, de er passionerede BMW-specialister. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg bruger dem. Kan varmt anbefale Binnerupgrade! Med venlig hilsen en glad kunde.

10 de dezembro de 2024

Bedste værksted til BMW

Dygtigt og meget professionelt team som gav sig tid til at på fineste pædagogiske vis at forklare detaljeret om service på min BMW I4. Jeg havde fået et meget fint tilbud på service, men den samlede regning endte alligevel på et mindre beløb. Medarbejderne er ærlige, imødekommende, venlige og så er de bare de dygtigste BMW-nørder der kan opdrives. Min bil skal ikke andre steder.

20 de novembro de 2024

Professionelt og dygtigt team

Jeg har besøgt BimmerUpgrade to gange – første gang til service og anden gang for at få skiftet bremsevæske. Pouria og teamet hos BimmerUpgrade er yderst venlige og professionelle, og deres arbejde er af høj kvalitet. Jeg kan varmt anbefale dem.

6 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste værksted jeg har oplevet

Bedste værksted. Ever.
Jeg blev henvist til Bimmerupgrade af min mekaniker med et svært elektrisk problem. De havde ry for at have særlige kompetencer, især til programmering af elektroniske dele. Nu har jeg oplevet deres venlige, professionelle service - og at de kan både fejlsøge og fixe problemer, som andre ikke kan. Min Mini skal ikke andre steder - og skulle jeg have ny bil, så vil jeg overveje BMW, fordi jeg ved der er et fantastisk værksted til den. 10 stjerner.

18 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais